![]() |
|
|
תקציר הספר
אגוזים מכל המינים, שקדים, בוטנים, פיסטוקים, שיו, ערמונים, לכולם תרומה נכבדת לבריאותנו. הם מפחיתים את הכולסטרול הרע, מעלים את הכולסטרול הטוב, מגנים על העור, והם גם טעימים מאוד!-הספר הזה מציע אוסף עשיר של מתכונים לרטבים וממרחים, סלטים, אטריות, דגים והשר, וגם לחמים, מאפים וקינוחים מפתיעים. המתכונים בהירים וישרים ומובילים אותנו, צעד אחר צעד, אל המוצר המושלם. המבחר חובק עולם וטעם- לצד צ`טני אגוזים או צ`טני קוקוס, נמצא גם רוטב שקדים ספרדי, ולצד פטוצ`יני איטלקי ברוטב אגוזים, נמצאה גם נודלס ברוטב קוקוס וקארי הודי. בפרק "לחמים ומאפים מלוחים" נלמד להכין קישים מדהימים, אבל גם בורקסים ממש לא שגרתיים, ובין העוגות והמאפים המתוקים נגלה בראוניז שוקולד ואגוזים ומאפינס מסוגים שונים, כולל מאפינס פיסטוק, לצד בקלאווה טורקית. לבסוף נקנח בעוד כמה מעדנים כמו מוס קוקוס ושוקולד לבן, או גלידת מרציפן. בפרקי הפתיחה תוכלו ללמוד על סוגי האגוזים, על אחסונם וקלייתם ועל ערכם התזונתי.
לקט ספרים מאת אבנר לסקין
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אבנר לסקין
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים