|
|
|
תקציר הספר
מה לא עשינו להם? מעכנו אותם ושיטחנו אותם. עשינו מהם גביעים ממולאים נהדרים ומילאנו אותם בבשר שלהם עצמם. עשינו להם חור באמצע כדי שיתבשלו מהר יותר ויספגו רוטב לימון מבפנים. עשינו צ׳יפס בשמן קר. לא האמנו, אך יצא נפלא. עיסינו אותם בשמן זית. אפינו אותם על מצע של מלח. אפינו אותם בסיר חרס על הכיריים ויצאו תפודי מדורה. השארנו אותם לילה שלם בתנור... ועוד לילה בסיר לבישול איטי. וצלינו במדורה בשלוש שיטות שונות ומעכנו לפירה ביד ובמיקסר והוספנו לו רכיב סודי ועשינו גם פירה שחום וקריספי. ואת כל אלה תיעדנו - העלינו על הכתב, צילמנו, ערכנו והוספנו המון טיפים ושיטות אקספרס ושיטות "׳שגר ושכח" והסברים על זנים שונים וסודות ופטנטים - כדי שתוכלו לגוון את אופני ההנאה מפקעת נפלאה זו. בתיאבון!
פרסומת
לקט ספרים מאת נירה רוסו
| שם הספר |
|---|
| מאכלי עוף |
| 100 הפשטידות של נירה רוסו |
| לבשל במיקרוגל ובתנור משולב |
| כשר לפסח - כריכה קשה |
| סודות מן המטבח של נירה רוסו |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של נירה רוסו
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים