![]() |
|
|
תקציר הספר
מהו סוד הבישול הטוב? האם יש כללים פשוטים וברורים שיש לעקוב אחריהם כדי לבשל כמו שף במטבח הביתי ? איך מכינים מנות קלאסיות של המטבח העולמי מחומרים מקומיים? בספרו החמישי מספק יונתן רושפלד, מהשפים המובילים בארץ, תשובות לכל השאלות האלה. עשרות מתכונים קצרים, קלים ונהירים למנות שכולנו מכירים ממסעדות, וכמובן מתכונים רבים נוספים למנות טעימות ופשוטות, שיהפכו כל ארוחה לחגיגה.
פרסומת
קוראים עכשיו
התחיל לקרוא לפני 14 שנים ו-8 חודשים
|
לקט ספרים מאת יונתן רושפלד
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של יונתן רושפלד
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים