קטגוריות » בישול ואפיה » בישול ואפיה ( בישול ואפיה בישול ואפיה בחנות הספרים)
1. |
2. |
כופתאות מרקדות בסירים לצלילי מוסיקה צוענית סוערת: הספר "פפריקה" מביא אל השולחן את המטבח ההונגרי המהולל כפי שיוסף (טומי) לפיד זוכר אותו - בנוסטלגיה מתובלת בהומור - וכפי שרק רות סירקיס מסוגלת חהתאים אותו לתנאים הישראלים מבחינת המרכיבים, האקלים והכשרות. ספר בישול זה, שהוא גם חומר קריאה מהנה ומשעשע, מאפשר להכין במאמץ מינימלי את מיטב ...
|
3. |
"בישולה" מזמין אתכם לביקור קל ומהיר במטבח, עם תוצאות מענגות. לכולנו אין זמן,כולנו עסוקים, ממהרים ורצים, ובכל זאת, רוצים אחרי גיחה קצרה למטבח, ליהנות מסלט אחר, ממרק מהביל בין רגע, ממנה עיקרית שתהיה מוכנה עד סוף החדשות, מאירוח מרנין שלא ידרוש טרחה רבה מדי - "בישולה" יגלה איך עושים זאת. "בישולה" נרקח במשך שנים מפתקים, מחברים מגזרי עיתונים...
|
4. |
על הספר:
בספר זה הבאנו לפניכם חלק נכבד מתבשילי המטבח המרוקאי. כידוע לכם, למטבח זה
מגוון עשיר של תבשילים, מתוכם בחרנו את המאכלים המרכזיים בחיי המרוקאים, שעם
הזמן היו לנחלת הכלל.
באוסף התבשילים שבספר כללנו את תבשילי הדגים על כלן סוגיהם. גיוונו באופן הכנתם: חלקם מבושלים, אחרים מטוגנים או אפויים. ניסינו לכלול כמה שיותר סוגים. אלה של...
|
5. |
'ני רייט ואריק טרויי (מאנגלית: עליזה ספקטור) מבית הספר לבישול מס' 1 בעולם: הסודות של למעלה מ-700 שיטות הכנה ובישול, בלוויית 2000 צילומים המסבירים צעד-צעד כיצד לבצען. שלל עצות וטיפים ממומחים, מתכונים של מיטב השפים המומחים, ומגוון של דרכים לקישוטי מאכלים מדהימים.
כמו כן בספר מבחר של 150 מתכונים מבית הספר לבישול הנחשב למס' 1 בעולם מן המטבח הצ...
|
6. |
יסודות הבישול וסודות האירוח מאות מתכונים למשפחה ולאורחים ספר - שהוא בית - ספר לבישול מעולה תמונות צבע מרהיבות * חומר רקע רב ומעניין * טבלת תבלינים * אפייה מוצלחת וקישוט עוגות * הדרכה מפורטת לתכנון וארגון מסיבות, ארוחות חגיגיות ואירוח קל. "מהמטבח באהבה" מיועד לאנשים האוהבים להסבר את שולחן נאה וליהנות ממאכלים טעימים. יש בו מאות מתכו...
|
7. |
העמידו קפה...העוגה כבר מוכנה. נכון. יש בספר עוגות שהכנתן אורכת קצת יותר מחמש דקות, אבל גם הן פשוטות להכנה ומהירות, והתוצאה מרשימה וטעימה. יותר ממאה ועשרים עוגות מהירות ונהדרות ממטבחה של רות יולס יפתו כל מארחת, ותיקה כמתחילה, להיכנס למטבח ולהתחיל לאפות...ובעצם, רבות מהן אין צורך לאפות - רק לצנן במקרר או בתא ההקפאה. לא תמצאו כאן עוגות ה...
|
8. |
ששת מאפים – הספר השלישי בסדרת רבי המכר "ששת", מביא למעלה מ-300 מתכונים מנצחים של לחמים, עוגות שמרים ועוד מאפים מלוחים ומתוקים, שהמשותף לכולם הוא בצק.
כמו בכל הספרים בסדרה, גם כאן קודם "למה" ורק אחר כך "איך": מתחילים עם העקרונות, הטיפים והסודות של כל מאפה, ומתקדמים למתכונים בדוקים ומגוונים.
וכמו תמיד, כשמבינים ומקפידים ליישם כמה כללי י...
|
9. |
ספר לאוהבי עוגות בכלל ולאוהבים עסוקים בפרט. מבחר מנצח של מתכוני עוגות נפלאים, שהוכיחו עצמם פעם אחר פעם. עוגות מהירות "בקערה אחת", עוגות שוקולד, עוגות פרי, עוגות גבינה, עוגות קרם ומיני פאי, עוגות מפוארות, עוגות שמרים ועוגיות פריכות. המתכונים ברורים, מפורטים וקלים להכנה וכל מתכון מלווה בתצלום, כי "תמונה אחת שווה אלף מילים", ואין כמראה ע...
|
10. |
קציצה היא טעם של בית, של זכרונות ילדות, של חום ושל ניחוחות מטבח.
בספר זה, סוף סוף מקבלת הקציצה את המקום הראוי לה.
כל מטבח והקציצה שלו, ונראה כי יש לקציצות אלפי טעמים.
הקציצה יכולה להיות עשויה מבשר, עוף, דגים או ירקות, פיקנטית ואפילו מתוקה.
נהדר לאכול את הקציצות חמות, מייד כשהן יוצאות מן המחבת, עם אורז וסלט קטן, או לטבול לחם טרי ברו...
|
11. |
קרין גרין ממתיקה סוד ומגלה לכם טכניקות, פטנטים וטיפים של מקצוענים. בספר כ-100 מתכונים מנצחים של עוגות בחושות, עוגות שמרים, עוגות גבינה, עוגות פאי, עוגיות, עוגות מוס, קינוחים וכמובן המון שוקולד. כל מתכון מלווה בסוד מתוק שישדרג לכם את הביצוע במטבח....
|
12. |
בספר זה יותר מ-80 מתכונים של לחמים איכותיים מגוונים, שנוסו שוב ושוב במטבחה של סמדר: לחמים למתחילים, לחמים מקמחים שונים, לחמים עם תוספות, לחמי עמים מסורתיים, לחמי בריאות, לחמניות, לחמים מתוקים, לחמים לחגים, ולקינוח- פרק שלם על לחמי שאור, כולל הוראות הכנה מפורטות...
|
13. |
רביבה אפל, ממייסדות 'רביבה וסיליה' – בית קפה - מסעדה שהפך לאחד המוסדות החשובים והיציבים בארץ – מסכמת 20 שנות יצירה בספר חדש וחגיגי, המכיל מעל ל-100 מתכונים ועשרות צילומים מרהיבים שכולם על טהרת המתוקים. 'רביבה וסיליה- המתוקים' נועד גם לאלה שרוצים לגלות את סודות האפייה ואינם פוחדים משימוש במשקל ובמדחום, וגם לאלה שרוצים לאפות סתם עוגה ט...
|
14. |
אין מי שלא אוהב עוגות שוקולד. כשילדים אומרים "עוגה," הם מתכוונים לעוגת שוקולד. אבל שלא כאהבה למיץ פטל, האהבה לעוגות שוקולד איננה חולפת עם הגיל, להיפך. דומה כי מאז נאפתה עוגת השוקולד הראשונה, העולם כולו שוקד על המצאת עוגות שוקולד ושכלולן - ועל אכילתן, כמובן. אין פלא, שגן - עדן בעיניה של דנית סלומון - שוקוהוליסטית מילדות - מצטייר כגן ש...
|
15. |
"אפייה זה קל, כיף וטעים - ממש משחק ילדים"קרין גורן פותחת לדור הצעיר דלת לעולם האפייה, עם מבחר מתכונים פשוטים,מהירים ויצירתיים שכל ילד יכול להכין (כמעט לגמרי) בעצמו.כל מתכון מלווה בסדרת צילומים המדגימים כל שלב ושלב בהכנה.בנוסף תמצאו בספר מילון מאוייר המסביר מונחים בסיסיים באפייה.מצורף DVD בו מדגימה קרין גורן הכנת מבחר מתכונים מהספר.ה...
|
16. |
אחרי שחשפה את הסודות המתוקים של הקונדיטורים בספריה הקודמים, קרין גורן מפצחת את סודות המטבח של הסבתות, בספר מרגש במיוחד. בספר תמצאו 100 מתכוני סבתא מנצחים, בגרסאות אישיות של קרין שמותאמות למטבח המודרני, לציוד העכשווי ולשיטות העבודה העדכניות. לכל מתכון מצורף סוד שמשדרג את חוכמת המטבח של פעם. המתכונים מדויקים, בדוקים מכל הכיוונים ומו...
|
17. |
"אוטולנגי" - קבוצה של מסעדות-מעדניות, וממוסדות האוכל החדשניים והחשובים בלונדון של העשור האחרון - היא פרי מוחם וידיהם של יותם אוטולנגי וסמי תמימי. בסניפי "אוטולנגי" מוגשות מנות עשירות ובהן שפע אדיר של צבעים עזים ומרכיבים ים-תיכוניים. בספר זה אספו אוטולנגי ותמימי את מיטב הלהיטים - סלטים וירקות, מנות עיקריות, לחמים ועוגות - שהפכו אותם ...
|
18. |
רשליקה - הינו ספר עם ניחוח. ניחוח של תבשילים שניתן ל"הריחם" תוך כדי קריאה. ניחוח של בית אמא וסבתא שהיוו את עמוד השדרה של המשפחה הספרדית באשר היתה, בספרד, בנדודיה בבלקן, בירושלים או בנווה צדק. קוראי הירחון "את" שבו מתפרסם המדור "רשליקה" כתבו אליה וציינו תמיד כי המתכון שקראו והכינו לחג גרם להם ולמשפחתם התרגשות רבה כיוון שהזכיר להם את הח...
|
19. |
כך נבשל הוא אחד מספרי הבישול הראשונים שראו אור במדינת-ישראל הצעירה, ורבים ממתכוניו חילחלו אל תרבות האוכל המקומית בהשפעות שניכרות עד היום....
|
20. |
בין אם אתם תרמילאים מורעלים שיוצאים לכבוש פסגות עם תיק על הגב ובין אם אתם ג´יפאים מאובקים עם בגאז´ שמכיל שני מנגלים, שלושה סירי פויקה וסאג´; בין אם אתם יוצאים לשאיפת אוויר קלילה בפיקניק חטוף בגליל ובין אם אתם מתכננים על סופשבוע ארוך בהרי יהודעה עם כמה לילות בשטח - בישולי הדרך הוא החבר עם המימייה שתופתעו לפגוש באמצע המדבר אחרי הליכ...
|
21. |
167 עמודים.אין כמו ריח של עוגה הנאפית בתנור, שמתפשט בבית, ואין כמו עוגה טרייה לאירוח קליל. בספר זה מציע בני סיידא אוסף עוגות שלא פחות משהן משובחות, הן קלות ומהירות הכנה.אופים מתחילים כמו גם ותיקים ימצאו כאן עשרות מתכונים בהירים ובדוקים לעוגות שוקולד, עוגות גבינה, עוגות פירות, עוגות בחושות ועוגיות.אף עוגה בספר זה לא תדרוש יותר מ-20 דקו...
|
22. |
ריח עוגה שעולה מן התנור הופך כל מקום לבית. חנה שאולוב מפתיעה שוב בספר מתכונים מקוריים לעוגות בחושות, כך שגם לאופים הוותיקים בינינו שהתנסו באפייה צפויות הפתעות וחידושים. בספר זה תמצאו מתכונים מדויקים ומהירי הכנה לעוגות בחושות בלבד. בספר מתכונים העשויים ממרכיבים בריאים – לדוגמה שמן זית ושמן קנולה, ובנוסף – מתכונים לעוגות ללא גלו...
|
23. |
בני סיידא מפליא הפעם במתוקיו. עשרות מתכונים לחג שנותנים משמעויות חדשות למושג ``עוגת גבינה``. בני סיידא מפתיע בעשרות אפשרויות: מבישקוטים ועד בצק פילו, מגבינת מסקרפונה ועד קבינת ריקוטה, ממאפינס ועד טורטים, מפירות יער ועד גבינת חלב....
|
24. |
אורי שפט, אופה וקונדיטור מזה שני עשורים, בעליה של ´מאפיית לחמים´. זהו ספרו הראשון.
יאיר יוספי, שף, ודני גולדברג, מעצב, נפגשו לראשונה במאפייה בפאריז, מאז הם משתפים פעולה בתחומים שונים. A point books הוצאת הספרים שהקימו, היא תוצאה של איסוף אובססיבי של פונטים, פחמימות וספרי בישול....
|
25. |
כולם מכירים את הסברס, את הפטל ואת התאנה. אבל מי שילב פעם בתפריטו חוטמית זיפנית? או קריתמון ימי? המדריך צמחי בר למאכל מבית מפה מציע לכם 30 מסלולי טיול מרהיבים שבהם תלמדו לזהות את הצמחים הללו, ורבים אחרים. המדריך מציין היכן במקורות נזכר כל צמח, ומונה את סגולותיו הרפואיות והתזונתיות. לכל מסלול מצורפים מתכונים לתבשילים טעימים ומיוחדים: ...
|
26. |
בוקר אחד של תחילת שנות החמישים, הקיש גבר צעיר, שמספר כחול צרוב בבשר זרועו, על דלת בית הורי. הוא בא להודות לאמי על שהצילה אותו שנים קודם לכן בגטו לודז´.
לאמא היה כבר ילד משלה, שבגלל הצנע או העוני או סתם מסיבות גנטיות, היה קטן ורזה במיוחד, והגבר הצעיר שב למחרת עם חבילה קטנה צרורה בשרוך. "זה נקניק בשביל הילד שיגדל", הוא מלמל במבוכה, "הנקני...
|
27. |
"לרוץ ולקנות! בין אם אתה מבשל מתחיל, ותיק, אדיש או נלהב. ספר חובה במטבח או על הכוננית העמוסה ליד המיטה. ספר שעוד לא היה כאן כמותו" נירה רוסו
"אחד הספרים הכי דפינטיביים שנוצרו כאן בארץ. הספר הכי מתלכלך במטבח של כל מי שישים עליו יד. כלי כלי..." צחי בוקששתר
אחרי שנמכר בלמעלה מ-100 אלף עותקים, רב המכר הגדול מבית "על השולחן" יוצא במהדורה מעוד...
|
28. |
הסיפור – אחרי למעלה מ-3 שנים ועשרות טורים מגרים שהדיי עפאים - איש אוכל, חקלאי ומבעלי “משק עפאים” – כותב במוסף “הארץ”, בהם לצד מתכונים טובים הוא מתאר את יחסי הגומלין בין בני אדם ואוכל, חוזר למקורות חומרי הגלם הכי בסיסיים, מאכלים תלויי עונות שנה, מצבי רוח וגעגועים לטעם של פעם – הגיע הזמן שנקבל את כל היופי הזה מרוכז בספר אחד עבה ויאמ...
|
29. |
ב- 2003 פנו אלי מרשת "ידיעות תקשורת" בהצעה שאכתוב מדור שבועי המיועד לנשים. רגע לפני שפורסם המדור הראשון, הצציע העורך שמדי שבוע נמקם בפינה השמאלית למטה גם מתכון. נבהלתי. נבהלתי בעיקר משום שעד אז יצא לי שם של שורפת סירים סדרתית ומארחת עלובה ביותר. אבל החלטתי לנצל את ההזדמנות הזו ולנסות. בהתחלה שרפתי וזרקתי לא מעט, עד שיום אחד, לראשונה בח...
|
30. |
31. |
שגב אקספרס הוא ספרו השני של השף שגב משה. בספר זה תמצאו מתכונים מהירי הכנה, קלים וטעימים, את כולם תוכלו להכין במטבח הביתי ולהשיג תוצאות מרשימות במאמץ קטן מאוד.
צורת ההגשה זוכה בספר זה לדגש מיוחד. בין המתכונים תמצאו טיפים ורעיונות יצירתיים להגשה לא שגרתית, המלצות לכלים מיוחדים ושיטות חיתוך ופרזנטציה, שיהפכו כל סלט עגבניות פשוט למנה...
|
32. |
שי-לי ליפא, מחברת רב-המכר "המטבח הבריא של על השולחן", פונה הפעם לקהל הצעיר עם 50 מתכונים בריאים, קצרים וקלים להכנה.
כל המתכונים בספר מלווים בצילומים מרהיבים ומגרים ובהסברים מפורטים. לצד המתכונים - טיפים שימושיים, הצעות הגשה מדליקות ומידע חשוב על ערכם התזונתי של חומרי הגלם.
לחם בירה וזיתים בקלי קלות | סלט ירקות הכי בריא שיש | חביתת כ...
|
33. |
"מדריך זה כולל את כל מה שחובב הגבינות צריך לדעת, כדי להכין גבינות נפלאות בבית, כבר בניסיון הראשון"
San Francisco Examiner
"מדריך יסודי מעמיק ושמושי"
Bon Appetit
זוהי מהדורה שלישית ומעודכנת של ספרה המצליח של ריקי קרול, העוסקת מזה שלושים שנה בהדרכה ומכירת ציוד וחומרים להכנת גבינות.
הספר כולל:
* כ-70 מתכוני גבינות שונות שניתן להכינן בבית.
* מתכונ...
|
34. |
מיטב המתכונים של אמן האפייה האהוב-עכשיו בספר מרהיב מבית "על השולחן".זהו אוסף חובה לכל חובב אפייה,מתחיל או מתקדם.מיקי שמו,שף-קונדיטור והבעלים של "שמו הקונדיטוריה" חושף כאן לראשונה את העוגות והמאפים המיתולוגיים שלו בגרסה ביתית ובליווי תצלומים יפהפיים,הסברים מפורטים ושפע טיפים ועצות,שאפר לקבל רק ממקצוען כמוהו....
|
35. |
בית הספר לבישול מספר 1 בעולם מגיש: יותר מ-150 מתכונים, מגלידות ועד עוגות, מפירות ועד מיני סופלה. תצלומי צעד-אחר-צעד המסבירים כיצד לבצע ולהכין את המתכונים, עצות מומחים כיצד להשיג את התוצאות הטובות, דגש על עיטורים ועוד. יותר מ-150 מתכונים מבית קורדון בלו שיפליאו את העין ויעשירו את החך, מקינוחים פשוטים ועד מורכבים, מאות תצלומים המבטיחים ש...
|
36. |
שוקולד הוא לא רק טעם. הוא לא רק אומנות של הכנת מוסים עדינים או ערבובים סודיים של שפים צרפתים.
שוקולד, אולי יותר מכל מאכל אחר, קשור לאספקטים שונים בחיים שלנו. לרגשות ולתחושות שלפעמים הם כל כך מנוגדים זה לזה: מצד אחד הוא המתנה הכי רומנטית ואינטימית, אבל מצד שני הוא חומר גלם שנסחר בבורסה.
הוא נמכר כתכשיט בחנויות מעודנות ויוקרתיות, אבל ...
|
37. |
ד"ר רני פולק, המייסד והמנהל של "המרכז לבישול בריא" בבית החולים האוניברסיטאי הדסה, למד רפואה באוניברסיטה העברית בירושלים, ובישול בבית הספר הצרפתי Le Cordon Bleu. הוא קיבל את “פרס קיי“ היוקרתי של האוניברסיטה העברית לשנת 2005 , על סדנת הבישול שחיבר לשיפור איכות החיים של חולי קרוהנס. לד"ר פולק ניסיון רב בתחום סדנאות הבישול הבריא הן לילדים והן ...
|
38. |
טעם של בית זה אוכל שכ-ו-ל-ם אוהבים, אוכל שעמד בצורה מופלאה במבחן הזמן ומצליח לגעת בנימים עמוקים בליבנו. זהו אוכל עשיר וצבעוני, עתיר ריחות וטעמים שגעגועים של ילדות נשזרים בהם, מתכונים נפלאים שהסבתות והאמהות שלנו מבשלות כבר שנים עם כל הלב והנשמה.
עשרות מתכונים נפלאים של בשלניות גדולות - הדודה הירושלמית והסבתא ההונגריה, מזל מבומביי ...
|
39. |
ישראל אהרוני. רואי גרשון. ירון קסטנבוים. ליה שומרון. מיקי שמו.
שיתוף פעולה פורה בין אולפני הרצליה ומדיו שיווק ותוכן - שיזמו את תוכנית הטלוויזיה המצליחה מתכון בטוח - לבין הוצאות הספרים "פן" ו"ידיעות ספרים", הביא להוצאתו לאור של הספר הייחודי הזה.
הספר מציג קרוב ל-100 מתכונים מובחרים של טובי השפים בארץ: ישראל אהרוני, ירון קסטנבוים, לי...
|
40. |
ספרה החדש והמושקע של השפית אביגיל מייזליק מביא למעלה מ-130 מתכונים חדשים, חדשניים ומרהיבים ביופיים.החל מעוגות שכבות, עוגות עגולות, עוגות מהירות הכנה ועוגות אישיות, דרך פטיפורים, קינוחים וגלידות מדהימות - ספר שכולו חגיגה של מתוקים וממש קשה להאמין שכולם כולם - פרווה.את סגהון הכתיבה המיוחד לה לקחה הפעם אביגיל מייזליק לתוך עולם הקונדי...
|
41. |
הנה ספר הבשר הכי שלם שראה אור בעברית. מגוון הטעמים ושיטות הבישול בספר עצום. המתכונים מתייחסים לחיה ממנה בא הנתח ולחלק המדויק המתאים לבישול המנה....
|
42. |
ספר בישול פולקלורי, ספרה של מולי בר-דוד משנת 1964, היה ממובילי הז'אנר.
בספר העבה ונטול התמונות יש אוסף עצום של מתכונים המשמרים את מטבחיהן העדתיים של עקרות הבית שפגשה, בתוספת התאמות למלאי חומרי הגלם המוגבל במדינה הצעירה.
כך אפשר למצוא בו מנות כגון עוגת קוגלהוף קלאסית ומרק מלפפונים "חלודניק" לצד "סלט הקיבוצניקים" ועוף נוסח צברה.
בר-...
|
43. |
שלל מאפים פיקנטים: פשטידות, פאיים וחטיפים מבצקים שונים ומגוונים, על בסיס של בצק ובלעדיו. בצק שמרים, בצק עלים, בצק פילו, כשבקרבם מתחבאות מליות מפתיעות, מגבינות שונות, עשבי תיבול, בשרים וירקות. כולם טעימים, ריחניים, קלים להכנה ונהדרים. לאירוח משפחתי, למזנון, לארוחה קלה - בתוספת סלט, והעיקר - בטעם של עוד....
|
44. |
חנה שאולוב מכניסה אותנו למטבחה האישי, ומגלה את כל סודותיה: עוגיות קלות, עוגיות שקדים, עוגיות אגוזים ובוטנים, עוגיות חמאה, עוגיות ריבה, עוגיות בריאות, עוגיות ממולאות, עוגיות חגיגיות ועוגיות מלוחות, כל אלה מדיפים ניחוחות של בית....
|
45. |
הספר "עוגת השבוע" נולד בעקבות מדור פפולרי בעיתון "לאשה", שמארח מידי שבוע עוגה, הממומלצת החום על - ידי חובב/ת אפייה. העוגות נבחרו מתוך אל]פי מתכונים שהגיעו אל פסקל פרץ - רובין,והן מייצגות את המיטב של מטבחים שונים בררץ. הספר כולל מגוון רחב של עוגות ועוגיות, ניחוחות, עדות שונות וטעמים רבגוניים, והוא ידבר אל כל אוהבי המתוק מתוק....
|
46. |
כך נבשל הוא אחד מספרי הבישול הראשונים שראו אור במדינת-ישראל הצעירה, ורבים ממתכוניו חילחלו אל תרבות האוכל המקומית בהשפעות שניכרות עד היום.
המהדורה השישית מתוקנת וערוכה מחדש על ידי חבר מדריכות של ויצ"ו....
|
47. |
קחו חומרי גלם טובים וטריים ובשלו אותם במטבח שלכם. ותרו על אוכל מתועש, השתיתו את התפריט על מזונות מן הצומח, השביעו את הרעב, אבל אל תזללו. ותיהנו, חשוב מאוד שתיהנו. זהו המוטו של "המטבח הבריא של על השולחן".כדי לבשל בריא, אין צורך במומחיות מיוחדת, ואפשר להשתמש בציוד הבישול שיש בכל בית. לא חייבים לבלות שעות במטבח, להיפך - רוב המתכונים קצרים ...
|
48. |
יוטקה הרשטיין מזמינה אתכם למטבח שלה,בו היא יוצרת ומבשלת אוכל בריא,אורגני ומלא חיים.
כאן שזורים יחד,כמו בסיפור חייה המרתק של יוטקה,חומרי גלם וסיפורים,מתכונים ואנקדוטות,עצות לתיבול התבשיל ותובנות לגבי טעם החיים.אלה יוצרים יחד תעודת זהות קולינרית וביוגרפית שמשלבת את מקורות התזונה בילדותה בטרנסילבניה עם חומרים מתחנות חייה,המובאי...
|
49. |
האוכל של סבתא מתחיל לעבור מן העולם. כל מיני שפים טלוויזיונים ויועצי דיאטה דוחקים לפינה ואומרים שהוא לא נכון, לא בריא, לא אופנתי. רגע לפני שכל המתכונים האלה הולכים לאיבוד, רגע לפני שיער עבות של עשבי תיבול טריים, תירס מהונדס וקינואה אורגנית קובר אותם תחתיו, רגע לפני שהמורשת המטבחית המופלאה של הסבתות של כולנו טובעים באוקיאנוס של אוכל...
|
50. |
מלא וגדוש ביותר מ-50 מתכונים
מקאפקייקס וניל שלא ניתן לעמוד בפניהן ופאדג‘ שוקולד נפלא ועד קאפקייקס בננות וקאפקייקס במילוי קרם לימון הנמסות בפה. צריכים רק למלא את ההוראות המפורטות ומקבלים מגוון עשיר של עוגות אישיות טעימות להפליא, המותאמות במיוחד לעשייה משותפת של ילדים ומבוגרים יחדיו....
|
51. |
52. |
לאחר "הבישול הסיני" עם דן דאור ו"ספר הבשר" עם שאול אברון, חושף אהרוני את בטנו הרכה - זוהי תאוות הליקוק שלו. תאווה זו ערוכה וסדורה היטב לקרמים ופירות, שוקולד וקינוחים אפויים, מרנגים, סופלה, קרפים, גלידות ושאר קינוחים קפואים. מתכונים בסיסיים, הסברים על טכניקות יסודיות, ותמונות הדרכה צבעוניות לשלבי הכנה מצטרפים ליותר ממאה וחמישים מתכונ...
|
53. |
שולחן האירוח הערבי כל כך קרוב, ועם זאת - כל כך מרוחק. רובנו פוגשים את מטעמיו בהנאה במסעדות מזרחיות, אבל כמה מאיתנו יודעים את הסודות האמיתיים ואת אופן התקנתם של הסינייה, המלוחייה ומשקה הקרקדה האדום והמרענן? את כל המעדנים המזרחיים שקובצו בספר זה אפשר להכין מחומרים מקומיים, בלי לייבא דבר. הכול, מן החצילים ועד המנגולד ובשר הכבש, מקומי ...
|
54. |
אם פתחת את הספר הזה כנראה אשתך קנתה לך אותו במתנה. או גרושתך. או אולי אפילו אמא שלך. בכל מקרה לא ציפינו שתקנה אותו לעצמך - מה לך ולספר בישול?
אבל את הספר הזה כתבנו בדיוק בשבילך: יש בו מתכונים טעימים והכי חשוב - עם הוראות פשוטות, ברורות וחד-משמעיות שמשאירות אפס מקום לטעויות. אם תמלא אחריהן במדויק תגלה שפתאום יצא לך תבשיל קציצות בחומוס ...
|
55. |
פשטידה היא מאפה מלא טעם וניחוחות, הנשלף מהתנור החם ומוגש עם סלט ירוק רענן, כשיין צונן משלים את החגיגה. המפתח לפשטידה משובחת הוא שימוש במוצרים טובים וטריים, שאפשר למצוא בכל מרכול שכונתי ? הכל זמין ובהישג יד, וההכנה פשוטה. בספר הפשטידות של בני סיידא תוכלו למצוא פשטידות קלאסיות ופשטידות חדשות משודרגות; קישים נפלאים עם גבינות וירקות, ...
|
56. |
הספר הזה ידריך אתכם כיצד להכין לחמים ומאפים טעימים וטריים ללא תוספי מזון מלאכותיים המצויים במאפים המסחריים. אבנר לסקין הפך עבורכם מתכונים מקצועיים כך שיתאימו לאפייה בבית. לחמים ומאפים ביתיים כולל מתכונים ייחודיים המתאימים לסוגים שונים של מאכלים ואירועים כך שלצד לחמים יומיומיים, כמו לחם שיפון, תקבלו מתכונים ללחמים חגיגיים, כמ...
|
57. |
לפני 30 שנים, טיפלנו באברהמסון בגמילה מסוכר לחולי סכרת וגמילה מגלוטן בחולי צליאק עוד בימים שאף אחד לא ידע מה זה "גלוטן" וכולם חשבו ש"סוכר" זה בריא מעורר וממריץ.
הנגמלים מסוכר שיפרו את רמות הסוכר בגופם ואף ירדו במשקל, והנגמלים מגלוטן הצליחו להתמודד עם הדחף לאכילת מאפים ולחמים ומוצרים המכילים קמח לבן וגלוטן.
לימים התחילו להגיע אנש...
|
58. |
לא רק באמריקה, העולם כולו משתגע על קאפקייקס, ועתה הם כאן אצלנו!
מה יש בהם, בקאפקייקס האמריקאיים, שלפתע הפכו לטרנד החם ביותר בעולם האפייה? האם זה בזכות הציפויים המרהיבים? טעמם הנפלא? או שמא קלות ההכנה?
ובכן, קאפקייקס הם כל האמור לעיל ועוד - הם מתאימים לכל אירוע וניתן לגוון וליצור מהם מאפים ברמה של קונדיטורית גורמה אמיתית. בעזרתה של...
|
59. |
60. |
כל סוכן נדל"ן מוכשר יציע למוכרי הדירה לאפות עוגיות כאשר מגיעים קונים פוטנציאליים, כי אין הרגשה ביתית כמו ריח של עוגיות הנאפות בתנור...
הספר הזה נכתב באהבה גדולה, ושולח אתכם להרפתקה מתוקה, ממכרת ומשובבת נפש.
העוגיות שבספר קלות ומהירות להכנה. אין כאן רשימת חומרים אינסופית, וגם לא שלבי הכנה רבים - הכל פשוט, קל ונגיש. את כל החומרים לעוג...
|
61. |
אחרי שספרה "סודות מתוקים" שבר שיאים וצעד למעלה מ-180 שבועות ברשימת רבי המכר, קרין גורן חוזרת עם ספר שני בסדרה. ב"סודות מתוקים 2" תמצאו כ-100 מתכונים חדשים וחמים מהתנור של קרין.
מתכוני הספר מחולקים ל-5 פרקים:
שוקולד! - עוגות שוקולד מושחתות שאוכלים לבד, בחושך.
מותק של דיאטה - עוגות, עוגיות וקינוחים לייט, מופחתי שומן וקלוריות.
עוגות של בית -...
|
62. |
שף-קונדיטורית מובילה ומוערכת בוגרת מוסדות יוקרתיים לקונדיטוריה בחו"ל בעלת המותג ´השלמות שבטעם´ יצירותיה ידועות בעיצוב מוקפד ומושלם וכמה מהן אף זכו בתחרויות ברחבי העולם מרצה מבוקשת בארץ ובארה"ב למגוון תחומי הגסטרונומיה מטכנולוגיית מזון ועד בישול גורמה וקונדיטוריה
אפרת לא נולדה עם שקית זילוף ביד. עד לנישואיה לא ידעה אפילו ל...
|
63. |
שלוש עשרה ארוחות מלאות ועשרות רבות של מתכונים מציע ספרו השביעי של ישראל אהרוני.
כל תחומי המטבח שעסק בהם עד היום מגיעים למיצוי מפואר בארוחות מגוונות, ממטבחים שונים ומסוגים שונים.
לצד ארוחת גורמה צרפתית מופיעות ארוחה בוכרית, ארוחת פיקניק, מסיבה, ברביקיו ועוד.
לכל ארוחה תפריט מלא והצעה למשקאות, רשימת קניות ועצות רבות בדבר התכנון ...
|
64. |
בורגול ניסואז, המבורגר טונה אסייתי, טרפלס חלבה - אלה רק חלק מהמטעמים בספר שלפניכם. פיליס גלזר מציעה לכם אוכל בריא ומרתק, צבעוני וטעים, עם חומרי הגלם ושיטות הבישול הנכונות, שהופכות כל ארוחה למזינה ומלאת חיות יותר. פשוט בריא הוא ספר בישול מיוחד עם מסר ברור - בריאות בדגש אקולוגי. (הספר גדוש בטיפים ומידע שימושי על נושאים כמו אידוי, הנבטה...
|
65. |
הספר ילדים מבשלים זכה להערכה רבה מאז שיצא לאור לראשונה, בשנת 1975. הוא הוגדר כאחד הספרים החשובים, האהובים והמשפיעים על תרבות האוכל בארץ. רבים מהשפים המובילים בישראל נכנסו למטבח לראשונה כילדים עם ספר זה. במהדורה הנוכחית הוא עבר עריכה מחודשת. רשימות החומרים נבדקו והותאמו למצרכים המצויים עכשיו במרכולים. הוראות ההכנה עודכנו ולציורים ...
|
66. |
אלבום התמונות של תכנית הטלוויזיה `עושים שוק` ומקבץ מתכונים פשוטים, ומצליחים.
הספר מוקדש באהבה גדולה לשווקים שלנו....
|
67. |
בעזרת "יופי של עוגה" ניתן להפוך כל ארוע בחייכם וחיי יקירכם לחגיגה של ממש על ידי עוגה מעשה ידיכם. עוגת קסדה צבעית למתגייס, עוגת חמסה לחנוכת בית, עוגת קופסת טישו להחלמה מהירה ועוד. קצת דמיון ויצירתיות יובילו אתכם להצלחה בטוחה ו... טעימה! אין צורך בידע קודם באפייה או בעיצוב. "יופי של עוגה" מלמד טכניקות פשוטות וקלות ליישום שבעזרתן כל אחד ...
|
68. |
הפטיסרי, האפייה העילית הצרפתית, הוא מעשה אומנות שסודותיו היו מוכרים, עד עתה לקונדיטור המדופלם בלבד. אך לא עוד, מהיום תוכלו להכין מעדנים כנו אקלר, פטיפורים נפלאים, דאקואזים, טארטים, טארטלטים, קישים ועוד המון מתכוני גורמה אצלכם במטבח , עם תנור האפייה הביתי. פטיסירי-אומנות הקונדיטור הביתי עשיר במתכונים בהירים וישירים המובילים אות...
|
69. |
קובי בר, אשף הפשטידות, במגוון פשטידות: ירקות, בשר, פשטידות לאירוח, איטריות, אורז ואפילו... פשטידות מתוקות. ההסברים פשוטים ומדוייקים, ההכנה פשוטה ומהירה, והתוצאות מפתיעות....
|
70. |
191 עמודיםהספר ``קישוטי מרציפן`` כולל מעל 500 צילומי צבע, המלמדים עיצוב במרציפן בשיטת שלב אחר שלב.כיוון שעבודת עיצוב המרציפן אינה קשורה במכשור מתוחכם ומסוכן, כגון סכינים, מכשור חשמלי וכו`, ועיקר העבודה נעשית בלישה ובעיצוב ידני, הרי שהספר מתאים לבני כל גיל, לילדים כלמבוגרים.אצל הילדים מפתח הספר את עבודת הידיים, החוש לצבע והרגישות לצורו...
|
71. |
"הסקרנות וההתעניינות שלי בבני אדם עוברות לרוב דרך האוכל", כותב אהרוני בפתיחה לספרו.
"אני מבשל עבור אנשים, מאכיל אותם, טועם מהמאכלים שהם אוכלים, לומד את המטבח שלהם, מספר להם סיפורים וכותב עבורם על אוכל. אגב כך אני פוגש אנשים, לומד על חייהם, מבין את הדמיון והשוני בין בני אדם, וחווה שוב ושוב את המיגוון האינסופי של הקיום האנושי."
רובם ה...
|
72. |
מהו לחם? האם בלילה פשוטה של קמח ומים או חומר מאגי, שככל שתרחיק בתולדות התרבות תמצא אותו מככב בריטואלים הקדומים ביותר של האנושות. לא בכדי, הלחם הוא יסוד החיים הראשוני המשמש את כל בני האדם כמזון בסיסי ואת אניני הטעם במסעדות פאר. הדפים בספר לא רק יפים, הם יגרו את תאבונכם ליצור את הנס הזה במטבח הפרטי שלכם ויחוללו בבית שמחת חיים ועליצות. ...
|
73. |
74. |
יהא טעמו של האוכל אשר יהא, אם הוא מוגש בצורה נאה - הוא מעורר את תאבוננו עוד לפני הגיעו לפינו. לכן אפשר לקבוע בוודאות, כי אנשים אוכלים קודם - כל בעיניים ורק אחר -כך בפה. ספר זה הנו מהדורה מחודשת לספר שראה אור לפני 15 שנה. זהו ספר - מדריך המוליך אותך, צעד אחר צעד כיצד לעשות במו ידיך זרי פרחים מ... צנונית, גזר, סלק, קליפות אשכולית, גמבה ועוד. בה...
|
75. |
חבר הטעמים - זיכרונות ומתכונים של יוצאי ברית המועצות לשעבר
מאת רינת גולדברג & ואדים בלומין יאן גיצלטר
זוכה המקום הראשון בתחרות פרסי הגורמנד העולמית 2017, האוסקר של ספרי הבישול, בקטגוריה מטבח יהודי.
בארון הספרים הקולינרי־ישראלי יש ביטוי למטבח המרוקאי, העיראקי, ההונגרי ואחרים. הגיע הזמן לצרף גם את קולה של אחת העליות הגדולות שידעה המדינה, ולתעד גם את המטבח היהודי־רוסי־סובייטי.
ארבעה ״רוסים״ יצאו לדרך, ואף לא אחד מהם רוסי באמת: המשפ...
|
76. |
ספר הפסטה של "על השולחן" הוא המקיף והעדכני ביותר שנכתב בשפה עברית. כמו הפסטה, הוא מיועד לכולם, מסטודנטים ועד בשלנים מומחים. תמצאו בו מנות מהירות לאמצע השבוע עם טונה ועגבניות מקופסה לצד מנות אירוח מושקעות עם פירות ים ופילה בקר, וכמובן כל אפשרויות הביניים.
הספר מושתת על יסודות איטלקיים, אבל מתייחס גם לאוצרות מקומיים כמו חצילים שרו...
|
77. |
לא רק עוגה בחמש דקות אלא גם סלט, מאפה בית ומזנון מעוטר שלם. סוף סוף בספר אחד כל הסודות הקטנים : איך להתכונן לאירוע מהר ובקלות, איך לעמול מעט וליצור אווירה של התכוננות קפדנית מראש. "אירוח ב5 - דקות" אינו רק ספר בישול. נכון שהמתכונים בו נבחרו בשל היותם קלים, מעשיים ומהירים אבל הם מהווים חלק ממכלול שלם. רות יולס, מארחת מנוסה, בעלת טורי א...
|
78. |
ספר מרהיב זה כולו חגיגה של מאפים יפים וטעימים המתאימים לכל הזדמנות. המתכונים רובם קלים להכנה, אך כולם טעימים ומוצגים בתמונה צבעונית ברורה המדגישה את האסתטיקה והיופי של התוצאה. הספר גם מכיל מתכונים לבצקים קרמים בסיסיים, מתכון ייחודי למוס שוקולד ללא חלמונים וטיפים שונים לאפייה ביתית....
|
79. |
על העוגות של חנה שאולוב אין צורך להמליץ. אין כמעט בית בארץ שלא התמלא בניחוחות האפייה של עוגותיה, ודור שלם גדל על הטעמים הנפלאים שיצאו בזכותה מן התנור הביתי. אלא ששאולוב, המתייחסת לבישול ולאפייה כאל אמנות, אינה יושבת בחיבוק ידיים. חומרים ורעיונות חדשים מפעילים את דמיונה בלי הרף, והנה שוב לפנינו אוסף רענן ומודרני של עוגות לא מסובכות...
|
80. |
מירי ליבוביץ שרוסטר, פסלח, אמנית ובשלנית, מחברת רב-המכר אוכל רומני מבית טוב, מוציאה לאור ספר שהוא חגיגה של עוגות ועוגיות פרווה טעימות להפליא - ללא תחליפים וללא פשרות, עם המרכיבים המשובחים ביותר. מעוגיית התה הקטנה ועד עוגות חגיגיות ומהודרות לכל אירוע.
עוגות ועוגיות ביתיות הן הטעם המתוק והטוב שנשאר לנו בפה אחרי הכל... מוגש לכם בהנאה...
|
81. |
בפסח אני אופה את אותן עוגות שאני אוהבת לאפות בשאר ימות השנה – אך מכניסה במתכונים את השינויים הדרושים כדי לעשותם כשרים לפסח. כך יצא, שלרבות מן העוגות שלי יש גרסה רגילה וגרסה כשרה לפסח.
ספר זה הוא לקט של מתכוני עוגות כשרים לפסח. תמצאו בו מגוון גדול של עוגות מסוגים שונים: עוגות נטולות קמח, עוגות על בסיס קמח מצה או קמח תפוחי אדמה ועוגות...
|
82. |
שי-לי ליפא מביאה לכם 120 מתכונים קלאסיים ידועים ואהובים, בגרסה מנצחת. "120" הוא אוסף חובה המאגד בתוכו נכסי צאן ברזל מבוקשים מהמטבח העולמי:
סלט קיסר, גואקמולי, ממרח חומוס, שקשוקה, פוקאצ´ה, מינסטרונה, חריימה, כבד קצוץ, שניצל, רוסטביף, חמין, טארט טאטן, מוס שוקולד, מלבי ועוד....
|
83. |
|
84. |
50 כרטיסי מתכוני עוגיות מצולמים של בני סיידא - ארוזים בקופסת מתכת קומפקטית ונוחה לשימוש במטבח.....
|
85. |
הספר עוגת השבוע של "לאשה" מאגד לראשונה את מתכוני מדור האפייה הפופולרי והוותיק בישראל - תמצאו בו מתכונים מעולים ובדוקים מאת טובי הקונדיטורים, שכיכבו לאורך השנים האחרונות במדור. כדי להקל על החיים, הספר מחולק לפרקים שונים לפי דרגות הקושי ומשך הזמן של הכנת המתכונים: הפרק הראשון עוסק במתוקים זריזים שיהיו על השולחן תוך חצי שעה (גג!) מרגע...
|
86. |
אתם מוזמנים להיכנס למסע מרתק ומהנה במטבח של מרילין. ללוות אותה צעד צעד, למשך שבוע של עשייה בלתי פוסקת, חדוות יצירה ונתינה ללא גבול....
|
87. |
אנחנו עושים את זה אחרת! כן! אנחנו עושים את זה אחרת. סטודנטים חושבים אחרת על אוכל, לוקחים אותו ברצינות אבל לא מקדישים אותו! רוצים אותו טוב, אך לא בהכרח יקר! סטודנטים, כך מסתבר, מחפשים באוכל את כל הטוב, הפשוט, הזול והצנוע. הימים הם ימי שביתת המרצים הגדולה ב - 1994. ישיבה לחוצה בבית, ציפייה למשהו שיתרחש, בילוי משותף עם חברים והרבה - הרבה אוכל. ...
|
88. |
עוגות בחושות הן טעם של בית, של קפה ושל אירוח קליל. ההכנה לא מסובכת, לא מפרידים חלבונים, לא מתפיחים שמרים ולא עורמים שכבות; פעמים רבות אפילו לא משתמשים במערבל: מערבבים - ושולחים לתנור.
עוגות בחושות מתאימות גם כמתנה: אורזים יפה בצלופן, מעטרים בסרט ומגישים בחום. הן נשמרות מצוין מחוץ למקרר, ולכן גם מתאימות למשלוח לבן או לבת בצבא או ליצי...
|
89. |
לבנה מוכרת שנים רבות לקהל הלקקנים של אזור המרכז, ולא רק. לבנה התפרסמה במאפיה המשובחים: עוגות גבינה למיניהן, עוגות יבשות, עוגות פאי, מעמולים, עוגיות מתוקות ומלוחות, ומה לא? לבנה באה ממשפחה שאהבה לאפות וכבר מגיל צעיר אספה מתכונים מסורתיים מבית אמא וסבתא וצירפה להם מתכונים מכל רחבי העולם, בטעמים, בגיוונים ובניחוחות שונים. ``העוגות של ל...
|
90. |
הכל החל בחצרות המשותפות בשכונות הישנות של ירושלים ובעיקר בעיר העתיקה. המטבח הירושלמי היה מטבח של מקום סגור, של אשכנזים, מזרחיים וערבים, שלמדו אחד מהשני....
|
91. |
חנה שאולוב מכניסה אותנו למטבחה האישי, ומגלה את כל סודותיה: עוגיות קלות, עוגיות שקדים, עוגיות אגוזים ובוטנים, עוגיות חמאה, עוגיות ריבה, עוגיות בריאות, עוגיות ממולאות, עוגיות חגיגיות ועוגיות מלוחות, כל אלה מדיפים ניחוחות של בית....
|
92. |
93. |
94. |
לחמניות בפסח? כן, וגם פשטידות, מאפים מלוחים ועוגות.
בישול לפסח מציע מבחר עשיר של מתכונים לליל הסדר ולימי החג. תגלו שאפשר לאכול מצוין בפסח. בין השאר תמצאו בספר מתכונים מסורתיים לקניידלעך ולחרוסת, פשטידות כשרות לפסח, בורקס ממצות, קובה של פסח, קציצות ושניצלים לפסח, אטריות מקמח תפוחי אדמה, וכן מתכונים חדשים כגון כריכי מצות מטוגנים, סל...
|
95. |
טארט פטל לימון של אורנה ואלה, בראוניז של ארז. טורט שוקולד חלבה של הנס ברטלה, עוגת שלושת השוקולדים של בן עמי, טארט טאטן של ויקטור גלוגר, מלבי של עופר גל, עוגיות ריבה של מתוקה - אלה רק מקצת המאפים והקינוחים המופיעים באוסף המתוק של "על השולחן" - מתכונים מופלאים, שרבים מהם כבר הפכו למיתולוגיה מקומית.
האוסף המתוק של "על השולחן" מציג כ-100 מת...
|
96. |
איילת הירשמן חיברה ארבעה ספרי בישול שהיו לרבי-מכר: פשוט טעים, הפסח
הקל שלי, ראש השנה הקל שלי ויומן מטבח. היא עורכת את מדור האוכל בעיתון "לאשה", שבו היא כותבת טור בישול פופולרי, ואת "מגזין שף" באתר ynet.
ספר זה הוא אוסף מחמם לב של מתכוני חלב וגבינה שמתאימים לכל מטבח. זוהי
חגיגה חושנית של בישול ואפייה ישראליים מאוד, עשירים במוצרי החלב הא...
|
97. |
בשורה טובה לקהל ה"לייט ספר בישול לטבחות עילית מלאת טעם, אלגנטית ומסורתית ובדרך חיים שכולה בריאות...
מומחים מעריכים...
"... יתרונותיה של גישה זו לאוכל, שיש בה משום הכרזה על דרך חיים, יעלו על גדותיהם וישפיעו על המשפחה כולה, להעלות את קרנה של האכילה הבריאה..."
ג´סי רוט פרופסור לרפואה
בית הספר לרפואה ע"ש אלברט איינשטיין
"...הואיל ויש בו ה...
|
98. |
זהו ספר הבישול היחיד ששם לו למטרה להוציא אתכם מהמטבח..
כתבתי את הספר במיוחד בשבילכם , משום שכולנו באוה סירה (או באוטו סיר...)
כולנו רוצים להכין ארוחת צהרים מדבימה, אבל... הילדים מצד אחד, העבודה מצד שני ופקקי התנועה מכל הצדדים,לא מותירים לנו זמן "להתקשקש".
אחרי שנים רבות של נסיונות וכישלונות חוזרים ונשנים ובעקבותיהם שיפורים על ...
|
99. |
הספר שלפנינו הוא ספר קליל המשלב בתוכו קובץ מתכונים נבחרים מתוך "יומנו של שף", ספרו הראשון של שגב משה. ניתן למצוא מתכונים קלים להכנה ובלתי מורכבים, במיוחד מתכוני דגים במגוון רטבים, מתכוני בשר, מתכוני עופות וכמובן מתכוני ירקות ומנות אחרונות.
ספר זה נולד מהתשוקה לבישול ביתי וטעים עם נגיעה של שף, אך עם זאת הרעיון שלו להביא מתכונים תמי...
|
100. |
שפע מתכונים העושים שימוש בכל הדגים ופירות-הים הטריים שניתן למצוא בחנויות ובמרכולים, שיטות בישול ממזרח ומערב וטעמים מכל העולם....
|