![]() |
|
|
תקציר הספר
טעם של בית זה אוכל שכ-ו-ל-ם אוהבים, אוכל שעמד בצורה מופלאה במבחן הזמן ומצליח לגעת בנימים עמוקים בליבנו. זהו אוכל עשיר וצבעוני, עתיר ריחות וטעמים שגעגועים של ילדות נשזרים בהם, מתכונים נפלאים שהסבתות והאמהות שלנו מבשלות כבר שנים עם כל הלב והנשמה.
עשרות מתכונים נפלאים של בשלניות גדולות - הדודה הירושלמית והסבתא ההונגריה, מזל מבומביי ורינה ממרקש, גולדי מירושלים ושרה מבית שמש - כולן ענו בשמחה, הקדישו זמן ומחשבה ונהנו לתרום את מתכוניהן האהובים ועצות רבות וחשובות.
כך נמצא בספר זה לצד זה מרק סולת מרוקאי, דנייאל אוסטרי, לצ´ו הונגרי אמיתי עם תבשיל עוף ובטטות טריפולטאי, דניס ברוטב הודי עתיר תבלינים וגפילטע פיש אגדי במיוחד - כ-130 מתכונים עתירי ניחוחות וצבעים מכל עדות ישראל, שיחדיו מהווים את הטעם המיוחד שרק אוכל של בית יכול לתת.
עשרות מתכונים נפלאים של בשלניות גדולות - הדודה הירושלמית והסבתא ההונגריה, מזל מבומביי ורינה ממרקש, גולדי מירושלים ושרה מבית שמש - כולן ענו בשמחה, הקדישו זמן ומחשבה ונהנו לתרום את מתכוניהן האהובים ועצות רבות וחשובות.
כך נמצא בספר זה לצד זה מרק סולת מרוקאי, דנייאל אוסטרי, לצ´ו הונגרי אמיתי עם תבשיל עוף ובטטות טריפולטאי, דניס ברוטב הודי עתיר תבלינים וגפילטע פיש אגדי במיוחד - כ-130 מתכונים עתירי ניחוחות וצבעים מכל עדות ישראל, שיחדיו מהווים את הטעם המיוחד שרק אוכל של בית יכול לתת.
פרסומת
לקט ספרים מאת אביגיל מייזליק
שם הספר |
---|
טעם של פסח |
מאכלים חלביים |
פשוט טעים - תבשילים - פשוט טעים #3 |
פשוטעים 2 כרכים |
אפייה בריאה - כריכה קשה |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אביגיל מייזליק
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים