סושי - תרבות האוכל של יפן / גליה דור

סושי

תרבות האוכל של יפן

גליה דור

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2004, מכיל 184 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי
4.5
2 בנים   2 בנות
גיל ממוצע:41
4032 התעניינו בספר


תקציר הספר
האורז מתקתק עם טיפת חמיצות, הדגים משאירים בפה טעם מלא ומתוק, רוטב הסויה והאצה מוסיפים מליחות, הג´ינג´ר מצדו מעניק מרירות והוואסבי משלים את המעגל בטעמו החריף - אין שום דבר הדומה לשילוב המושלם הזה. נא להכיר: הסושי." כך נפתחת ההקדמה לספר מרתק זה, החושף עולם גסטרונומי הייחודי ליפן, ומעניק לקורא מתכונים מגוונים הממחישים את גישתו של מטבח זה לאוכל בפרט, ולחיים בכלל. גליה דור מביאה לקורא הישראלי ספר מקיף על תרבות האוכל היפני ובו עשרות מתכונים של סושי, מרקים וסלטים, שדרך הכנתם מוסברת באופן ברור ומלווה באיורים. כל המרקים והסלטים מתאימים ביותר כליווי לארוחת סושי, אך ניתן לשלבם בכל ארוחה ישראלית כתוספת קלה, בריאה וטעימה להפליא.


הקורא עיר הקורא מתי
japan קרית אונו לפני 15 שנים ו-5 חודשים מענה
alladimka חיפה לפני 14 שנים ו-9 חודשים מענה

רשימות קריאה בהן מופיע סושי - תרבות האוכל של יפן
המזרח הרחוק | יאיר ספרים בן 41 מ רשימת הקריאה עודכנה לפני חודשיים

יפן | בנצי גורן בן מגבעתיים רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 חודשים


פרסומת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ