תקציר הספר
כשמגי מקלרוי, עיתונאית אמריקנית לענייני אוכל, נחשפת לתביעת אבהות שהגישה אישה סינית על ירושתו של בעלה המנוח, עליה לטוס מיד לבייג´ינג. היא מבקשת חופשה מהמגזין שלה ומקבלת הצעה: לכתוב כתבת פרופיל על סאם ליאנג, כוכב עולה בשמי הקולינריה הסינית.
בביקורה בסין מתירה מגי את סבך עברו של בעלה, ובחברת סאם המשמש לה כמדריך, היא נמשכת אל לב עולם האוכל ותרבות הקולינריה של סין, בעלי השורשים העמוקים בהיסטוריה ובפילוסופיה. מסע מסחרר זה יוביל אותה לגלות את עצמה דווקא במקום רחוק וזר.

ניקול מונס היא סופרת עטורת שבחים ועיתונאית במגזין "גורמה". עם סיומה של מהפכת התרבות הקימה עסק טקסטיל בסין, וניהלה אותו במשך שמונה-עשרה שנה לפני שפנתה לכתיבה על ארץ זאת.

"סיפור אהבה רב-פנים: אהבה לאוכל, אהבה למסורת, אהבה בין בני משפחה ואהבת נישואים המובילה לטרגדיה, לטעמים חדשים ולחוויות מטלטלות."
סיאטל טיימס

"מונס ניחנה במגע עדין של העט בנייר. טיול גסטרונומי שימשוך את חובבי האוכל, גם אלה שההיכרות שלהם עם המטבח הסיני מוגבלת למשלוחים. זהירות: לא לקרוא רעבים". קירקוס ריוויוז


רשימות קריאה בהן מופיע השף הסיני האחרון - עיצוב עטיפה: אמרי זרטל #
הרשימה החמה | רונדנית בת 51 מגבעת שמואל רשימת הקריאה עודכנה לפני 3 ימים

לקרוא בקרוב | עפרה בת 60 מראש הנקרה רשימת הקריאה עודכנה לפני שבוע וחצי









©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ