ספר מעולה
הביקורת נכתבה ביום שבת, 3 באוקטובר, 2009
ע"י SmadarGam
ע"י SmadarGam
מתכונים שתמיד עובדים וגם הסברים על הכימיה והביולוגיה של האפיה, חובה לכל אופה שרוצה לדעת איך לאלתר בחוכמה.
2 קוראים אהבו את הביקורת
טוקבקים
+ הוסף תגובה
|
אליעזר
(לפני 16 שנים)
כאן למדתי
מהספר הזה ממש למדתי להכין עוגות. אם מניחים את הספר, הוא נפתח מעצמו בעמוד של הטורט סאכר (לאכול את התמונה...) וכן בעמוד של עוגת גבינה עדינה ללא אפייה (חג השבועות) יש הכי הרבה כתמים של חומרים שהוזלפו על דפיו.
|
2 הקוראים שאהבו את הביקורת
