לחם בבית - המדריך המלא לאפייה ביתית / אורי שפט

לחם בבית

המדריך המלא לאפייה ביתית

אורי שפט








ספר בסדר דירוג של שלושה כוכבים
3
100% בנים
1 בנים   0 בנות
6053 התעניינו בספר

תקציר הספר
אורי שפט, אופה וקונדיטור מזה שני עשורים, בעליה של ´מאפיית לחמים´. זהו ספרו הראשון.
יאיר יוספי, שף, ודני גולדברג, מעצב, נפגשו לראשונה במאפייה בפאריז, מאז הם משתפים פעולה בתחומים שונים. A point books הוצאת הספרים שהקימו, היא תוצאה של איסוף אובססיבי של פונטים, פחמימות וספרי בישול.


הקורא עיר הקורא מתי
מגוחך אריאל לפני 14 שנים ו-6 חודשים מענה
mashichka תל אביב לפני 13 שנים ו-3 חודשים מענה
ירושלמי ירושלים לפני 14 שנים ו-5 חודשים מענה
הדסית ירושלים לפני 5 שנים ו-1 חודשים מענה
נתי ירושלים לפני 6 שנים ו-1 חודשים מענה
moty666 מושב פדיה לפני 3 שנים ו-11 חודשים מענה
איל רמת השרון לפני 5 שנים ו-1 חודשים מענה
נטע מודיעין לפני שנה ו-10 חודשים מענה


פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ