על הלחם לבדו / סמדר זורע-ברמק

על הלחם לבדו

סמדר זורע-ברמק

יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, בשנת 2006, מכיל 200 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי
4.833
100% בנות
0 בנים   6 בנות
גיל ממוצע:48
8630 התעניינו בספר


תקציר הספר
בספר זה יותר מ-80 מתכונים של לחמים איכותיים מגוונים, שנוסו שוב ושוב במטבחה של סמדר: לחמים למתחילים, לחמים מקמחים שונים, לחמים עם תוספות, לחמי עמים מסורתיים, לחמי בריאות, לחמניות, לחמים מתוקים, לחמים לחגים, ולקינוח- פרק שלם על לחמי שאור, כולל הוראות הכנה מפורטות


הקורא עיר הקורא מתי
גיל אזולאי נהריה לפני 16 שנים מענה
אורה חוגג נתניה לפני 4 שנים ו-11 חודשים מענה
נירית פתח תקווה לפני 4 שנים ו-9 חודשים מענה
fimoshe בת ים לפני 5 שנים ו-2 חודשים מענה
Alexandra Nathan Tel Aviv לפני שנתיים ו-4 חודשים מענה
rlevent חיפה לפני 3 שנים מענה
ספרי תל-אביב לפני שנתיים ו-4 חודשים מענה

רשימות קריאה בהן מופיע על הלחם לבדו
הדרכה ועיון - למבוגרים | יחיאלה בת 73 ממושב מסלול בנגב רשימת הקריאה עודכנה לפני שנתיים ו-1 חודשים


The Northern Exposure Cookbook: A Community Cookbook from the Heart of the Alaskan Riviera
a
אוסף ספרי הבישול שלי | שוקולדה בת 52 מפרדס חנה כרכור / חריש רשימת הקריאה עודכנה לפני 13 שנים ו-4 חודשים


פרסומת



התחילה לקרוא לפני 13 שנים ו-9 חודשים








©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ