אפייה ללא גלוטן - מתכונים מובחרים / תמר בן-דוד

אפייה ללא גלוטן

מתכונים מובחרים

תמר בן-דוד








ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:48
1365 התעניינו בספר

תקציר הספר
אפייה ללא גלוטן הינה ללא ספק מורכבת הרבה יותר מאפייה רגילה, אם מבחינת סוג המוצרים, עלותם, זמינותם בחנויות, ובהמשך - התנהגותם בתהליך ההכנה ועד לתוצאה הסופית. המתכונים בספר זה, בראש ובראשונה, יועדו לצרכנים צליאקים, אולם מאחר וכשמדובר במחלות אוטימוניות מתפתחות מוגבלויות ואוסיורים קולינריים נוספים ובמתכונים רבים נלקחו בחשבון גם רגישויות ללקטוז, סויה, תירס ואפשרות התאמה לסוכרתיים.


הקורא עיר הקורא מתי
alon יבנה לפני 11 שנים ו-3 חודשים מענה


פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ