המטבח הפרסי / גדעון כלימיאן

המטבח הפרסי

גדעון כלימיאן

יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, בשנת 2004, מכיל 165 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ספר טוב דירוג של שלושה כוכבים וחצי
3.5
100% בנות
0 בנים   2 בנות
גיל ממוצע:49
3423 התעניינו בספר

תקציר הספר
"כשאני נזכר בתקופת ילדותי ובניסיונותיי להסתיר את המאכלים "המשונים" שאמי בשלה והציגה לראווה לפני חברי, אני חש תחושת אשמה. באותם ימים שאלתי את עצמי למה היא לא מכינה לנו שניצל עם צ'יפס כמו כל שאר האימהות. והיום, לא נותר לי אלה להכות על חטא ולנסות לפצות עצמי ואותה בספר בישול פרסי משלי..." הבישול הפרסי נחשב בכל העולם לבישול איכותי אנין טעם. החומרים הפשוטים, התבלינים הקסומים והשפעות הבישול הסיני, יחד עם החוויה המשפחתית הופכים אותו למיוחד במינו. את כל זה תוכלו למצוא בספר ייחודי זה ומלא קסם זה. את גידי כלימיאן, איש שיווק ובניית מותגים, אפפו ריחות המטבח הפרסי מילדותו. הבישול עבורו הוא דרך חיים ואמצעי ביטוי והשראה.




לקט ספרים מאת גדעון כלימיאן
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של גדעון כלימיאן






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ