|
|
|
תקציר הספר
בעולם שלא מדפיסים בו עוד ספרים צומח טרנד מחתרתי: book'n'grill – סעודות גורמה על אש המוזנת מכרכי קלאסיקות ספרותיות שנשדדו ממוזיאונים. שיפודי חדקן על אידיוט או צלעות טלה על דון קישוט הם מסוג המנות המוגשות לאניני הטעם.
גזֶהָ, טבח מומחה בשורותיו של המטבח, נודד בין יעדים אקזוטיים וצולה מטעמים ללקוחותיו האקסצנטריים. אך כשמתברר שבהר מָנרָָגהָ שבהרי אורּל מתבשל איום על המטבח המחתרתי, הוא נסחף בעל כורחו לקלחת התרחשויות בלתי צפויות. בספרו מנרגה סורוקין שוב מלהטט בין סגנונות וסוגות, ובעודו מתכתב עם הקאנון המערבי הוא רוקח לנו סאטירה גאונית על הכיוון שנראה שכולנו הולכים בו.
"ללא ספק יצירה בעלת ערך רב ורלוונטיות." אנדריי ארכנגלסקי
"ספר שנון, מבדר לקריאה, ורווי מרכיבים של מתח ורשע כמו בדיסטופיה אמיתית." הוברט שפיגל, FAZ
גזֶהָ, טבח מומחה בשורותיו של המטבח, נודד בין יעדים אקזוטיים וצולה מטעמים ללקוחותיו האקסצנטריים. אך כשמתברר שבהר מָנרָָגהָ שבהרי אורּל מתבשל איום על המטבח המחתרתי, הוא נסחף בעל כורחו לקלחת התרחשויות בלתי צפויות. בספרו מנרגה סורוקין שוב מלהטט בין סגנונות וסוגות, ובעודו מתכתב עם הקאנון המערבי הוא רוקח לנו סאטירה גאונית על הכיוון שנראה שכולנו הולכים בו.
"ללא ספק יצירה בעלת ערך רב ורלוונטיות." אנדריי ארכנגלסקי
"ספר שנון, מבדר לקריאה, ורווי מרכיבים של מתח ורשע כמו בדיסטופיה אמיתית." הוברט שפיגל, FAZ
ולדימיר סורוקין (סופר על המוקד)
|
ולדימיר סורוקין נולד בביקובו, ליד מוסקבה, ב־ 1955.
סופר, מחזאי, אמן וקולנוען, מחשובי הסופרים של רוסיה בימינו.
החל לפעול בחוגי האוונגרד המחתרתי במוסקבה בשנות ה־70 של המאה ה־20, ובזמן המשטר הסובייטי
נאסרו עבודותיו לפרסום.
עם נפילת המשטר יצאו ספריו לאור, ולא פעם עוררו מחלוקות בש... המשך לקרוא
|
לקט ספרים מאת ולדימיר סורוקין
| שם הספר |
|---|
| יום מחייו של אופריצ'ניק |
| מרק סוס |
| סופה |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של ולדימיר סורוקין
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים