ביקורת ספרותית על מהמטבח בהנאה - כשר מאת רות סירקיס
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
הביקורת נכתבה ביום חמישי, 24 בדצמבר, 2009
ע"י אנקה


ספר הבישול הראשון שקניתי. במשך 24 שנים אני משתמשת בו בהנאה רבה והוא באמת נראה כזה.(כולו מרוט וקרוע).
המתכונים מפורטים ואמינים. לבשלן/ית המתחילים וגם לותיקים.
בעיני הוא מוצלח מאוד. אם אתם מחפשים מתכונים מתוחכמים
תפנו לספרים אחרים.
9 קוראים אהבו את הביקורת
אהבת? לחץ לסמן שאהבת




טוקבקים
+ הוסף תגובה
אנקה (לפני 14 שנים ו-10 חודשים)
לבן, זה רעיון.... למה לא חשבתי על זה קודם?
האמת? לא יכולה להוסיף חריף מאוד
לכל המאכלים, כי רמי עדיין פולני קטן
והוא מתלונן על חריפות. למרות שלאט לאט אני מרגילה אותו.
Mr. Vertigo (לפני 14 שנים ו-10 חודשים)
יש בספר הזה ... מתכון לשקשוקה מצויינת , אבל במקום פלפלת אני מוסיף המון סחוג ביתי .
אנקה (לפני 15 שנים ו-1 חודשים)
שתיכן צודקות כמובן. לדעתי קנה המידה של ספר בישול טוב הוא לפי מידת פגעי הזמן שחלו עליהם.
סימן שהיה בשימוש. אני עדיין משתמשת בו.
לצערי לא זוכרת את כל המתכונים בעל פה. המתכונים שלו מנצחים.
גם עוגות לכל עת נכלל אצלי בקטגוריה למרות שמצבו
החיצוני יותר אסתטי. הסבר פשוט. מבשלת יותר מאופה.
שירה (לפני 15 שנים ו-1 חודשים)
כך מזהים ספר בישול טוב באמת: זה שיש עליו את הכי הרבה כתמי רוטב, נקודות חרוכות מהכיריים ומהתנור, פתקאות עם מתכונים נוספים בכתב יד ורצועות צלוטייפ מצהיבות שמחזיקות את שדרתו הרעועה. כמו ש"עוגות לכל עת" לוקח בהליכה את כל הספרים המפונפנים של קרין גורן, כך "מהמטבח בהנאה" מכפכף את אהרוני וחיים כהן בלי חשבון.
אלזה (לפני 15 שנים ו-1 חודשים)
צחקתי כשקראתי את זה קודם כל על עצם הרעיון לבקר פה ספר בישול עתיק שכזה וגם כי זה בדיוק, אבל בדיוק כמו הסיפור שלי עם הספר הזה.





©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ