ספר מעולה

הביקורת נכתבה ביום רביעי, 19 ביוני, 2013
ע"י איור וודה
ע"י איור וודה
ממליצה
טוב
כדאי
מעניין
פלסטינאית תושבת רמאללה, גדלה בשכם, התחתנה עם בן רמאללה
וישראלית יהודיה מרמת אביב ג' / נו לא זוכרת בדיוק,
ניפגשות בג'נבה...
2008 מתכתבות במשך שנה שלמה
הכנתי את המתכון של האוכל הפלסטינאי של שירין ענבתאווי, צילמתי מתוך הספר כי הישארתי אותו לחברתי בניו יורק, היה מעניין ליפגוש פלסטינאים באותו בוקר של קריאת הספר בתחנת דלק בקייפ קוד בארה"ב , בחור צעיר משכם שרק הגיע להגר כמובן ועוד אחד, סיפרתי להם שלפני 30 שנה טיילתי בעיר שלהם חופשי ברגל, וזה היה 6 שנים לפני שנולד הצעיר בן ה24 הזה, המציאות שונה היום, אני הייתי בארה"ב גמ בטיול.
אז ניגש למתכון: עוף מבשלים אותו בסיר הרתחה, לא עד הסוף, צולים אותו בתנור, מבשלים הרבה בצל בסיר, משחימים, מוסיפים שמן זית והמון סומק החצוץ האדום הזה, לקחתי סלוף מהשוק כפיתה פרשתי אותו ועליו הבצלהעוף חתוך ושקדים חצויים קלופים כמובן קלויים בצת שמן זית, טעים, בצד היו תפוחי אדמה, אורז וסלט אבל העוף בצל ופיתה היספיקו עם הסלט ...
תהנו מהספר-חשוב לעשות צעדים למיפגשים של שלום נשיים זה תמיד טוב...
קורא אחד אהב את הביקורת
1 הקוראים שאהבו את הביקורת