ירושלים הסיפור הקולינרי - שוק מחנה יהודה | שפים ומסעדות | סיור, מתכונים וסיפורים / טלי פרידמן

ירושלים הסיפור הקולינרי

שוק מחנה יהודה | שפים ומסעדות | סיור, מתכונים וסיפורים

טלי פרידמן & אלינוער רבין

יצא לאור ע"י הוצאת קוראים, בשנת 2010, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
1 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:42
1466 התעניינו בספר


תקציר הספר
הכל החל בחצרות המשותפות בשכונות הישנות של ירושלים ובעיקר בעיר העתיקה. המטבח הירושלמי היה מטבח של מקום סגור, של אשכנזים, מזרחיים וערבים, שלמדו אחד מהשני.



לקט ספרים מאת טלי פרידמן
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של טלי פרידמן






©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ