Superfoods – המזון והתרופה של המחר - עריכה מדעית והקדמה: ניר לוי.הקדמה למהדורה העברית: ד“ר מיכאל ויינפאס (M.D.) / דיוויד וולף

Superfoods – המזון והתרופה של המחר

עריכה מדעית והקדמה: ניר לוי.הקדמה למהדורה העברית: ד“ר מיכאל ויינפאס (M.D.)

דיוויד וולף

יצא לאור ע"י הוצאת פוקוס, בשנת 2014, מכיל 288 עמודים, בריאות » דיאטה ותזונה







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
357 התעניינו בספר


תקציר הספר
בשנים האחרונות הולכת וגוברת ההכרה בסגולותיהם המופלאות של מזונות-על. זוהי נבחרת מצומצמת של מזונות טבעיים, שערכם התזונתי ותועלתם הבריאותית עולים עשרת מונים על כל מזון אחר.
מחקרים מצאו כי מזונות אלו הם העשירים והמרוכזים ביותר ברכיבי תזונה חיוניים כגון: ויטמינים, מינרלים, אנזימים, נוגדי חמצון ופיטוכימיקלים רבים הפועלים יחדיו בגוף בסינרגיה, באופן שרכיב תזונה אחד מחזק את פעולתו של הרכיב האחר.
הודות לכך, ביכולתם של מזונות אלו לחזק את המערכת החיסונית, לסייע בתהליכי ריפוי ומניעת מחלות, להעלות את רמת האנרגיה והחיוניות ולשפר את הבריאות.
מזונות-על, אם כן, הם הרבה מעבר למזון.
ניתן לראות בהם שילוב של תזונה ותרופה, בהיותם גם טעימים ומשביעים וגם בעלי יכולת להילחם במחלות ולמנוע את נזקיהן.
שילוב מזונות-על בתפריט היומיומי שלכם יטעין את גופכם בשפע כוחות חיוניים ויסייע לכם לשמור על תזונה בריאה ומאוזנת.

בספר זה פורש דיוויד וולף את המידע המקיף והעדכני ביותר בנושא, תוך שהוא מתמקד ב-17 סוגים שונים של מזונות-על מובילים.
אלו הם שורשים, זרעים, פירות, אצות ומוצרי כוורת, אשר התגלו כבעלי הערכים התזונתיים והרפואיים הגבוהים ביותר.
כל אחד מהם זוכה בספר לתיאור מפורט ומבוסס מדעית של סגולותיו, היכן להשיג אותו בארץ וכן מתכונים טעימים וקלים להכנה.
היצע מגוון של 85 מתכונים יסייעו לכם לנצל בחוכמה את כוחם של מזונות העל ולכלול אותם בתזונתכם באופן קבוע ללא מאמץ.

“ספר זה שופך אור על דרך מהנה וטבעית לשיפור הבריאות שאינה תלויה במרשם רופא, אינה גורמת לתופעות לוואי ואינה כרוכה בגזירות של הימנעות, אלא מתמקדת במזונות בעלי תכונות ריפוי נרחבות.”, מתוך ההקדמה של ד”ר מיכאל ויינפאס לספר

על מחבר הספר
דיוויד וולף הוא מומחה אמריקאי ידוע בנושאי הבריאות והתזונה ונחשב לאחת הסמכויות הבינלאומיות המובילות בתחום של מזונות-על.
גישתו מבוססת על נטילת אחריות אישית של כל אדם על בריאותו, בדגש על התבוננות ובחירה מודעת של המזון שאנו מכניסים לגופנו.
דיוויד וולף הינו מרצה מבוקש, ודבריו זכו לתהודה גדולה באינספור הרצאות וראיונות בתקשורת בארה”ב ובעולם, כמו גם בספרים רבים שהוציא לאור.


רשימות קריאה בהן מופיע Superfoods – המזון והתרופה של המחר - עריכה מדעית והקדמה: ניר לוי.הקדמה למהדורה העברית: ד“ר מיכאל ויינפאס (M.D.)
ספורט | בריאות ורפואה משלימה | נינה בת מתל-אביב,ר'ג,גבעתיים,מכבים רעות,משלוחים עד הבית באיזור גוש דן רשימת הקריאה עודכנה שלשום

תזונה | בישול ואפייה | נינה בת מתל-אביב,ר'ג,גבעתיים,מכבים רעות,משלוחים עד הבית באיזור גוש דן רשימת הקריאה עודכנה לפני שבועיים


פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ