צמחי בר למאכל

מסלולים, זיהוי וליקוט, מתכונים

אורי מאיר-צ'יזיק

יצא לאור ע"י הוצאת מפה, בשנת 2010, בישול ואפיה » בישול ואפיה


הוסף לסל
קנה חדש: ₪98.00 ₪88.20





ספר טוב דירוג של שלושה כוכבים וחצי
3.5
2 בנים   2 בנות
גיל ממוצע:36
2464 התעניינו בספר

תקציר הספר
כולם מכירים את הסברס, את הפטל ואת התאנה. אבל מי שילב פעם בתפריטו חוטמית זיפנית? או קריתמון ימי? המדריך צמחי בר למאכל מבית מפה מציע לכם 30 מסלולי טיול מרהיבים שבהם תלמדו לזהות את הצמחים הללו, ורבים אחרים. המדריך מציין היכן במקורות נזכר כל צמח, ומונה את סגולותיו הרפואיות והתזונתיות. לכל מסלול מצורפים מתכונים לתבשילים טעימים ומיוחדים: מגלילת עלי חוטמית ועד דג ברוטב צלפים, מתפרחות עכוב עם בשר וטחינה ועד קציצות כף-אווז.

אורי מאיר-צ´יזיק הוא יועץ תזונתי, חוקר את ההיסטוריה של התזונה והרפואה התזונתית, וכותב על ליקוט צמחי בר למאכל. נוסף למחקר האקדמי, אולי מלמד נושאים שונים בתזונה טבעית ובישול בריא, ומדריך סיורי ליקוט. בספר זה הוא מזמין אתכם למסע ירוק ומרתק, שכל צעד בו מגלה עוד צמח בר טוב למאכל.


הקורא עיר הקורא מתי
asafm12 ראשל''צ לפני 8 שנים ו-3 חודשים מענה



לקט ספרים מאת אורי מאיר-צ'יזיק
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אורי מאיר-צ'יזיק






©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ