סושי - תרבות האוכל של יפן / גליה דור

סושי - תרבות האוכל של יפן

גליה דור

יצא לאור ע"י הוצאת מודן,







ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4.333
67% בנות
1 בנים   2 בנות
גיל ממוצע:30
1509 התעניינו בספר


תקציר הספר
האורז מתקתק עם טיפת חמיצות, הדגים משאירים בפה טעם מלא ומתוק, רוטב הסויה והאצה מוסיפים מליחות, הג´ינג´ר מצדו מעניק מרירות והוואסבי משלים את המעגל בטעמו החריף - אין שום דבר הדומה לשילוב המושלם הזה. נא להכיר: הסושי." כך נפתחת ההקדמה לספר מרתק זה, החושף עולם גסטרונומי הייחודי ליפן, ומעניק לקורא מתכונים מגוונים הממחישים את גישתו של מטבח זה לאוכל בפרט, ולחיים בכלל. גליה דור מביאה לקורא הישראלי ספר מקיף על תרבות האוכל היפני ובו עשרות מתכונים של סושי, מרקים וסלטים, שדרך הכנתם מוסברת באופן ברור ומלווה באיורים. כל המרקים והסלטים מתאימים ביותר כליווי לארוחת סושי, אך ניתן לשלבם בכל ארוחה ישראלית כתוספת קלה, בריאה וטעימה להפליא.


הקורא עיר הקורא מתי
japan קרית אונו לפני 6 שנים ו-8 חודשים מענה
alladimka חיפה לפני 6 שנים מענה

רשימות קריאה בהן מופיע סושי - תרבות האוכל של יפן
Turning Japanese | דובה בת 35 מאי - שם רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 שנים ו-2 חודשים



לקט ספרים מאת גליה דור
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של גליה דור






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ