» רשימות קריאה בהם מופיעים ספריה (53):
ספרי בישול שלי,
ספרי בישול,
ספרי אפייה ובישול,
ספרי הבישול שלי ,
חדשים על המדף ,
רשימה 12,
בישול,
RTBCPT3,
439,
מתכונים,
להוציא בישול,
ספרי הבישול שלי ,
לקרוא,
אוכל,
קראתי עיון,
ספרים טובים,
מענין,
בישול,
ספרים יפים,
ה.ס. 2425 2210- 5697,
2867-2025,
23-25,
תומחר ,
כוננית ב-ע,
ספרי בישול ואפייה :),
בישול ואפיה,
בישול ואפיה,
עיון למכירה,
בישול למכירה,
הרשימה האפורה,
אפיה,
למכירה עד 20 ש'ח,
תזונה | בישול ואפייה ,
למכירה עד 10 ש'ח ,
קיים,
וויש מודפסי עברית,
מתישהוא,
ספרי הבישול שלי,
ספרי הבישול שלי,
רשימה,
על המדף- מטבח,
בישול,
בישול ואפיה, בריאות, דיאטה,
ספרים להחלפה,
בישול, אפיה, דיאטה, בריאות-ספרים להחלפה,
בישול ואפייה,
אוסף ספרי הבישול שלי,
Kitchen aids,
ספרי בישול ואפיה מכירה ,
ספרי בישול ואפייה נהדרים,
A18A,
ספרי עיון בנושא דיאטה ותזונה,
נכנס למדף ב2025,
עוד ...
|
2.
|
|
ריח עוגה שעולה מן התנור הופך כל מקום לבית. חנה שאולוב מפתיעה שוב בספר מתכונים מקוריים לעוגות בחושות, כך שגם לאופים הוותיקים בינינו שהתנסו באפייה צפויות הפתעות וחידושים. בספר זה תמצאו מתכונים מדויקים ומהירי הכנה לעוגות בחושות בלבד. בספר מתכונים העשויים ממרכיבים בריאים – לדוגמה שמן זית ושמן קנולה, ובנוסף – מתכונים לעוגות ללא גלוטן, ללא ביצים וגם ללא סוכר... כמו ברוב ספריה של חנה שאולוב, החומרים לעוגות הם זמינים, כאלה המצויים בדרך כלל בבית ובחנות הקרובה לבית. לשון ההוראות עממית ובהירה והתצלומים של דני לרנר מרהיבים ומעוררי תיאבון....
|
4.
|
|
חנה שאולוב מכניסה אותנו למטבחה האישי, ומגלה את כל סודותיה: עוגיות קלות, עוגיות שקדים, עוגיות אגוזים ובוטנים, עוגיות חמאה, עוגיות ריבה, עוגיות בריאות, עוגיות ממולאות, עוגיות חגיגיות ועוגיות מלוחות, כל אלה מדיפים ניחוחות של בית....
|
6.
|
|
מראשית ההיסטוריה ועד ימינו אלה, סיר המרק הענקי – המלא כל טוב ומעלה ניחוחות של בית, חום ונחמה – עומד במרכז הקיום האנושי ומאפשר אותו. כך לפחות מתאר את תולדות האנושות – ותולדות סיר המרק – הסופר גינטר גראס בספרו "דג הפוט".
אין ספק שהמרק הוא עדיין אחד המאכלים המרכזיים בתפריטנו התזונתי והרגשי. אם נדמה היה שבנושא המרקים כבר מוצו כל החומרים וכל שילוביהם, מסתבר שאין זה כך. החומרים החדשים המופיעים בשוק – ירקות, פירות, מוצרי חלב וחומרי תיבול – ודמיונה הפורה של חנה שאולוב יוצרים יחד מרקים חדשים נפלאים, חמים וקרים, אקזוטיים וביתיים, לימי חול ולימי חג, לאירוח ולמשפחה, וסתם כשמתחשק לשבת עם כף מול קערה מלאה כל טוב.
המרק החדש תואם את אורח חיינו – הוא קל ומהיר להכנה, חומריו זמינים בכל עת, והוא מפתח את הדמיון בד בבד עם חושי הטעם והריח.
*הספר מגיע בכריכה רכה ...
|
7.
|
|
חנה שאולוב, יודעים מעריציה הרבים, רואה באפייה סוג של אמנות. דור שלם של בשלנים ישראלים גדל על ספרי הבישול והעוגות שלה. ועכשיו הגיע תורן של הפשטידות: חנה שאולוב מגישה לנו את "ספר הפשטידות שלי", חמושה באותה האהבה לאוכל ישראלי רענן, מענג, מקורי ובעיקר מאוד טעים. הפשטידות הקלאסיות, כמו פשטידות גבינה או בצל, זוכות למתכונים מדויקים, המבטיחים ביצוע קל ומוצלח. לצד פשטידות מוכרות, כמו פשטידות מפלפלים, מגבינות ומבצל, מובאים כאן רעיונות חדשים ומבריקים, פרי דמיונה הפורה של חנה שאולוב, כמו קיש חסה, פאי סלמון, קיש קממבר וברי. כל החומרים לקישים ולפשטידות זמינים, לשון ההוראות ידידותית ובהירה, וצילומים מרהיבים מלווים את המתכונים לכל אורך הספר. בתיאבון!...
|
8.
|
|
על העוגות של חנה שאולוב אין צורך להמליץ. אין כמעט בית בארץ שלא התמלא בניחוחות האפייה של עוגותיה, ודור שלם גדל על הטעמים הנפלאים שיצאו בזכותה מן התנור הביתי. אלא ששאולוב, המתייחסת לבישול ולאפייה כאל אמנות, אינה יושבת בחיבוק ידיים. חומרים ורעיונות חדשים מפעילים את דמיונה בלי הרף, והנה שוב לפנינו אוסף רענן ומודרני של עוגות לא מסובכות, טעימות להפליא, אשר תמלאנה את המטבח ואת הלב עונג ושמחה. החומרים לעוגות זמינים, לשון ההוראות בהירה ועממית, אופן ההכנה אינו מסובך, ועצם הקריאה בספר זה מעוררת מיד את הרצון לתפוס תבנית ולשמן אותה, לחמם תנור מראש, ולהתחיל לערבב. עוגה שנאפתה בבית יש בה נופך מיוחד, אשר אין לו תחליף....
|
10.
|
|
חנה שאולוב מכניסה אותנו למטבחה האישי, ומגלה את כל סודותיה: עוגיות קלות, עוגיות שקדים, עוגיות אגוזים ובוטנים, עוגיות חמאה, עוגיות ריבה, עוגיות בריאות, עוגיות ממולאות, עוגיות חגיגיות ועוגיות מלוחות, כל אלה מדיפים ניחוחות של בית....
|
12.
|
|
מראשית ההיסטוריה ועד ימינו אלה, סיר המרק הענקי - המלא כל טוב ומעלה ניחוחות של בית, חום ונחמה - עומד במרנז הקיום האנושי ומאפשר אותו. כך לפחות מתאר את תולדות האנושות - ותולדות סיר המרק - הסופר גינטר גראס בספרו "דג הפוט". אין ספק שהמרק הוא עדיין אחד המאכלים המרכזיים בתפריטנו התזונתי והרגשי. אם נדמה היה שבנושא המרקים כבר מוצו כל החומרים וכל שילוביהם, מסתבר שאין זה כך. החומרים החדשים המופיעים בשוק - ירקות, פירות, מוצרי חלב וחומרי תיבול - ודמיונה הפורה של חנה שאולוב יוצרים יחד מרקים חדשים נפלאים, חמים וקרים, אקזוטיים וביתיים, לימי חול ולימי חג, לאירוח ולמשפחה, וסתם כשמתחשק לשבת עם כף מול קערה מלאה כל טוב. המרק החדש תואם את אורח חיינו - הוא קל ומהיר להכנה, חומריו זמינים בכל עת, והוא מפתח את הדמיון בד בבד עם חושי הטעם והריח....
|
13.
|
|
פורמט אלבומי צבעוני ומהודר.
ספר בישול כולל מתכונים רבים ומגוונים: מנות ראשונות, בשר, מרקים, דגים, סלטים וירקות, רטבים, מנות אחרונות, ריבות, עוגות וקרמים....
|
17.
|
|
ערב שישי, האורחים ישובים לשולחן האוכל. ריח מגרה מגיע מכוון המטבח ומעורר את סקרנותם. צהרי יום סגריר, הילדים מגיעים רטובים מבית-הספר. אדים מהכלים וריח ביתי מקבלים את פניהם. במלה אחת - מרק!לכל עונה סוג המרק שלה. לכל ארוחה - הפתיחה המתאימה. חנה שאולוב, הידועה במגוון ספרי בישול פרי עטה, מגישה את מיטב מתכוני המרקים: מרקי ירקות ומרקים חלביים. מרקי בשר ועוף, מרקים קרים ומרקים לאומיים, כל אלה מלווים בהסברים פשוטים ובשלל תמונות. והריחות - הו, איזה ריחות!...
|
|