ביקורת ספרותית על פפריקה - ככה מבשלים ההונגרים מאת יוסף לפיד
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
הביקורת נכתבה ביום שלישי, 2 ביולי, 2013
ע"י רונן


ספר בישול של אוכל הונגרי(או כזה שהוחלט שהוא הונגרי) עם מתכונים די מדויקים שמוציאים אוכל נפלא.לא פחות חשובים מהמתכונים הם קטעי ההסבר והקישור לאורך כל הספר-קטעים שנכתבו ע"י טומי לפיד בהומור מעולה-שווה אפילו לקרוא גם אם לא מתכוונים לבשל משהו.
קורא אחד אהב את הביקורת
אהבת? לחץ לסמן שאהבת




טוקבקים
+ הוסף תגובה
רונן (לפני 12 שנים ו-2 חודשים)
הי חגית אמנם אני לא בשלן גדול,אבל אני ממוצא הונגרי(אבי וסבתי ז"ל הם הונגרים)וכמעט כל מתכון שאבא שלי\אישתי\אני ניסינו להכין יצאו מוצלחים מאוד ולפי מה שאבא שלי אומר גם די קרובים למקור.צריך לקחת בחשבון שהמטבח ההונגרי הושפע מאוד מהמטבח האוסטרי,הצ'כוסלובקי ועוד,וכן שחלקים שונים בהונגריה הושפעו בצורה שונה,ולכן למשל המאכלים בצפון הונגריה לאו דווקא זהים\דומים למאכלים מדרום הונגריה,וכן הלאה..
חגית (לפני 12 שנים ו-2 חודשים)
לא אהבתי את הספר אני ממוצא הונגרי ואמא שלי, וסבתא שלי ז"ל לא בשלו ככה. מאוד התאכזבתי. אח"כ נזכרתי שטומי לפיד היה בכלל יגוסלבי:)



1 הקוראים שאהבו את הביקורת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ