הספרים של הוצאת רות סירקיס
1.
|
|
כופתאות מרקדות בסירים לצלילי מוסיקה צוענית סוערת: הספר "פפריקה" מביא אל השולחן את המטבח ההונגרי המהולל כפי שיוסף (טומי) לפיד זוכר אותו - בנוסטלגיה מתובלת בהומור - וכפי שרק רות סירקיס מסוגלת חהתאים אותו לתנאים הישראלים מבחינת המרכיבים, האקלים והכשרות. ספר בישול זה, שהוא גם חומר קריאה מהנה ומשעשע, מאפשר להכין במאמץ מינימלי את מיטב ...
|
2.
|
|
הספר "מה לצפות…" יצא לאור בארצות הברית בקיץ 1984 ומאז הודפס בלמעלה מ- 70 מהדורות.
הספר תורגם ופורסם בשפות רבות: סינית, ספרדית, פורטוגזית, איטלקית, הולנדית, פינית ועברית.
אין פלא איפוא שהספר נחשב "התנ"ך של תקופת ההריון".
בספר מאות תשובות מוסמכות לשאלות גדולות וקטנות המטרידות נשים בהיריון.
יש בספר מידע על טיפולים, בדיקות ותופעות כפי ...
|
3.
|
|
מה ישווה בטעמו ובקסמו לטור צנצנות צבעוניות על מדפי המזווה, ובהן ריבות, קרישים, מרמלדות, פירות משומרים בסירופ, מחמצים צבעוניים, משקאות ותרכיזים, מיני צ'אטני וסלטי תיבול - כולם מעשה ידינו להתפאר! שפע הפירות והירקות בארצנו והנטייה לעשייה עצמית בבית כעיסוק יצירתי וחסכוני כאחד, יצרו ביקוש לספר כגון זה. ניתנים בו הסברים ברורים ומפורטי...
|
5.
|
|
הספר "עציץ ופרח" מציג לקורא את עולמם הרבגוני של צמחי הנוי ומדריכו בגידולם ובטיפול בהם.
הספר כולל למעלה מ -60 מיני צמחים פורחים, צמחי עלווה, צמחי בצל ופקעת-כולם נפוצים בישראל וניתנים לרכישה במשתלות ובחנויות הצמחים.
לכל צמח מוקדש תיאור מפורט, הכולל גם הסבר על דרישותיו המיוחדות ועל עקרונות ההשקיה, הדישון ושמירת הצמח מפני מחלות ומזי...
|
10.
|
|
בספר זה מוגש מבחר גדול ומעורר תיאבון של פשטידות טעימות מכל העולם: מצרפת ומרוקו, מאיטליה והונגריה, מיוון וטורקיה, מארצות הבית וישראל.
המתכונים מציגים קשת רחבה של פשטידות: עממיות וגורמה, ותיקות וחדשות, ביתיות ואופנתיות, משפחתיות ומתוחכמות.
למה פשטידות?
כי הן פשוט טעימות
הן קלות להכנה
הן נוחות להגשה
הן ניתנות להכנה מראש
הן מגוו...
|