![]() |
|
|
תקציר הספר
כולם מכירים את הסברס, את הפטל ואת התאנה. אבל מי שילב פעם בתפריטו חוטמית זיפנית? או קריתמון ימי? המדריך צמחי בר למאכל מבית מפה מציע לכם 30 מסלולי טיול מרהיבים שבהם תלמדו לזהות את הצמחים הללו, ורבים אחרים. המדריך מציין היכן במקורות נזכר כל צמח, ומונה את סגולותיו הרפואיות והתזונתיות. לכל מסלול מצורפים מתכונים לתבשילים טעימים ומיוחדים: מגלילת עלי חוטמית ועד דג ברוטב צלפים, מתפרחות עכוב עם בשר וטחינה ועד קציצות כף-אווז.
אורי מאיר-צ´יזיק הוא יועץ תזונתי, חוקר את ההיסטוריה של התזונה והרפואה התזונתית, וכותב על ליקוט צמחי בר למאכל. נוסף למחקר האקדמי, אולי מלמד נושאים שונים בתזונה טבעית ובישול בריא, ומדריך סיורי ליקוט. בספר זה הוא מזמין אתכם למסע ירוק ומרתק, שכל צעד בו מגלה עוד צמח בר טוב למאכל.
אורי מאיר-צ´יזיק הוא יועץ תזונתי, חוקר את ההיסטוריה של התזונה והרפואה התזונתית, וכותב על ליקוט צמחי בר למאכל. נוסף למחקר האקדמי, אולי מלמד נושאים שונים בתזונה טבעית ובישול בריא, ומדריך סיורי ליקוט. בספר זה הוא מזמין אתכם למסע ירוק ומרתק, שכל צעד בו מגלה עוד צמח בר טוב למאכל.
אורי מאיר-צ'יזיק (סופר על המוקד)
אורי מאיר-צ'יזיק הוא ד"ר להיסטוריה של הרפואה והתזונה, חוקר מסורות מקומיות ופעיל חברתי.... המשך לקרוא
|
לקט ספרים מאת אורי מאיר-צ'יזיק
שם הספר |
---|
דברים שאוכלים מכאן |
מזון ואיזון - התזונה מהלכה למעשה על-פי תורת היסודות, המזגים והמרות |
הפוליטיקה של האוכל |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אורי מאיר-צ'יזיק