קטגוריות » בישול ואפיה » מתכוני עמים ( בישול ואפיה מתכוני עמים בחנות הספרים)


1.
כל מאכל הוא דבר אמנות יחיד ומיוחד שיוצא "לפי טעם הידיים" שמכינות אותו. יפראק, סופריטו, מוסקה, ביסקוצ´וס ועוד.. הם רק חלק קטן מהגוון העצום של המאכלים המוגשים בספר בישול ייחודי זה - "לבשל בטעם לאדינו" המכיל 400 עמודים ובהם מתכונים ותמונות מרהיבים. מתילדה כהן-סראנו ליקטה, במשך זמן רב, מתכונים ממטבחיהן של משפחות ספרדיות רבות. במשפחות אל...

2.
ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי ( 4 בנים ו 4 בנות . גיל ממוצע: 45 )
קנה חדש: ₪168.00 ₪151.20
"יהודי חלב התפרסמו הודות למטבח המעודן והטעים שלהם שהיה ´הפנינה של המטבח הערבי.´ נהדר להיווכח במסורת הממשיכה לחיות בניו יורק, ובפופה דוויך אשר הצליחה לאסוף מבחר נפלא של מתכונים." קלאודיה רודן, מחברת "ספר הבישול היהודי", "בישול ים תיכוני" ועוד "אף על פי שאיני יודע דבר על בישול יהודי-סורי, האוכל המהמם בספר מרהיב זה מתעורר לחיים כמו מ...

3.
ענת אחירון ואורית חמיאל מביאות בספר זה את מורשת הבישול היהודי-בולגרי העוברת המשפחתן מדור לדור. השתיים, בשלניות נלהבות ועתירות ניסיון, זכו לקבל את הידע ישירות מסבתן ויקטוריה סרוב, שעל מאכליה גדלו. פרויקט חגיגי של איסוף המתכונים מויקטוריה ומבנות משפחה אחרות, לרגל יום הולדתה ה-100 של סבתא ויקטוריה, התפתח לספר בישול מקיף המציג, בצורה ב...

4.
ממליגה, חציל רומני, קבב רומני, איקרה, צ`ורבה, קוזונאק, מרקחת השושנים והבייגלה הרומני הם רק קצה המזלג מחגיגת טעמים גדולה....

5.
הבישול המרוקני העשיר, כפי שזכור לילידי מרוקו, מוגש בספר זה ביותר מ - 300 מתכונים של מנות ראשונות, מנות עיקריות ומשפחתיות ועוד... נלוות להם עשרות תמונות צבעוניות מרהיבות עין. המתכונים מובאים בלשון ציורית המשוהצת בסיפורים וזכרונות ילדות של המחברת, שעלתה לארץ ממרוקו בשנת 1957. הספר נועד לכל אלה שרחקו משורשיהם בשל סיבות שהמקום גרמן, לאלה ...

6.
קנה חדש: ₪129.00 ₪116.10
הספר שלפניכם מכיל כשבעים מתכונים למאפים מרוקאיים מיוחדים, מהחולקים לחמישה נושאים: חלק ראשון - עוגיות לאירועים. חלק זה כולל מתכונים של עוגיות ומאפים מובחרים, שיפארו כל ארוע ושמחה. חלק שני - מתוקים. חלק זה מכיל מתכונים של מאפים מתוקים בדבש, מיוחדים להכנת מגשים לחינות. חלק שלישי: ריבות. בחלק זה תמצאו מגוון ריבות ביתיות מובחרות בט...

7.
מתוך אהבה לתרבות הגיאורגיאנית ככלל ולתרבות הקולינרית המיוחדת שלה בפרט, מציגה לאה ספיר ביד מיומנת את רזי הטעמים והניחוחות המרכיבים מטבח עשיר ומגוון זה. מלחם גיאורגיאני, דרך מנות עיקריות ייחודיות ועד קינוחים רבי טעם וצבע - נפרסים בפני הקורא המאכלים המאפיינים את העדה היהודית בגיאורגיה, מטעמים שגם הצברים ילידי ישראל נהנים מהם ולומ...

8.
"כשאני נזכר בתקופת ילדותי ובניסיונותיי להסתיר את המאכלים "המשונים" שאמי בשלה והציגה לראווה לפני חברי, אני חש תחושת אשמה. באותם ימים שאלתי את עצמי למה היא לא מכינה לנו שניצל עם צ'יפס כמו כל שאר האימהות. והיום, לא נותר לי אלה להכות על חטא ולנסות לפצות עצמי ואותה בספר בישול פרסי משלי..." הבישול הפרסי נחשב בכל העולם לבישול איכותי אנין טעם...

9.
האם יש בכלל אוכל יהודי? אחרי שנים של מחקר בנושא, אני יכולה לומר שלכל חבל ארץ או מדינה מאכלים יהודיים מיוחדים משלו, וכי אלה יכולים להיות שונים למדי מן הבישול המקומי. היהודים אימצו את מאכלי הארצות בהן התגוררו, אבל בכל מדינה מאופיין הבישול שלהם במגע ובטעם מיוחדים בשל חוקי הכשרות, בסממנים אופיינים ובכמה מאכלים מקוריים לגמרי. (מתוך המב...

10.
"המטבח היהודי של שמוליק כהן" הוא שילוב של אוכל ונוסטלגיה. המבוגרים ייזכרו בעזרתו בבית אמא, והצעירים יכירו את בית סבתא, ואלה שאינם מיודעים לו - מוזמנים לשולחן: טשולנט, געפילטע פיש, קישקע, צימעס, קרעפלעך - ועוד ועוד. "המטבח היהודי של שמוליק כהן" בא להעביר תקופה ואווירה ההולכת ונעלמת, תוך שילוב מתכונים, קטעי ספרות וחידודי לשון. שמוליק ...

11.
הספר "העוגיות המרוקאיות של אמא", כמו הספר "הבישול המרוקאי של אמא", מבוסס ברובו על מתכונים מבית אמא. את תורת הבישול והאפייה למדתי מאמי היקרה. כילדה, ישבתי לידהּ וצפיתי בה ובאופן עבודתה, נוכחתי בגילויי האהדה של האורחים לנוכח טעמם המשובח של המאכלים והקינוחים שהוגשו לפניהם. גדלתי והפכתי לרעיה ואם, והתנסיתי אף אני בזו המלאכה. צעד אחר צעד...

12.
בספר זה מסבירה רות סירקיס את יסודות המטבח הסיני, שהוא מטבח מרתק ומקסים, צבעוני ומגוון מאוד. המתכונים הרבים שבספר הם ממחוזות סין השונים: קנטון, סצ'ואן, שנחאי ופקין. האוכל המתקבל הוא עדין או חריף, חמוץ - מתוק או מפולפל, בהתאם למחוז, ותמיד טעים מאוד. מהמאכלים השונים אפשר לבנות ארוחות סיניות נפלאות מהמתאבנים ועד לקינוחים. בנוסף לכך יש בס...

13.
ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי ( בן אחד ו 3 בנות . גיל ממוצע: 43 )
קנה חדש: ₪49.00 ₪44.10
דברי המאפה שגרסיה נהגה להביא איתה לעבודה משכו את עיניהם ולבם של לקוחות הבנק שבו עבדה. הבקשות וההזמנות לעוגות ולחבשילים החלו לזרום מכל עבר, וגרסיה הפכה לבשלנית מבוקשת ביותר. כולם אהבו את הבישול המיוחד שלה, בישול שלמדה בארץ שבה נולדה וגדלה: לבנון. גרסיה גרגו עזבה את לבנון בשנת 1970. כאן, בביתה החדש, היא החליטה להגשים חלום: להוציא לאור ס...

14.
ספר לא משהו דירוג של שני כוכבים ( 5 בנות . גיל ממוצע: 39 )
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
15.
המחברת, קלודיה רודן, נולדה וגדלה בקהיר, ובה ספגה את המנהגים ואת התרבויות של העולם הערבי ושל הקהילות הנוספות היוצרות את החברה המזרח - תיכונית - ארמנים וקופטים, יהודים ואירופים. היא עזבה את מצרים והשלימה את לימודיה בפריס ובאנגליה והרבתה לנסוע באירופה ובאמריקה הדרומית. למדה אמנות בלונדון והציגה תערוכות מספר של יצירותיה, שבהן היא מנס...

16.
ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים ( בת אחת . גיל ממוצע: 56 )
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
במשך שנים אוספת אסנת לסטר מתכונים מעדות שונות וממגוון ארצות - מתכונים שאמא וסבתא היו נוהגות לבשל לשבת. היא מנסה אותם בביתה ומשדרת אותם בתוכנית ´סיר לשבת´ ברדיו ´קול רגע´. עם השנים אוסף המתכונים הזה יצר מארג נפלא, שמייצג את המטבח הישראלי על שורשיו: גולש הונגרי, בינאטאג´ טוניסאי (לביבות תפוחי־אדמה ממולאות בשר), חרשוף מחשי מצרי (אר...

17.
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים ( בן אחד ו 2 בנות . גיל ממוצע: 40 )
קנה חדש: ₪128.00 ₪121.60
"את כל זכרונותיה וגעגועיה", כותב השף הירושלמי שמיל הולנד, "העבירה סבתא פרומה אלי, בלילות של סיפורים על העיירה ציצוב, נופיה, אנשיה, ריחותיה והכי חשוב - טעמיה. "כשהגעתי למסע שורשים ראשון בפולין, בתחילת שנות ה-80, הובלתי אני את הנהג המקומי מלובלין עד העיירה ציצוב, מסע של כ-40 ק´´מ. הכרתי כל עיקול דרך, קראתי בשם כל כפר, זיהיתי כל פלג והגעתי עד ...

18.
ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים ( 2 בנות . גיל ממוצע: 50 )
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
בישול בלקני. ארצות הבלקן - הכוללות את יוון, אלבניה, תורכיה האירופית, בולגריה, יגוסלביה ורצועת מדוברוג'ה - היו תחת שלטונם של המושלים העות'מנים במשך 400 שנה, ולכן חלק גדול מתבשיליהן הושפעו מהמטבח העות'מני העשיר. המשורר התורכי רוואני תיאר באחד מחיבוריו מה אכלו הסולטנים במשתאות שערכו: "גרגרי אורז כפנינים, עוף צלוי רוקד בחדווה למראה היי...

19.
מטבח סיני, חומרים ישראליים - הבישול הסיניבספר זה קיבץ ישראל אהרוני את העידית במאכלי סין, כפי שהוא מכין אותם, מדי יום, לאורחי המסעדה שלו. אהרוני, בוגר בית הספר לבישול בטאיוואן, השכיל למזג כאן את מבחר שיטות הבישול הסיניות עם חומרים ישראליים ברובם, או כאלה שניתן כיום להשיג ללא קושי בחנויות המתמחות בכך. ייחודו של הספר בשימוש החדש בטכני...

20.
כל מה שרציתם לדעת על המטבח האיטלקי: כיצד להכין ארוחה איטלקית קלאסית, הסברים מפורטים על הכנת בצק לפסטה, על פסטה טרייה ופסטה יבשה. וכמובן - עשרות מתכונים נפלאים ופשוטים להכנה, מחולקים לשמונה פרקים: אנטיפסטי, פיצות ומיני מאפה, מרקים, פסטה, ירקות, מנות בשר, דגים ומנות אחרונות. ניחוחות טוסקנה, נופי סיציליה, עולים מבין התיאורים וכמובן, מ...

21.
האורז מתקתק עם טיפת חמיצות, הדגים משאירים בפה טעם מלא ומתוק, רוטב הסויה והאצה מוסיפים מליחות, הג´ינג´ר מצדו מעניק מרירות והוואסבי משלים את המעגל בטעמו החריף - אין שום דבר הדומה לשילוב המושלם הזה. נא להכיר: הסושי." כך נפתחת ההקדמה לספר מרתק זה, החושף עולם גסטרונומי הייחודי ליפן, ומעניק לקורא מתכונים מגוונים הממחישים את גישתו של מטב...

22.
12 ארוחות, 12 משפחות, 12 עדות, 12 סיפורי חיים בישראל. בספר זה משוטטים אהרוני ושפר ברחבי הארץ ואוכלים בבתים. הם נפגשים עם המשפחות, ושומעים סיפורי חיים מרגשים, נגינת אקורדיון, תפילה וזמירות. נהנים מהתלבושות, הפולקלור והססגוניות, ובעיקר - אוכלים. הם מחפשים את החומרים המקוריים שלא הלכו לאיבוד ב"כור ההיתוך" הישראלי, ומוצאים בישול של נשים - חם...

23.
קנה חדש: ₪49.00 ₪44.10
בארץ ישראל התקבצו קהילות יהודיות מגלויות שונות ובה הן הקימו את ביתן. המסורת שהביאו עמן כללה גם מנהגי אכילה, שחלקם הגדול נשמר בארץ עד היום. במהלך כתיבת ספר זה פגשנו אנשים בני עדות שונות וראיינו אותם, במטרה ללמוד על המאכלים שמקורם בארץ מוצאם. כל התבשילים מובאים בספר בצורתם המקורית וחושב בהם ההרכב התזונתי למנת-תבשיל אחת, הכוללת: קלו...

24.
קח עוף עם פתיתים, תבלו את בתערובת ראס אל-חנות המרוקאית - וקיבלתם את תמצית המטבח הישראלי. נכון, אין לנו מסורת בישול בת מאות שנים, אבל היום כבר ברור שיש לנו מטבח ייחודי, השואב את השראתו ממסורות עשירות של מטבחי עדות ומשלב אותן עם חומרי הגלם הנפלאים של ישראל ואגן הים התיכון. עומר מילר, השף של מסעדת "חדר האוכל" המצוינת בתל אביב ואחד הכישר...

25.
קנה חדש: ₪119.00 ₪107.10
המתכונים בספר זה תמצאו אוסף מתכונים פופולריים מהמטבחים הטובים ביותר באסיה: בהם מאכלים סיניים ותאילנדיים, יפניים והודיים. בעזרת הספר מאסיה באהבה תוכלו להכין בבית סושי ופאד תאי, ירקות מוקפצים ודגים מאודים, דים סאם ומרק מיסו, אגרולס ויקיטורי, סוקיאקי ומרק טום יאם ועוד ועוד. הכל מוסבר בפירוט רב ומלווה בצילומים מרהיבים. בנוסף תמצאו מ...

26.
הספר מטבח יהודי משובח הוא אוצר של מתכונים מעולים ומעוררי תיאבון, הן מהמטבח היהודי האשכנזי, עם טעם של "אידישע מאמע" והן מהמטבח הבינלאומי העילי בגירסה כשרה. בצד מטעמים יהודיים מסורתיים כמו קנעיידלאך וחרעמזלאך, טייגלאך וקיכלאך, גפילטע - פיש ופלאומן - צימס, כבד קצוץ ורגל קרושה, הרינג וצ'ולנט - נמצאים גם מעדנים בינלאומיים כמו גראב - לקס ...

27.
הספר הרביעי בסדרת הדגל של "על השולחן" מביא למטבח הביתי את הריחות, הצבעים והטעמים הממכרים של המטבח האסיאתי. למעלה מ-200 מתכונים המלווים צילומים מרהיבים ורעיונות להגשה ומתפרשים על כל יבשת אסיה - הודו, יפן, סין, תאילנד, וייטנאם, אינדונזיה ומלזיה....

28.
קנה חדש: ₪119.00 ₪113.05
כמו ילד שנחשף לעולם ורץ לספר לחבר´ה, כך הרגשתי כשגיליתי את האוכל הטורקי. הספר אינו מתיימר להיות מדריך מסודר ושלם למסעדות איסטנבול, גם לא ספר בישול שיטתי של אוכל טורקי. זהו ספר אישי שהחלטתי לכתוב כדי לשתף עוד אנשים בחוויית הגילוי של האוכל הנפלא הזה בעיר המרהיבה הזאת. המטבחים והשולחנות המועדפים עליי נמצאים על שתי גדות הבוספורוס. ...

29.
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים ( בן אחד . גיל ממוצע: 34 )
קנה חדש: ₪118.00 ₪106.20
כשתסיימו לדפדף בספר זה ותתחילו לבשל על פי אחד המתכונים הנפלאים שבו, תגלו גם אתם שחומוס הוא גרגר קטן על שולחן האוכל הערבי-ישראלי השופע. בספר זה נחשפים הסודות המסורתיים של המטבח הערבי-ישראלי העילי והמשובח. תכירו כאן עשרות מעדנים מרגשים כמו מקלובה, מסחן, מנסף,תבשילי ירקות מבושמים, שכעת תוכלו להכין בבית. זהו אוסף של יותר מ-160 מתכונים, ...

30.
אם אתם מתגעגעים למאכלים המופלאים של בית אמא ולא יודעים איך לשחזר אותם; אוהבים לאכול במסעדות טריפולטניות ובא להכין חלק מהמטעמים בבית, או רוצים להרחיב את ההשכלה הקולינרית שלכן ולדעמ מה זה בדיוק מעקוד, לוביק בסלק, חיימי, מפרום, ספינג', מקרוט, עוסבן וכוכלה, ספר זה מיועד לכם. הנה פסקל פרץ - רובין עושה זאת שוב: בעשרים וחמש השנים האחרונות ה...

31.
טעם איטליה - ספר שכולו אהבה לאוכל האיטלקי, ליופי האיטלקי ולאופי האיטלקי. אז מה יש בספר? הרבה מתכונים מהמטבח האיטלקי: פסטה, כמובן – מספגטי "אליו אוליו" ועד פטוצ`יני אלפרדו, קנלוני וטיאלה; אבל לא רק פסטה אלא גם פיצות ופוקצ`ות, פסטו, פנצנלה וברוסקטה, מינסטרונה ופפה אל פומודורו, ניוקי ורביולי ערומים, ריזוטו פורצ`יני וריזוטו דלעת, עוף בנו...

32.
רעיון הוצאתו לאור של הספר נבע מתוך הצורך להגשים את אחד מחלומותיו של אילן רועה ז"ל - הוצאת ספר בישול המבוסס על מטעמיה התוניסיים של אמו.לרוע המזל הגורל לא אפשר לו להוציא את הפועל בעצמו....

33.
ספר בסדר דירוג של שלושה כוכבים ( בת אחת . )
קנה חדש: ₪34.90 ₪33.16
בני סיידא מזמין אתכם לטעום מה מתבשל בקדרה של עמים שונים. במשך שנים רבות מתמחה בני סיידא בטעימות שאותן הוא עושה בסיוריו בעולם. כך הגיעו לספר, בין השאר, מטעמים מהמטבח הצרפתי, שמאוד אהוב עליו, מאכלים מהמטבח האיטלקי, מאפים מהמטבח האוסטרי וההונגרי, וכמובן מאכלים שעליהם גדל - מהמטבח הבלקני. הספר כולל סלטים, מרקים, מנות עיקריות, תוספו...

34.
"עַשְׁתִידְכּ", אומרים העיראקים בסיומה של ארוחה, כשמבקשים הם להודות לבעלת הבית על תבשיליה הטובים. פירושן של שתי המילים – עָאשְׁת ואִידְכּ – שהיו לאחת: תבורכנה ידייך, וכל המגלגל אותן על לשונו לקינוח, כך מאמינים יוצאי בבל, ימתיק את שפתיו. את המילה "עשתידכ" שמעה לראשונה שושי אורן, ילידת הונגריה, כשהכירה את בעלה איציק, יליד עיראק, בהי...

35.
עופר ורדי, עיתונאי ואיש של אוכל, גדל על המאכלים ההונגריים של סבתו האהובה. רק כשהלכה לעולמה הבין שיחד עם סבתא ננה נעלם לתמיד גם ניחוח המעדנים שלה. על השולחן במרפסת מצא את מחברת המתכונים המשומשת, זו שבעזרתה רקחה את מטעמיה, כמו שרק סבתות יודעות. הדפים המצהיבים היו עדיין מעוטרים בהערות שרשמה בכתב ידה: חמש ביצים במקום שמונה, היא כתבה ליד...

36.
קנה חדש: ₪99.00 ₪89.10
עדי עליה, טבחית, עיתונאית ומוזיקאית, הגיעה לתאילנד בשנת 2005 ונשבתה בקסמי האוכל התאי. הטעמים הנועזים, העושר הבלתי נדלה של מאכלים חדשים ומרגשים - ויותר מכל - האנשים שמכינים את האוכל והרצינות שבה הם מתייחסים אליו. בחמש שנות מגוריה בתאילנד חרשה עליה את המדינה לאורכה ולרוחבה, מצוידת במחשב, במצלמה ובתיאבון בריא, בחיפוש אחר בשלנים שילמד...

37.
מסעות קולינריים מסעירים ברחבי סין, הולידו את הספר הזה. ישראל אהרוני והצלם נלי שפר צוות ותיק ומיומן נסעו לסין טיילו בה לאורכה ולרוחבה, ביקרו במחוזות הקולינריים החשובים, טעמו בישלו ואכלו במסעדות המפוארות ביותר, במסעדות העממיות ביותר, בשווקים, בדוכני האוכל שברחוב ואפילו בבתים פרטיים. כל הרשמים, החוויות, הסיפורים, המתכונים והמראות מ...

38.
המטעמים מהמטבח הלבנוני הם חגיגה של צבעים, טעמים וטריות מזרח - תיכונית. הם עשירים בירק, טחינה, בשר וקטניות, ותורמים לתזונה בריאה ומאוזנת התואמת את האקלים ומזג - הרוח של אזורנו. חומרי הגלם זמינים, ומזמינים להיכנס למטבח ולהכינם. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שו...

39.
כל אחד יכול להיות סושי-מאסטר בעזרת המרשמים הטעימים, ההוראות המדויקות והטיפים של השפית היפנית איה אימטני. בביטחון רב תוכלו לחתוך סשימי, לדעת מה לבקש ממוכר הדגים שלכם ולכנן ארוחת סושי מדהימה. עקבו אחר ההוראות, שלב אחר שלב, ועד מהרה תהיו מומחים למרק מיסו, תדעו להכין אורז סושי למהדרין, סשימי על קרח, רולים וקונוסים יפניים מסורתיים לצ...

40.
"יש מגוון כה רחב של סגנונות חיים, בישול, מסורות וניבים. ולכן אני כשף מוצא שהמדינה הזאת כל כך מרתקת לעזאזל. יודעים מה? הייתי צריך להיות איטלקי. האמת היא שכשאני באיטליה אני מרגיש איטלקי." הספר מותאם למטבח הישראלי ולמוצרים הזמינים בארץ ושומר על מגעו הקסום של ג´יימי אוליבר....

41.
42.
ספר זה מביא ממיטב מתכוני המטבח היהודי - האיטלקי. מטבח זה קיים זה למעלה מאלפיים שנה, והוא אינו זהה למטבח האיטלקי. זוהי תערובת מופלאה של מסורות בישול איטלקיות, ספרדיות ומזרח - תיכוניות אחרות. האיטלקים עצמם, שמטבחם הוא מן המפורסמים בעולם, מייעצים לכל מי שרוצה "לאכול היטב" להתוודע אל מאכליהם של יהודי איטליה. כדי להתאים את המאכלים לחוק...

43.
44.
כל מה שרציתם לדעת על המטבח האיטלקי: כיצד להכין ארוחה איטלקית קלאסית, הסברים מפורטים על הכנת בצק לפסטה, על פסטה טרייה ופסטה יבשה. וכמובן - עשרות מתכונים נפלאים ופשוטים להכנה, מחולקים לשמונה פרקים: אנטיפסטי, פיצות ומיני מאפה, מרקים, פסטה, ירקות, מנות בשר, דגים ומנות אחרונות. ניחוחות טוסקנה, נופי סיציליה, עולים מבין התיאורים וכמובן, מהת...

45.
איריס ז´ורלט הגיעה לטוקיו בשנת 2000 עם משפחתה ושהתה ביפן תשע שנים. מאגדת בספר זה את מבחר הכתבות מהטור השבועי הפופולרי ´לא רק סושי´ שהתפרסם ב-Ynet במשך 4 שנים. הספר מתאר את חייה של זרה ביפן, המפגש שלה עם התרבות היפנית ועם היפנים. ז´ורלט מגישה שלל מתכונים יפניים בסיסיים ואותנטיים, מבושלים, אפויים וצלויים, קלי הכנה, ומחומרים הזמינים בישר...

46.
קנה חדש: ₪128.00 ₪115.20
ספר זה יוצא מן המטבח של מסעדת "פרונטו" התל אביבית במלאות לה עשרים שנה. המתכונים שכונסו בו נבדקו ונוסו במהלך השנים על ידי רבבות לקוחות המסעדה ונמצאו ראויים לעלות על הכתב. חבריו של הבעלים, רפי אדר, באיטליה ובישראל שלחו במתנה ממטבחיהם מתכונים שהם אוהבים בימוחד. ביניהם תמצאו מתכונים של הסופר ארי דה לוקה, של הקצב המיתולוגי מטוסקנה דריו...

47.
קנה חדש: ₪16.00 ₪15.20
ספגטי, ברוסקטה, מוצרלה וסקלופינה... המטבח האיטלקי פרץ גבולות והגיע גם אלינו, בשפע מתכונים מהירים, מזינים ומגוונים. הטריות והרעננות של המטבח האיטלקי הופכות אותו מושלם למזג - האוויר שלנו ולאווירה הים - תיכונות שמסביבנו....

48.
המטבח הישראלי מורכב ממאכלי העדות הרבות, שהגיעו לכאן מכל רחבי תבל. הן הביאו איתן את המאכלים של ארצות המוצא שלהן, בגירסתם הכשרה, המותאמת למטבח היהודי. בספר ניתן למצוא מתכונים ממזרח אירופה, מיוון ומצרים, צפון אפריקה וכורדיסטן, עיראק וטורקיה. המתכונים מסודרים לפי המנות בארוחה ובנוסף להם יש הסברים אודות מאכלי חגים וטקסים שונים....

49.
קנה חדש: ₪16.00 ₪15.20
כל מה שכולנו אוהבים במטבח הסיני: חמוץ־מתוק, מוקפץ, חריף ומתובל. אספנו כאן את המתכונים הנבחרים: בקר, עוף (גם ברווז) ודגים, אורז ואטריות, מנות צמחוניות וירקות - מתכונים זכורים לטוב וקלי הכנה. הסדרה ´אז מה אוכלים היום?´ מתמחה במתכונים קלי הכנה, בלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליי...

50.
51.
לפי בקשת היקרים לי מכל, אישי, ילדיי, נכדיי, כלתי, חתני וכל אוהבי המטעמים שלי, אני מגישה לכם את התפריטים האהובים עליהם, דרכם ייחדתי את השבט המופלא שלי, שלנו, בכל שבת ובכל חג, בהרבה אהבה מתובלת בתשומת לב מלטפת ולבבית. אהבתי וסיפוקי העזים, לשמח כל אחת ואחד מהם, עם התפריט האהוב עליו במיוחד, הביאו ליצירות שלמות של מטעמים בטעמים משכרים, שפ...

52.
פיאסטה אינו "עוד ספר" אלא מסע מצולם ברחבי יבשת דרום אמריקה, מסע של מאכלים, פולקלור והמון טעם, צבע והומור. השף ניר דגן חי, למד, נדד ובישל במשך שמונה שנים בדרום אמריקה. הוא ליקט מתכונים וטכניקות בישול ממקומות שונים ביבשת - צ´ילה, בוליביה, קולומביה, פרו, אקוודור, ברזיל, מקסיקו, קוסטה-ריקה ופנמה - וקיבץ אותם בספר מקסים זה. תוכלו לגפוש פה מנ...

53.
המטבח האיטלקי עושה שימוש בחומרים ים-תיכונייים, ממש כמו שלנו, וכל מנה שלו - חגיגה אמיתית. האוכל האיטלקי אינו רק פסטה. הוא גם שלל ירקות, גבינות, בשרים ושמן זית, קינוחים נפלאים אחרי ארוחות לא כבדות מדי, וניחוחות מקומיים עשירים בכל טוב. בת` אילון מתגוררת בישראל ובטוסקנה, ומכירה את המצרכים בשני המקומות. בספר זה היא מכניסה את הבישול האיטל...

54.
קנה חדש: ₪29.90 ₪26.91
מסע מלא טעמים סביב חוויות האוכל הנפלאות של דרום-מזרח אסיה, מסושי עד דים סאם, וממאכלי קארי עד ספרינג רולס....

55.
קנה חדש: ₪64.00 ₪60.80
ספר המיועד למי שלא יכול להפסיק... למי שמחפש רעיונות חדשים... למי שרוצה שטעם הארוחה כולה יעלה דרגה בגלל הקינוח... בגלל הפינוק... ובמיוחד - בגלל השוקולד. ב"מטעמי שוקולד" תוכלו למצוא: ממתקים, קינוחים, גלידות, עוגות ועוגיות, משקאות ועוד ועוד. כל המתכונים מכילים מוצרים שניתן להשיג בקלות, וערוכים בקפדנות ובאופן ברור....

56.
57.
ראשונה בארץ - ספר בישול מהמטבח התאילנדי, הנחשב לאחד מחמשת המטבחים הטובים בעולם. המתכונים, שנבחרו בקפידה, קלי הכנה ומותאמים כולם לשוק הישראלי. הספר מכיל גם מרשמים מסורתיים לשמירת היופי והבריאות שבהם משתמשת האישה התאילנדית לטיפוח עצמה. המפגש בין המחברת טובה משולם, ג`וי יאנג והצלם מיכאל כהן, הוליד ספר זה המביא בפני הקורא הישראלי מקצ...

58.
קנה חדש: ₪16.00 ₪15.20
ההודים והתאילנדים משמשים בתבשילי הקארי לאינסוף צירופים, שהתבלינים נותנים להם את הניחוח, הטעם וההפתעה. המתכונים שלפניכם מוכיחים כי תבשילי הקארי אינם מחייבים זמן הכנה ארוך, וכי הצירופים הם רק פתח לדמיון. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ו...

59.
הספר, בהשתתפות 38 מבכירי השפים והמסעדנים בישראל, מאגד בתוכו מגוון ארוחות שנבחרו על פי נושאים ואירועים הקשורים בנסיבות החיים שלנו: חברים, משפחה, עסקים, רומנטיקה וכו'. כל ארוחה בספר מורכבת משלוש מנות המשלימות זו את זו.הספר מאפשר היכרות טובה יותר עם השפים של מגוון מסעדות איכותיות, והתנסות במתכונים היצירתיים והמקוריים שלהם. כל אחד מהש...

60.
61.
62.
חלק נכבד מהתענוג שבשהייה בקרבת הים התיכון, נובע מהאפשרות ליהנות ממאכליו הנפלאים של האזור - פירות וירקות עזי טעם וניחוח שהבשילו בשמש, טעמיהם הפשוטים והטבעיים של דגים ובשר שניצלו על אש פתוחה, שילובים אקזוטיים של עשבי תיבול טריים ותבלינים מגוונים. המתכונים הכלולים בספר נבחרו בשל טעמם הנפלא, פשטות הכנתם, היותם מייצגים נאמנים של מטבח...

63.
פסקל פרץ-רובין היא מחברת ספרי בישול, בעלת מדור קבוע בשבועון ``לאשה`` ובירחון ``הורים וילדים``, משתתפת בירחון המקצועי למזון, מורה לתזונה וכלכלת הבית, ומופיעה ברדיו ובטלוויזיה בנושאי תזונה ובישול. כמו כן היא מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים ומרצה במסגרות ציבוריות ובחוגים פרטיים.``מטעמי עיראק`` הוא ספרה הרביעי של פסקל פרץ-רובין. ספריה ה...

64.
65.
הספר מביא מגוון גדול של מתכונים מעדות שונות ומתרבויות שונות, הוא כולל מבחר מתכונים של מסעדות נבחרות בגליל המערבי, החל ממסעדות הדגים המפורסמות, וכלה במנות גורמה ממאכלים אירופאים. מנגד הספר כולל מתכונים עממיים אותנטיים שהיו חבויים ונחשפו ונכתבו לראשונה בספר. כמובן שמוקדי אירוח כפרי משפחתי מציגים גם הם מבחר ממתכוניהם. חלקו של המג...

66.
קנה חדש: ₪64.00 ₪60.80
כדי שהאוכל במסיבות לא ייראה שגרתי, כדי להוסיף רעיונות וטעמים של מקומות רחוקים, כדי לשבח את מה שנראה כל כך מוכר. למה לחגוג רק במסיבות, כשאפשר גם להתפנק בבית? ב``חטיפים והתחלות`` תוכלו למצוא: מיטבלים, ממרחים, חטיפים ומנות ראשונות. כל המתכונים מכילים מוצרים שניתן להשיג בקלות, וערוכים בקפדנות ובאופן ברור...

67.
ז איך באמת עושים סושי בבית? מה צריך לקנות בשביל זה ואיפה? ומה עוד אוכלים היפנים? הספר בישול יפני במטבח ישראלי הוא בשורה משמחת: קל להכין אוכל יפני בישראל, קל למצוא את החומרים שמהם עשויים המאכלים, ואין מטבח ישראלי שלא יכול להוציא מתוכו את המעדנים היפניים המרהיבים שעד עכשיו יכולנו לאכול רק במסעדות. הספר בישול יפני במטבח ישראלי גם עונ...

68.
69.
קנה חדש: ₪26.00 ₪24.70
אגן הים התיכון - חבל ארץ מרהיב ביופיו המשופע בחופים קסומים והרים נישאים החל מתורכיה ויוון, דרך איטליה והריברייה וחבל הפרובאנס שבצרפת ונדוד לספרד ועד בואך לצפון אפריקה ומצרים. נופים נפלאים אלה מתמזגים בשפע ניחוחות התבשילים הנהדרים האופיינים לכל אחת מארצות הים התיכון. אגן הים התיכון מצטיין בשווקיו הכורעים תחת שפע הירקות והפירות ...

70.
קנה חדש: ₪35.00 ₪33.25
ישראל אהרוני, האיש שהביא את המטבח הצרפתי לארץ ו"גייר אותו כהלכה", משתף באהבתו העצומה לצרפת ומטעמיה: מנות ראשונות חמות וקרות, דגים, עופות, בשר, ירקות, מנות אחרונות, וכמובן – יין, בתוספת שלל אנקדוטות וצילומים היוצרים אווירה צרפתית אמיתית....

71.
הבישול הלבנוני שהיה פעם זר לאנשי המערב, הוא כיום מאוד פופולרי, עם הפיתות הנמכרות במרכולים רבים, עם קבב, טאבולה, חומוס ופלאפל המצויים בכל מעדנייה וארוזים "לקחת הביתה". השימוש הנפוץ בירקות, בקטניות ובגרגירים בתבשילים לבנוניים מספק תזונה בריאה ומאכלים קלים. גם מאכלי עוף ודגים הם קלים ולעיתים קרובות מתובלים בעשבים טריים ומיץ לימון. ...

72.
פסקל פרץ-רובין היא מחברת ספרי בישול, בעלת מדור קבוע בשבועון "לאשה" ובירחון "הורים וילדים", משתתפת בירחון המקצועי למזון, מורה לתזונה וכלכלת הבית, ומופיעה ברדיו ובטלוויזיה בנושאי תזונה ובישול. כמו כן היא מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים ומרצה במסגרות ציבוריות ובחוגים פרטיים."מטעמי עיראק" הוא ספרה הרביעי של פסקל פרץ-רובין. ספריה הקוד...

73.
עבור הצלמת - הכתבת מרשה קיגאן, זאת היתה משימת חיים לתעד את התרבות והמסורת של האינדיאנים בדרום מערב ארה"ב. כעורכת מדור האוכל לשעבר של Journal Albuquerque The וידידת אמת במשך שנים רבות של שבטי הנבאהו והפואבלו והיתה לה ההזדמנות הנדירה לראות את חיי היום - יום וימי הטקס של האינדיאנים. היא למדה רבות על אמונתם המסורתית והתמחתה בבישול אותנטי של הנבא...

74.
הספר מטעמי צפון אפריקה מכיל מתכונים שנאספו בקרב קהילות צפון אפריקה עיקרו בטוניס, שהיא ארץ מוצאה של המחברת, ואליה נלוות שכנותיה הקרובות - מרוקו, אלג'יר ולוב. לצד המאכלים מופיעים גם אגדות, פתגמים ותאורי הווי וחגים, המעמידים יד לחיי קהילות ישראל בגלויות ערב, ופותחים חלון אל מנהגיהן כאן. הספר פורש בפני הקורא הישראלי את מסורת המטבח המז...

75.
המתכונים בספר זה תמצאו אוסף מתכונים פופולריים מהמטבחים הטובים ביותר באסיה: בהם מאכלים סיניים ותאילנדיים, יפניים והודיים. בעזרת הספר מאסיה באהבה תוכלו להכין בבית סושי ופאד תאי, ירקות מוקפצים ודגים מאודים, דים סאם ומרק מיסו, אגרולס ויקיטורי, סוקיאקי ומרק טום יאם ועוד ועוד. הכל מוסבר בפירוט רב ומלווה בצילומים מרהיבים. בנוסף תמצאו ...

76.
קנה חדש: ₪64.00 ₪60.80
לא, לא ביצה קשה... אבל כמה דברים נפלאים שאפשר להכין ממנה. איך אפשר לשפר חביתות ללא הכר, ובכלל - שפע רעיונות נפלאים שמרעיפה עלינו קרן הנדלר ממטבחה המשובח. ב"מטעמי ביצים" תוכלו למצוא: ביצים ממולאות, ביצים ברוטב, לביבות, סלטי ביצים, מאפים, חביתות משודרגות, קינוחים ועוד ועוד. כל המתכונים מכילים מוצרים שניתן להשיג בקלות, וערוכים בקפדנות וב...

77.
This cookbook features all the most popular dishes to be found in Indian restaurants. In over 150 recipes, the author unravels the mysteries of spices, and introduces the reader to the subtleties and delights of Indian cookery, ranging from the basics through to regional variations...

78.
קנה חדש: ₪39.00 ₪37.05
כל כך הרבה אפשר להוסיף, לשבח ולשפר בעוף המוכר שלנו. העוף מקבל צורות שונות, אופני הכנה שונים, טעמים רחוקים וקרובים, מהמטבח המשובח של קרן הנדלר. ב"מטעמי עוף" תוכלו למצוא: חטיפים, מרקים, סלטים, מנות עיקריות, מאכלי עמים ועוד, ועוד, אך בעיקר - רעיונות. כל המתכונים מכילים מוצרים שניתן להשיג בקלות, וערוכים בקפדנות ובאופן ברור....

79.
80.
81.
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
ישראל אהרוני, האיש שהביא את המטבח הצרפתי לארץ ו"גייר אותו כהלכה", משתף באהבתו העצומה לצרפת ומטעמיה: מנות ראשונות חמות וקרות, דגים, עופות, בשר, ירקות, מנות אחרונות, וכמובן – יין, בתוספת שלל אנקדוטות וצילומים היוצרים אווירה צרפתית אמיתית....

82.
קנה חדש: ₪105.00 ₪99.75
A Mediterranean Farm Kitchen is all about life and living in a small Italian hilltown. it is an eclectic colection of recipes inspired by dinners with neighbors and friends. village festas and communal meals. Each recipe reflects the everyday odors that fill the lanes and kitchens of a small Tuscan ...

83.
84.
85.
רה נוסטרה, סדרת הטלוויזיה הפופולרית, חוזרת אליכם - והפעם בספר שהוא כולו שלכם. ספר המתכונים שלפניכם יחזיר אתכם לשולחנם של זוג האוהבים ג`וליאנה ומתאו; לניחוחות בית החרושת, לפסטה של פאולה היפה והטובה; לביתם של עשירי ברזיל, ביניהם פרנצ`סקו הנדיב; ולטעמם המענג והמשכר של המאכלים האיטלקיים שכיכבו בסדרה. טרה נוסטרה מביא למטבחים שלכם את ת...

86.
144 עמודים.כיצד להכין בקלות בבית תבשילים איטלקיים נפלאים.קל טעים וצבעוני – אוכל איטלקי שכולם אוהבים....



©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ