|
|
|
תקציר הספר
הנה ספר הבשר הכי שלם שראה אור בעברית. מגוון הטעמים ושיטות הבישול בספר עצום. המתכונים מתייחסים לחיה ממנה בא הנתח ולחלק המדויק המתאים לבישול המנה.
קוראים עכשיו
|
התחיל לקרוא לפני 13 שנים ו-7 חודשים
|
לקט ספרים מאת יונתן רושפלד
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של יונתן רושפלד
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים