![]() |
|
|
תקציר הספר
מדוע הדיאטה של אביגיל מייזליק היא ״דיאטה שמחה״? כי היא משלבת אוכל מגוון, ססגוני, בריא, אבל שפוי ולא גולש לקיצוניות. היא מציעה מנות טעימות ומשביעות מחומרים שאפשר למצוא בכל מזווה ביתי, כשלצידן ערכן הקלורי. כך תוכלו להרכיב בעצמכם תפריט מאוזן ודל בקלוריות. המתכונים מלווים בטיפים ובמידע תזונתי ידידותי למשתמש, והם ההוכחה הניצחת שאפשר לאכול הכול, גם מתוק, כל עוד משקיעים בתכנון ובמחשבה מראש.
אביגיל מייזליק היא שפית מקצועית, שעבדה במסעדות ובבתי-מלון בארץ ובעולם. היא כתבה במגזין ׳על השולחן׳ ובעלת מדור הבישול ״אורחת לשבת״ בעיתון ׳משפחה׳. מבין ספריה שיצאו לאור בהוצאת מודן אפשר למנות את ׳אפייה בריאה׳, ׳בריאות בקלילות׳, ׳אורחת לשבת׳, ׳אורחת נוספת לשבת׳ ועוד.
רחל גרנות היא יועצת תזונה, מדריכה בנושאי בריאות ורפואה.
אביגיל מייזליק היא שפית מקצועית, שעבדה במסעדות ובבתי-מלון בארץ ובעולם. היא כתבה במגזין ׳על השולחן׳ ובעלת מדור הבישול ״אורחת לשבת״ בעיתון ׳משפחה׳. מבין ספריה שיצאו לאור בהוצאת מודן אפשר למנות את ׳אפייה בריאה׳, ׳בריאות בקלילות׳, ׳אורחת לשבת׳, ׳אורחת נוספת לשבת׳ ועוד.
רחל גרנות היא יועצת תזונה, מדריכה בנושאי בריאות ורפואה.
לקט ספרים מאת אביגיל מייזליק
שם הספר |
---|
טעם של פסח |
מאכלים חלביים |
פשוט טעים - תבשילים - פשוט טעים #3 |
פשוטעים 2 כרכים |
אפייה בריאה - כריכה קשה |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אביגיל מייזליק
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים