סלטים

גדעון הירטנשטיין





ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
290 התעניינו בספר


תקציר הספר
גדעון הירטנשטיין, אשף המטבח הוותיק, מגיש מיגוון עשיר של סלטים קלאסיים וחדשניים, המכילים חומרים יומיומיים ואקזוטיים: סלטים של ירקות טריים ומבושלים, סלטי דגים, בשר ועוף, סלטים של קיטניות ואורז, לביבות תירס ותפוחי אדמה, וקינוחי פירות. הוראות ועצות לתכנון מזנון והדרכה מפורטת באופן ההכנה, ההגשה והקישוט של כל מתכון, הופכים ספר זה לכלי עזר בסיסי לכל חובבי הבישול והאכילה.


רשימות קריאה בהן מופיע סלטים

The Northern Exposure Cookbook: A Community Cookbook from the Heart of the Alaskan Riviera
a
אוסף ספרי הבישול שלי | שוקולדה בת 43 מרעננה רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 שנים ו-5 חודשים









©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ