ספר מעולה

הביקורת נכתבה ביום שני, 23 בינואר, 2017
ע"י יעל
ע"י יעל
הביקורת האחרונה בסדרת ביקורת ספרי האוכל שלי וזה ללא ספק הספר המוצלח ביותר.
באופן אישי אין לי בעיה עם ספרי בישול באנגלית, רוב הספרים שיש לי הם באנגלית, אבל אני מוצאת לפעמים חוסר של זמינות מרכיבים שונים בארץ או פירוש מילה מסובכת די בעייתי. אז כמה נחמד זה שהספר הזה תורגם מאנגלית (וכמה חבל שהספרים האחרים שלו, כולל ירושלים, לא). כלומר, בעוד שבגרסא האנגלית של הספר נדרש ברוקולי סגול או אפילו יונה, אוטולנגי מודע לכך שאי אפשר למצוא את זה בישראל וישר מציין תחלופות.
ולעניין - זה ספר מצוין. אין מנה שהכנתי שם שלא אהבתי. סליחה, עפתי עליה. קציצות חזה הודו ותירס שברו את הסטיגמה לכך שקציצות הודו זה דבר יבש. לביבות כרובית גרמו גם לאנשים שסולדים מכרובית לטרוף אותן. קדרה של תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי הייתה מצויינת וגם חלק המרקים היה טוב מאוד. וכל זה היה כלום בהשוואה לעוגת גזר המצויינת שלהם.
אני לא אפריז ואגיד שזה ספר חובה בכל בית, כי זה לא. בימינו אין באמת צורך בספרי בישול כאלו בבית, שמכילים אוסף של מתכונים, כי אפשר למצוא הכל באינטרנט. אם כבר אקנה ספר בישול, זה יהיה עבור ספר למרכיב/נושא ספציפי. מה שכן, אני באמת חושבת שזה ספר ששווה שיהיה אותו. יש בו מתכונים מרהיבים לארוחת חברים מיוחדת או סתם מתכונים ליומיום. וכמעט שכולם מאוד קלים להכנה.
אם אתם כן הולכים לפנק את עצמכם בספר, ואני ממליצה עכשיו שיש מבצע ספר שני 80% הנחה בצומת ספרים, אני מאוד ממליצה על הספר הזה.
6 קוראים אהבו את הביקורת
טוקבקים
+ הוסף תגובה
אלון דה אלפרט
(לפני 8 שנים ו-7 חודשים)
גם הספרים של ג'יימי אוליבר מצויינים
|
|
אלון דה אלפרט
(לפני 8 שנים ו-7 חודשים)
נשמע טוב. ולמי שאין עצבים לבשל בעצמו, יכול לקפוץ ל"אוטולנגי" הנפלאה באיזלינגטון (או בסוהו) ולאכול בעצמו
|
|
מורי
(לפני 8 שנים ו-7 חודשים)
סקירה מקסימה ומגרה.
|
|
יעל
(לפני 8 שנים ו-7 חודשים)
רק בור יחשוב ככה
|
|
(לפני 8 שנים ו-7 חודשים)
|
6 הקוראים שאהבו את הביקורת