הוצאת רות סירקיס


הספרים של הוצאת רות סירקיס

1.
כופתאות מרקדות בסירים לצלילי מוסיקה צוענית סוערת: הספר "פפריקה" מביא אל השולחן את המטבח ההונגרי המהולל כפי שיוסף (טומי) לפיד זוכר אותו - בנוסטלגיה מתובלת בהומור - וכפי שרק רות סירקיס מסוגלת חהתאים אותו לתנאים הישראלים מבחינת המרכיבים, האקלים והכשרות. ספר בישול זה, שהוא גם חומר קריאה מהנה ומשעשע, מאפשר להכין במאמץ מינימלי את מיטב ...

2.
הספר "מה לצפות…" יצא לאור בארצות הברית בקיץ 1984 ומאז הודפס בלמעלה מ- 70 מהדורות. הספר תורגם ופורסם בשפות רבות: סינית, ספרדית, פורטוגזית, איטלקית, הולנדית, פינית ועברית. אין פלא איפוא שהספר נחשב "התנ"ך של תקופת ההריון". בספר מאות תשובות מוסמכות לשאלות גדולות וקטנות המטרידות נשים בהיריון. יש בספר מידע על טיפולים, בדיקות ותופעות כפי ...

3.
מה ישווה בטעמו ובקסמו לטור צנצנות צבעוניות על מדפי המזווה, ובהן ריבות, קרישים, מרמלדות, פירות משומרים בסירופ, מחמצים צבעוניים, משקאות ותרכיזים, מיני צ'אטני וסלטי תיבול - כולם מעשה ידינו להתפאר! שפע הפירות והירקות בארצנו והנטייה לעשייה עצמית בבית כעיסוק יצירתי וחסכוני כאחד, יצרו ביקוש לספר כגון זה. ניתנים בו הסברים ברורים ומפורטי...

4.
5.
הספר "עציץ ופרח" מציג לקורא את עולמם הרבגוני של צמחי הנוי ומדריכו בגידולם ובטיפול בהם. הספר כולל למעלה מ -60 מיני צמחים פורחים, צמחי עלווה, צמחי בצל ופקעת-כולם נפוצים בישראל וניתנים לרכישה במשתלות ובחנויות הצמחים. לכל צמח מוקדש תיאור מפורט, הכולל גם הסבר על דרישותיו המיוחדות ועל עקרונות ההשקיה, הדישון ושמירת הצמח מפני מחלות ומזי...

6.
7.
8.
9.
10.
בספר זה מוגש מבחר גדול ומעורר תיאבון של פשטידות טעימות מכל העולם: מצרפת ומרוקו, מאיטליה והונגריה, מיוון וטורקיה, מארצות הבית וישראל. המתכונים מציגים קשת רחבה של פשטידות: עממיות וגורמה, ותיקות וחדשות, ביתיות ואופנתיות, משפחתיות ומתוחכמות. למה פשטידות? כי הן פשוט טעימות הן קלות להכנה הן נוחות להגשה הן ניתנות להכנה מראש הן מגוו...



©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ