ספר בסדר

הביקורת נכתבה ביום שלישי, 29 ביוני, 2021
ע"י michalus
ע"י michalus
הספר מתחיל טוב! לויס, בחורה צעירה, חכמה ומבריקה עובדת בתחום ההייטק
ומרוויחה שכר גבוה ונחשק.. היא חיה את חלומם של צעירים רבים
להרוויח הרבה כסף, לעזוב את בית ילדותה ולהתגורר ברשות עצמה..
אממה חייה החברתיים שוממים עד מדכאים, והמרגוע שלה הוא בהזמנת מרק חריף ולחם מחמצת,
אוכל שגורם ליומה להתבהר, ולהפוך טוב יותר.
כתיבת המושגים מעולם ההייטק המשולבים במושגים מעולם האפייה
מקבלת איזון עדין, חביב ומעניין, לכן קראתי את הספר עד כמחציתו, ו...התעייפתי.
עולם ההייטק מתואר כמדכא, עולם בו עובדים אנשים 'חסרי חיים'
בעוד האפייה לכאורה קסומה, שמזמנת חיים רומנטיים ומרתקים..
וכך לויס עוברת ממירוץ ההצלחה בהייטק למירוץ ההצלחה באפייה.
טוב ברור שלא רק 'המחמצת' עשתה לה את זה, אע"פ שבספר המחמצת מקבלת תכונות האנשה מופלאות :))
כנראה שרובין סלואן הסופר אוהב את החיבור של אוכל ושמחת חיים, כולנו אוהבים.
אבל גם התחום הקולינרי הפך למעין סגידה ותחרות בין שפים מפורסמים לבשלנים חובבים..
(וכשאני רואה את קומרובסקי קוטל מתמודדים בזלזול ובהתנשאות...הקולינריה מקבלת פן לא נעים).
כך שבכל תחום אפשר למצוא עניין או חוסר עניין.
לסיכום ברעיון הכללי, הספר חביב ואם הוא בהישג יד , אפשר לנסות.
6 קוראים אהבו את הביקורת
6 הקוראים שאהבו את הביקורת