אפשר גם בלי בשר (רכה) - מאכלים חלביים / בני סיידא

אפשר גם בלי בשר (רכה)

מאכלים חלביים

בני סיידא

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2000, מכיל 200 עמודים, בישול ואפיה » טבעונות וצמחונות







ספר טוב דירוג של שלושה כוכבים וחצי
3.5
100% בנות
0 בנים   2 בנות
גיל ממוצע:39
2057 התעניינו בספר


תקציר הספר
סלט ירוק עם גבינת קממבר מטוגנת, טרין ירקות וגבינה בולגרית ברוטב וינגיגרט, פוקצ`צה חצילים גבינה ופסטו, פסטה עם ירקות מוקפצים ופסטו, סלמון בקרם תרד ורוטב שמנת... מממ.
נשמע טעים, לא?בספר זה מתכונים אלה ורבים אחרים - כולם חלביים. אתם לא מוכרחים להיות צמחוניים, כדי לגלות שתוכלו להכין אין סוף ארוחות מגוונות ומפתיעות, ללא המנה הבשרית ה``מסורתית``.
בני סיידא אסף למענכם את מיטב הסלטים, המרקים, המאפים, הדגים, הפסטות, העוגות והקינוחים, שנותנים כבוד לגבינות משובחות, לירקות ופירות טריים, לעשבי תיבול ובכלל לטעם הטוב.


רשימות קריאה בהן מופיע אפשר גם בלי בשר (רכה) - מאכלים חלביים
למכירה עד 20 ש'ח | נינה בת מתל-אביב,ר'ג,גבעתיים,מכבים רעות,משלוחים עד הבית באיזור גוש דן רשימת הקריאה עודכנה לפני 22 שעות

תזונה | בישול ואפייה | נינה בת מתל-אביב,ר'ג,גבעתיים,מכבים רעות,משלוחים עד הבית באיזור גוש דן רשימת הקריאה עודכנה לפני 22 שעות


פרסומת



התחילה לקרוא לפני 5 שנים ו-3 חודשים


בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול. סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ