![]() |
|
|
תקציר הספר
תרבות קישוטי המזון הפכה בשנים האחרונות למקובלת מאוד, ותרם לכך, ללא ספק, ספרה הראשון של טובה ארן ``קישוטי מזון`` שזכה להצלחה רבה.הפעם מגישה טובה ארן מבחר נוסף של קישוטי מזון, המבוססים בעיקר על הירק בישראל ועל פרי הארץ.טובה ארן, מנהלת מרכזי ההדרכה של תנובה-אסם מאז 1972, הנהיגה סדנאות לקישוטי מזון בהם למדו אלפים, וביניהם שפים מקצועיים ועובדי חברות קיטרינג. הנסיון שרכשה וצברה בעבודתה נתן לה את הרקע והדחיפה לכתיבת ``...ועוד קישוטי מזון``, בסדרת ספרי קישוטי המזון.טובה ארן היא מחברת ``הבישול הביתי``, ``קישוטי מזון``, ``קישוטי מרציפן``, ועורכת ``פלאי המיקרוגל``, וכן את סדרת ספרי הבישול בהוצאת מרכז תנובה.``...ועוד קישוטי מזון`` בנוי במתכונת של ספר הדרכה, המלמד שלב אחר שלב את הכנת הקישוטים במאות תמונות ברורות, הממחישות כיצד אפשר לשוות לאוכל מראה מרהיב, מגרה ואסתטי.
קוראים עכשיו
התחילה לקרוא לפני 13 שנים ו-4 חודשים
|
התחילה לקרוא לפני 14 שנים ו-7 חודשים
|
לקט ספרים מאת טובה ארן
שם הספר |
---|
פלאי המיקרוגל |
דל כולסטרול |
קישוטי מרציפן |
כל אחד יכול: אירוח בטעם טוב - כשר |
קישוטי מזון (כשר) - מהדורה מחודשת |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של טובה ארן
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים