ביקורת ספרותית על ניחוחות חלב - ממטעמי המטבח החלבי מאת פופה דוויך
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
הביקורת נכתבה ביום רביעי, 27 ביולי, 2011
ע"י איור וודה


גיסתי מכינה ממנו מאכלים מבית חמותי, מעולה, רישתה ביל טחינה, סופריטו, ממוניה... ואפשר ללמוד המון, תהנו , בהצלחה עם הבישולים
קורא אחד אהב את הביקורת
אהבת? לחץ לסמן שאהבת




טוקבקים
+ הוסף תגובה
איור וודה (לפני 14 שנים ו-2 חודשים)
תודה רבה על התגובה.
את חלבית?
מוצאך? עדתך?
איזה יופי שאנחנו קיבוץ גלויות כולנו באנו הורינו סבינו/תינו באו מקצה אחר של הגלובוס והבאנו מינהגים מאכלים וכו שונים אחרים מגוונים.
איור וודה (לפני 14 שנים ו-2 חודשים)
את? מבשלת חלבית?
חמדת (לפני 14 שנים ו-2 חודשים)
ספר מיוחד ,לא רק כספר בישול אלא כספר עם ניחוח והיסטוריה של העדה החלבית .



1 הקוראים שאהבו את הביקורת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ