ניקול מונס

ניקול מונס

סופר


1.
כשמגי מקלרוי, עיתונאית אמריקנית לענייני אוכל, נחשפת לתביעת אבהות שהגישה אישה סינית על ירושתו של בעלה המנוח, עליה לטוס מיד לבייג´ינג. היא מבקשת חופשה מהמגזין שלה ומקבלת הצעה: לכתוב כתבת פרופיל על סאם ליאנג, כוכב עולה בשמי הקולינריה הסינית. בביקורה בסין מתירה מגי את סבך עברו של בעלה, ובחברת סאם המשמש לה כמדריך, היא נמשכת אל לב עולם האוכל ותרבות הקולינריה של סין, בעלי השורשים העמוקים בהיסטוריה ובפילוסופיה. מסע מסחרר זה יוביל אותה לגלות את עצמה דווקא במקום רחוק וזר. ניקול מונס היא סופרת עטורת שבחים ועיתונאית במגזין "גורמה". עם סיומה של מהפכת התרבות הקימה עסק טקסטיל בסין, וניהלה אותו במשך שמונה-עשרה שנה לפני שפנתה לכתיבה על ארץ זאת. "סיפור אהבה רב-פנים: אהבה לאוכל, אהבה למסורת, אהבה בין בני משפחה ואהבת נישואים המובילה לטרגדיה, לטעמים חדשים ולחוויות מטלטלות." סיאטל טיימס "מונס ניחנה במגע עדין של העט בנייר. טיול גסטרונומי שימשוך את חובבי האוכל, גם אלה שההיכרות שלהם עם המטבח הסיני מוגבלת למשלוחים. זהירות: לא לקרוא רעבים". קירקוס ריוויוז...


אחרי שחיפשתי את הספר הרבה זמן.... כשמצאתי ישר רכשתי. הספר לפי הכריכה האחורית מספר על מגי,עיתונאית אוכל, המגיעה לסין כתוצאה מתביעת אבהות שה... המשך לקרוא
20 אהבו · אהבתי · הגב
זהו סיימתי. אני לא בטוחה שאוכל לסיים את הביקורת כעת. זהו ספר ברמה גבוהה בעיני. אינלישמת איך רק עכשיו היגיע לידי. בעיקר שאני אוהבת אוכל ואוה... המשך לקרוא
3 אהבו · אהבתי · הגב
ספר נחמד וחביב, קל לקריאה. הרבה מאוד תאורי אוכל.... המשך לקרוא
1 אהבו · אהבתי · הגב
הספר לא ממש סוחף פשוט נותן לנו טעימה מהמטבח הסיני ואם לא היה את הסיפור אם בעלה היה משעמם.... המשך לקרוא
העלילה היא משנית לגמרי, ומרכז הספר עוסק באוכל ורק באוכל, כשהדמויות שמסתובבות סביב נועדו לפלוט כמה שיותר מידע והסברים עד למונולוגים ארוכי... המשך לקרוא
1 אהבו · אהבתי · הגב
ספר נחמד הספר נתן לי הרבה תובנות על אוכל ואוכל סיני. בעקבותיו אני חושב יותר על מירקם,טעמים והרכב. סיפור הרקע נחמד ואינו משבש את המסר העקר... המשך לקרוא

עוד ...




©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ