אפרת ליבפרוינד​

אפרת ליבפרוינד​

סופרת


1.
שף-קונדיטורית מובילה ומוערכת בוגרת מוסדות יוקרתיים לקונדיטוריה בחו"ל בעלת המותג ´השלמות שבטעם´ יצירותיה ידועות בעיצוב מוקפד ומושלם וכמה מהן אף זכו בתחרויות ברחבי העולם מרצה מבוקשת בארץ ובארה"ב למגוון תחומי הגסטרונומיה מטכנולוגיית מזון ועד בישול גורמה וקונדיטוריה אפרת לא נולדה עם שקית זילוף ביד. עד לנישואיה לא ידעה אפילו להפריד ביצים... לפני ארבע-עשרה שנה, בניו יורק השתתפה בקורס האפייה הראשון. כשסיימה, ניגשה אליה השף-קונדיטורית הראשית ואמרה: "זה הכיוון שלך. את מוכרחה לפתח אותו. את תצליחי בגדול!" מאז הלכה וגברה אהבתה למקצוע. אפרת השתתפתה בקורסים מקצועיים רבים, ובמקום לקרוא ספרי מתח קראה ספרי מתכונים ביום ובלילה. המנות והפטיפורים שהכינה זכו להתפעלות עצומה, וכל השאר - היסטוריה. ספר זה אינו ספר אפייה ומתוקים בלבד. הוא מכיל מגוון מנות מכל תחומי הבישול והאפייה. ניסיונה הרב לימד אותה שהמנות המתוקות מלהיבות מאוד, אבל כשזה מגיע לשלב ההתנסות של כל אחד במטבח שלו, הרוב מעדיפים את האוכל עצמו. כדי לספק את כל הציפיות בכל אחד ממדוריו של הספר תוכלו למצוא מבחר מנות מראשית הארוחה ועד לסיומה. המדור אנין מיועד לאניני הטעם המחפשים את הטופ שבכל מנה, ואילו במדור חג תמצאו מנות ההולמות שבת, חג ומועד. ברנץ´ מציע לכם מבחר מתכונים חלביים לארוחת בוקר-צהריים מושקעת, למלווה מלכה או למפגש משפחתי, ואילו במתאבנים תפגשו מגוון מנות פתיחה יפיפיות ומעוררות תיאבון. שכבות - כשמו כן הוא, מגיש מנות העשויות שכבות-שכבות, שכל אחת מהן תורמת למנה את חלקה במראה ובטעם, ומדור קליל מגיש לכם מאכלים שמכינים בשתי דקות. ב"סושי" תגלו מבחר גלילות, שאולי אינן עומדות לחלוטין בהגדרת הסושי היפני המקורי, אך בהחלט יפתיעו את האורחים שלכם במגוון טעמים ובהגשה מקורית. ולקינוח - איך אפשר שלא? מדור מתוק ומדור שוקולד, שדי להתבונן בהם כדי להבין שאלו לא ´עוד קינוחים´, אלו - מנות קינוח ופטיפורים מבית ´השלמות שבטעם´. אין ספק שהספר הזה יהיה לכם מלווה צמוד במטבח. לא משנה באיזה סדר תכינו את המתכונים שבו, בשלב כלשהו תגלו כי הכנתם את כולם! כאשר תדפדפו בספר תגלו בו מגוון מנות יפיפיות. כולן מוכנות מחומרי גלם זמינים, ובעזרת ההוראות המפורטות, הטיפים והסודות, תוכלו גם אתם להגיש את המנות האלה. לא כמו, לא בערך. בדיוק....

2.
רב המכר של השף-קונדיטורית המובילה והמוערכת אפרת ליבפרוינד. בספר זה מגישה אפרת מתכונים מרשימים תוך שימת דגש על פרזנטציה והגשה מוקפדת ועם זאת-קלים להכנה, כך שגם אתם תוכלו להפיק אותם במטבח הביתי שלכם. המתכונים לא רק מפרטים ומסבירים את אופן הכנת המנות, אלא גם מדגימים בתמונות את השלבים המורכבים במקצת, במטרה לאפשר לכל אחד ואחת להכין מנות שאינן נופלות ברמתן מיצירותיהם של שפים גדולים...

3.
אוכל צריך להיות טעים. אוכל צריך להיות גם מוגש יפה. רוב האנשים סבורים שכדי להגיש מנה נאה צריכים להשקיע זמן רב ומאמץ אדיר. הרשו לי להפריך את הדעה הקדומה הזו ולספר לכם כי בכמה נגיעות קטנות אפשר להפוך כל מנה ליצירת אמנות. כל מה שצריך בשביל זה הוא לדעת את הסודות הקטנים ממטבחי המומחים. מי יגלה לכם אותם? אני. כאן, בספר הזה. הספר מכיל מגוון מנות יפהפיות, מחומרי גלם זמינים ובעזרת ההוראות המפורטות, הטיפים והסודות, תוכלו גם אתם להגיש את המנות האלה. לא כמו, לא בערך. בדיוק ! אפרת ליבפרוינד - שף-קונדיטורית מובילה ומוערכת, בוגרת מוסדות יוקרתיים לקונדיטוריה בחו"ל, בעלת המותג 'השלמות שבטעם', יצירותיה ידועות בעיצוב מוקפד ומושלם וכמה מהן אף זכו בתחרויות ברחבי העולם. מרצה מבוקשת בארץ ובארה"ב למגוון תחומי הגסטרונומיה, מטכנולוגיית מזון ועד בישול גורמה וקונדיטוריה. ...

4.
אוכל של שבת... כמה טעמים וזיכרונות עולים בי למשמע המשפט הקצר הזה! ניחוחות קסומים, ארוחה משפחתית סביב שולחן ערוך בכלים נאים, מאכלים משובחים מוגשים באהבה, זמירות מענגות וקשר בין-דורי חם וקרוב... כמה נעים להתרפק על הזיכרונות, אך לצד הנוסטלגי והשגרתי, כולנו אוהבים לחדש ולגוון, ומעדיפים לעשות זאת באמצעות מנות שאינן דורשות שלבים מורכבים והשקעה רבה, ועם זאת הן משובחות ונאות, כראוי לשולחן השבת. את האתגרים האלה העמדתי מול עיניי כשהתיישבתי לכתוב את הספר הזה, והתוצאה הנה היא בידיכם: ספר שפרקיו ערוכים בהתאם לסעודות השבת המסורתיות, מנות שמיועדות לכתחילה לשבת ומתכונים עממיים ופשוטים להכנה, הכוללים הוראות ברורות ומדויקות, כדי שכל אחד יוכל להצליח בהכנתם! כל שנותר לכם הוא להניח את הספר בהישג ידכם ולהתחיל לבחור ממנו את מה שתכינו לשבת הקרובה, לזו שאחריה, וכן לשבת הבאה... אפרת ליבפרוינד -שף-קונדיטורית מובילה ומוערכת, מחברת רבי-המכר "אפרת מגישה", "אפרת מגישה בבית", "אפרת מגישה פסח" ו"אפרת מארחת'', עורכת ראשית של מגזין האוכל הכשר "בופה", בעלת טורים קבועים בעיתונים מובילים בארץ ובחו"ל, בוגרת מוסדות יוקרתיים לקונדיטוריה ברחבי העולם, מרצה מבוקשת בארץ ובארה"ב למגוון תחומי הגסטרונומיה. ...

5.
פסח אצל אפרת, כמו אצל כל אחד אחר, הוא קודם כול חג של מסורת. בהתאם לכך תמצאו בספר הזה מתכונים מסורתיים משולבים בנגיעות עדינות של חדשנות. מבחר המתכונים והחלוקה המעניינת לפרקים יסייעו לכם להתאים את המנות לסעודות החג השונות, וכך ליהנות מהספר- בחג ובחול המועד, בבית ובפיקניק, בחיק המשפחה ועם האורחים. אפרת ליבפרוינד ​-​ שף- קונדיטורית מובילה ומוערכת, מחברת רבי-המכר 'אפרת מגישה' ו'אפרת מגישה בבית' , עורכת ראשית של מגזין האוכל הכשר 'בופה', בעלת טורים קבועים בעיתונים מובילים בארץ ובחו"ל, בוגרת מוסדות יוקרתיים לקונדיטוריה ברחבי העולם ומרצה מבוקשת בארץ ובארה"ב למגוון תחומי הגסטרונומיה....

6.
בספר זה, ספרה הרביעי, מארחת אפרת חמישה שפים ידועים, מן המובילים בארץ, שמצטרפים אליה לשמחה ולהנאה שבבישול: מאיר אדוני, דודו ביטון, יוסי שטרית, מיקי שמו ומאיה רביבו. אפרת והשפים מסבירים בבהירות כיצד להכין כל מתכון, מגלים את כל הסודות ואינם מסתירים דבר. בזכותם, מנות מרשימות הופכות פשוטות וכל אחד יכול להוציא תחת ידיו מאכלים שיותירו את כולם פעורי-פה. הצטרפו אל אפרת למסע קולינרי מסעיר ומרתק בין מתכונים שיגרמו לכם להתרגש! ...

7.
שוקולד... מילה אחת, וכמה טעמים ואסוציאציות! שוקולד הוא פינוק בין-לאומי ורב-גילי. אמרתם 'שוקולד', ויש לכם הסכמה מקיר לקיר. לפעמים אנחנו רוצים אותו קטן ומרוכז, לפעמים מתאים לנו קינוח שכבות שוקולדיות, ויש זמנים שעוגת שוקולד פשוטה אך משובחת היא מה שאנחנו צריכים עם הקפה. בדיוק בשביל זה כתבתי לכם את הספר הזה – הראשון בספריי שכולל אך ורק מתוקים. מבחר המתכונים המגוון שבו יספק לכם שוקולד לכל זמן ועניין ויאפשר לכם להתאים מתכון שוקולד לכל מטרה ומצב רוח. תמצאו בו מתכונים קלים לצד מתכונים מורכבים ומאתגרים, וכולם כוללים הוראות ברורות ומדויקות, כדי שכל אחד יוכל להצליח להכינם. יש לכם שוקולד? קדימה! המתכונים מחכים לכם! אפרת ליבפרוינד שף-קונדיטורית מובילה ומוערכת, מחברת רבי-המכר 'אפרת מגישה', 'אפרת מגישה בבית', 'אפרת מגישה פסח', 'אפרת מארחת' ו'אפרת מגישה שבת'. עורכת ראשית של מגזין האוכל הכשר 'בופה', בעלת טורים קבועים בעיתונים מובילים בארץ ובחו"ל. בוגרת מוסדות יוקרתיים לקונדיטוריה ברחבי העולם. מרצה מבוקשת בארץ ובארה"ב למגוון תחומי הגסטרונומיה....

8.
רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? רוצים להכין עוגה מהירה וקלה שתהיה גם מדהימה? הגעתם לספר הנכון! אני נרגשת להגיש לכם מגוון מתכוני עוגות בחושות, כולל טיפים של מקצוענים להצלחה בטוחה ומבחר שדרוגים המאפשרים לעוגה קלת הכנה להראות מליון דולר. לאחר שתכינו את העוגות שבספר, תגלו שגם עוגות בחושות יכולות לקצור מחמאות ללא הפסקה. הספר כולל גם פרק פרווה מיוחד, שבו מוצעות חלופות לחומרי גלם חלביים נפוצים, המאפשרות להכין כמעט כל עוגה בווריאציית פרווה. אפרת ליבפרוינד - שף קונדיטורית מובילה ומוערכת. מחברת רבי המכר 'אפרת מגישה' ,'אפרת מגישה בבית' ,'מארחת שפים','מגישה פסח' , 'מגישה שבת', 'מגישה שוקולד'. מנהלת מגמת קונדיטוריית מהדרין בבית ספר 'דן גורמה' תל אביב. בעלת טורים קבועים קבועים בעיתונים מובילים בארץ ובחו"ל. בוגרת מוסדות יוקרתיים לקונדיטוריה ברחבי העולם ומרצה מבוקשת בארץ ובארה"ב למגוון תחומי הגסטרונומיה....


ספר ברמה כזאת עוד לא ראיתי....הוא לא זז לי מהיד ימים רבים....חובה!... המשך לקרוא
1 אהבו · אהבתי · הגב





©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ