ספר בסדר
הביקורת נכתבה ביום ראשון, 13 בספטמבר, 2009
ע"י ג'יהאן
ע"י ג'יהאן
בני סיידא בספר הזה המון אוכל משובח ומנות בשריות מסובכות הצלחתי לייסם אולי שני מתכונים מהספר הזה?
קורא אחד אהב את הביקורת
טוקבקים
+ הוסף תגובה
|
יפעת
(לפני 15 שנים ו-8 חודשים)
מהספרים האהובים עלי
את מתכון הגארטן דופינואה אימצתי ואני משתמשת בו באירועים חגיגיים. תפוחי האדמה המטוגנים בבצל ועשבי תיבול היו טעימים במיוחד. הקינוחים הם חגיגה של ממש. פרפה הגראן מרנייה הניב תגובות על סף ההתעלפות.
|
1 הקוראים שאהבו את הביקורת
