![]() |
|
|
תקציר הספר
יהא טעמו של האוכל אשר יהא, אם הוא מוגש בצורה נאה - הוא מעורר את תאבוננו עוד לפני הגיעו לפינו. לכן אפשר לקבוע בוודאות, כי אנשים אוכלים קודם - כל בעיניים ורק אחר -כך בפה. ספר זה הנו מהדורה מחודשת לספר שראה אור לפני 15 שנה. זהו ספר - מדריך המוליך אותך, צעד אחר צעד כיצד לעשות במו ידיך זרי פרחים מ... צנונית, גזר, סלק, קליפות אשכולית, גמבה ועוד. בהשקעה קטנה השולחן הופך חגיגי, מפתיע ונעים לעין. טובה ארן גדלה בבית שבו לאמנות היה חלק נכבד. בבית הוריה היא למדה, כי האסתטיקה אינה חיבת להיות מוגבלת לאמנות ולאופנה, אלא לתת את אותותיה בכל תחומי החיים. טובה ארן ניהלה במשך 25 שנה את מרכזי ההדרכה "לאירוח ותרבות במזון של תנובה". במשך השנים, היא חיברה 18 ספרים בתחום המזון והקישוט: קישוטי מזון, קישוטי מרציפן... ועוד קישוטי מזון, דל כולסטרול, עתיר סידן, אירוח בטעם טוב וכו'.
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים