הנה מה טופו ומה טעים / טובה משולם

הנה מה טופו ומה טעים

טובה משולם

יצא לאור ע"י הוצאת אחיאסף, בשנת 2000, מכיל 192 עמודים, בישול ואפיה » טבעונות וצמחונות







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:8
813 התעניינו בספר


תקציר הספר
60 מתכונים ממוצרי סויה להכנה קלה ולבריאות טובה ``עולם הרפואה מכיר יותר ויותר בערך הרב של חלבון הסויה ושל המרכיבים השונים שבצמח זה, וה- FDA ממליץ על צריכתו... ספר זה מוכיח שאפשר להכין מהטופו מעדני גורמה טעימים ובריאים``. פרופ` רפאל ל` קרסו ``לקוראים בספרה של טובה משולם הנה מה טופו ומה טעים מזומנת חוויית טופו מרגשת ומלהיבה... הטופו מכיל את כל טוב הטבע ומה שנשאר לנו לעשות - להושיט יד ולקחת.`` ד``ר ורדה לוי - תזונאית הטופו, המיוצר מפולי סויה, משמש זה אלפי שנים מרכיב חשוב בתזונת ארצות המזרח ונחשב כיום מזון-על, או כפי שמכנים אותו ``פלא תזונתי``. לטופו ולמוצרי חלבון הסויה איכויות רבות, והוא מקור עשיר לחלבונים ולסידן. אכילתו תורמת לשיפור הבריאות ואיכות החיים. עכשיו גם אתם יכולים לנצל את הטוב שבסויה ולהצטרף למעגל ההולך וגדל של הנהנים ממנו. אתם מוזמנים להכין מנות קלות, טעימות להפליא, מזינות ובריאות ממטבחה של טובה משולם. טובה משולם, מטפלת ברפואה משלימה ומתמחה בתזונה צמחונית, גילתה את הטופו בחיפושיה אחר תחליף לבשר, ונדלקה. הספר נולד לאור תגובות נלהבות של מכיריה ומטופליה ובעקבות הביקוש הרב לסדנאות הבישול שלה. הספר מראה בעיקר כיצד ניתן לשלב טופו בארוחות הרגילות מבלי שיהיה צורך לעבור ``מהפכה תזונתית``. בין המתכונים שזורים טיפים לבריאות טובה, ליופי ולרגיעה, מניסיונה העשיר של טובה כמטפלת ברפואה משלימה. לבריאות ולבתיאבון!


הקורא עיר הקורא מתי
לונה רחובות לפני 4 שנים ו-10 חודשים מענה






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ