סלטים בשריים, חלביים וצימחוניים לארוחות ולמסיבות

גדעון הירטנשטיין

סלטים בשריים, חלביים וצימחוניים לארוחות ולמסיבות

גדעון הירטנשטיין








ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
576 התעניינו בספר


תקציר הספר
גדעון הירטנשטיין, אשף המטבח הוותיק, מגיש מיגוון עשיר של סלטים קלאסיים וחדשניים, המכילים חומרים יומיומיים ואקזוטיים: סלטים של ירקות טריים ומבושלים, סלטי דגים, בשר ועוף, סלטים של קיטניות ואורז, לביבות תירס ותפוחי אדמה, וקינוחי פירות. הוראות ועצות לתכנון מזנון והדרכה מפורטת באופן ההכנה, ההגשה והקישוט של כל מתכון, הופכים ספר זה לכלי עזר בסיסי לכל חובבי הבישול והאכילה.


רשימות קריאה בהן מופיע סלטים בשריים, חלביים וצימחוניים לארוחות ולמסיבות

The Northern Exposure Cookbook: A Community Cookbook from the Heart of the Alaskan Riviera
a
אוסף ספרי הבישול שלי | שוקולדה בת 52 מפרדס חנה כרכור / חריש רשימת הקריאה עודכנה לפני 13 שנים ו-2 חודשים


פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ