קורדון בלו

קורדון בלו

סופר


» ספרים של קורדון בלו שנקראים עכשיו:

בישול צרפתי - קורדון בלו
קורדון בלו
1.
'ני רייט ואריק טרויי (מאנגלית: עליזה ספקטור) מבית הספר לבישול מס' 1 בעולם: הסודות של למעלה מ-700 שיטות הכנה ובישול, בלוויית 2000 צילומים המסבירים צעד-צעד כיצד לבצען. שלל עצות וטיפים ממומחים, מתכונים של מיטב השפים המומחים, ומגוון של דרכים לקישוטי מאכלים מדהימים. כמו כן בספר מבחר של 150 מתכונים מבית הספר לבישול הנחשב למס' 1 בעולם מן המטבח הצרפתי הקלסי ועד למטבחי המזרח הרחוק . הוצאת כנרת מעידה עליו שהוא ספר ההדרכה המושלם לבישול, ומבטיחה למשתמשים בו הצלחה, החל מהבישול הביתי הפשוט ועד למתכונים המורכבים ביותר. סדר הפרקים בספר: סוללת כלי הבישול, מרקים וצירים, ביצים גבינה ושמנת, דגים ופירות ים, עוף, בשר, ירקות וסלטים. קטניות דגנים ואגוזים, פסטה, רטבים, לחם ואפיית שמרים, פירות, קינוחים, מאפים, עוגות ועוגיות, מידע כללי על טעמי מזרח ומערב, על תבלינים ועשבי תיבול, טבלאות מדידה ורשימת מונחים, מפתח כללי, מפתח מתכונים. שיטות בישול - המדריך השלם של הקורדון בלו בהוצאת כנרת, מאנגלית: עליזה ספקטור, עימוד וגרפיקה: סיון טולדו, 334 עמודים....

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

קורדון בלו. איך יודעים שביצה היא טריה? איך בוחרים עוף? איך חולטים דגים? זמני בישול של מאכלים שונים ועוד טיפים נחוצים למטבח. מומלץ!... המשך לקרוא





©2006-2019 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ