גליה דור

גליה דור

סופר


1.
האורז מתקתק עם טיפת חמיצות, הדגים משאירים בפה טעם מלא ומתוק, רוטב הסויה והאצה מוסיפים מליחות, הג´ינג´ר מצדו מעניק מרירות והוואסבי משלים את המעגל בטעמו החריף - אין שום דבר הדומה לשילוב המושלם הזה. נא להכיר: הסושי." כך נפתחת ההקדמה לספר מרתק זה, החושף עולם גסטרונומי הייחודי ליפן, ומעניק לקורא מתכונים מגוונים הממחישים את גישתו של מטב...

2.
3.
4.
5.
6.

ספר חמוד ,לא מסובך , ברור, וניראה שנותן את הטיפים החשובים להכין סושי כמו שצריך עזר לי לעבור מבלילה מגעילה של אורז,דגים ואצות לסושי סביר, א... המשך לקרוא
3 אהבו · אהבתי · הגב





©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ