מאכלים חלביים / אביגיל מייזליק

מאכלים חלביים

אביגיל מייזליק

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2005, מכיל 160 עמודים, בישול ואפיה » אוספים - מכל הבא ליד







ספר בסדר דירוג של שלושה כוכבים
3
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:50
2711 התעניינו בספר

תקציר הספר
ספר זה הינו שמחה אמיתית ? שמחה של צבעים, טעמים וריחות. עוגות גבינה ופשטידות, לזניה ובלינצ´ס, בורקס ופיצה ? מתכונים שעוברים מסבתא לאמא ולבת, ומשכנה לשכנה בגינה ? כולם צבעוניים, שמחים וטעימים! אביגיל מייזליק אספה בכישרון מתכונים חלביים משובחים: מגבינות המוכנות לבד בבית בשלל טעמים וצבעים, מאפים, פשטידות סלטים ומקרים, ירקות צלויים בשמנת וקציצות מעודנות, עוגות גבינה, שוקולד ומנות אחרונות עשירות מראה וטעם. כל המתכונים מובאים בסגנון אוהב ואהוב, פשוט וישיר ? וטעים להפליא. אביגיל מייזליק היא שפית מקצועית. ספריה "אורחת לשבת" ו"טעם של פסח" ראו אור במודן.



פרסומת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ