תמר בן-דוד

תמר בן-דוד

סופר


1.
אפייה ללא גלוטן הינה ללא ספק מורכבת הרבה יותר מאפייה רגילה, אם מבחינת סוג המוצרים, עלותם, זמינותם בחנויות, ובהמשך - התנהגותם בתהליך ההכנה ועד לתוצאה הסופית. המתכונים בספר זה, בראש ובראשונה, יועדו לצרכנים צליאקים, אולם מאחר וכשמדובר במחלות אוטימוניות מתפתחות מוגבלויות ואוסיורים קולינריים נוספים ובמתכונים רבים נלקחו בחשבון גם רגישויות ללקטוז, סויה, תירס ואפשרות התאמה לסוכרתיים. ...






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ