צמחי בר למאכל - מסלולים, זיהוי וליקוט, מתכונים / אורי מאיר-צ'יזיק

צמחי בר למאכל

מסלולים, זיהוי וליקוט, מתכונים

אורי מאיר-צ'יזיק

יצא לאור ע"י הוצאת מפה, בשנת 2010, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר טוב דירוג של שלושה כוכבים וחצי
3.5
2 בנים   2 בנות
גיל ממוצע:43
5664 התעניינו בספר


תקציר הספר
כולם מכירים את הסברס, את הפטל ואת התאנה. אבל מי שילב פעם בתפריטו חוטמית זיפנית? או קריתמון ימי? המדריך צמחי בר למאכל מבית מפה מציע לכם 30 מסלולי טיול מרהיבים שבהם תלמדו לזהות את הצמחים הללו, ורבים אחרים. המדריך מציין היכן במקורות נזכר כל צמח, ומונה את סגולותיו הרפואיות והתזונתיות. לכל מסלול מצורפים מתכונים לתבשילים טעימים ומיוחדים: מגלילת עלי חוטמית ועד דג ברוטב צלפים, מתפרחות עכוב עם בשר וטחינה ועד קציצות כף-אווז.

אורי מאיר-צ´יזיק הוא יועץ תזונתי, חוקר את ההיסטוריה של התזונה והרפואה התזונתית, וכותב על ליקוט צמחי בר למאכל. נוסף למחקר האקדמי, אולי מלמד נושאים שונים בתזונה טבעית ובישול בריא, ומדריך סיורי ליקוט. בספר זה הוא מזמין אתכם למסע ירוק ומרתק, שכל צעד בו מגלה עוד צמח בר טוב למאכל.


הקורא עיר הקורא מתי
asafm12 ראשל''צ לפני 15 שנים ו-5 חודשים מענה
אפידר בת חן לפני 3 שנים ו-9 חודשים מענה
ענבר לבנון זכרון יעקב לפני 4 שנים ו-6 חודשים מענה

רשימות קריאה בהן מופיע צמחי בר למאכל - מסלולים, זיהוי וליקוט, מתכונים
חיי מדף | עידו ז בן 24 מחיפה רשימת הקריאה עודכנה לפני שבוע

ספרי טבע | תמרה בת מר"ג, פרדס חנה, זכרון יעקב רמלה ומשלוחים רשימת הקריאה עודכנה לפני שלושה שבועות


פרסומת

אורי מאיר-צ'יזיק (סופר על המוקד)
אורי מאיר-צ'יזיק הוא ד"ר להיסטוריה של הרפואה והתזונה, חוקר מסורות מקומיות ופעיל חברתי.... המשך לקרוא






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ