|
1.
|
|
הנה ספר הבשר הכי שלם שראה אור בעברית. מגוון הטעמים ושיטות הבישול בספר עצום. המתכונים מתייחסים לחיה ממנה בא הנתח ולחלק המדויק המתאים לבישול המנה....
|
2.
|
|
מהו סוד הבישול הטוב? האם יש כללים פשוטים וברורים שיש לעקוב אחריהם כדי לבשל כמו שף במטבח הביתי ? איך מכינים מנות קלאסיות של המטבח העולמי מחומרים מקומיים? בספרו החמישי מספק יונתן רושפלד, מהשפים המובילים בארץ, תשובות לכל השאלות האלה. עשרות מתכונים קצרים, קלים ונהירים למנות שכולנו מכירים ממסעדות, וכמובן מתכונים רבים נוספים למנות טעימות ופשוטות, שיהפכו כל ארוחה לחגיגה....
|
3.
|
|
שפע מתכונים העושים שימוש בכל הדגים ופירות-הים הטריים שניתן למצוא בחנויות ובמרכולים, שיטות בישול ממזרח ומערב וטעמים מכל העולם....
|
4.
|
|
מתכוני הדגים הארוזים בספר קלים, פשוטים, מודרניים וברורי טעם. עכשיו כשימי הפילה-דג קפוא ונסיכת הנילוס עוברים מן העולם, מספק הספר הזה שפע מתכונים כשרים, העושים שימוש בכל הדגים הטריים שניתן למצוא בחנויות ובמרכולים....
|
|