בישול עם יין - כריכה רכה - כשר / רות סירקיס

בישול עם יין

כריכה רכה - כשר

רות סירקיס

יצא לאור ע"י הוצאת סירקיס, בשנת 1994, מכיל 96 עמודים, בישול ואפיה »







ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4
100% בנים
2 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:42
943 התעניינו בספר


תקציר הספר
יין טוב ואוכל טוב הולכים יחד. יין הוא המלווה האידיאלי לארוחה והוא גם משפר את המאכלים בזמן הבישול. הוספת יין לרוטב, למרק, למישרה, לתבשיל ולקינוח מעלה את רמת הבישול ואת איכות האוכל.

 

במשך השנים התפתחו באזורי היין בעולם מאכלים קלאסיים המכילים יין. רבים מהם מופיעים בספר זה: קוק או ון (תרנגול ביין), בף בורגינון (בקר בנוסח בורגונדי) ורוטב בורדלייז מצרפת, זאבאיונה (מיקצף ביצים ויין), בגירסה מלוחה ובגירסה מתוקה ואוסו בוקו מאיטליה, כדורי בשר ביין מספרד, פונדו גבינה משווייץ, ארטישוקים ביין מאזור הים התיכון ועוד ועוד.

 

בנוסף למתכונים יש בספר בישול עם יין גם סקירות קצרות על תולדות היין, תהליכי ייצור היין, זני הענבים וסוגי היין, התאמת יין לאוכל, הכוסות המתאימות לסוגי היין השונים, טעימות יין, צבעי היין.


רשימות קריאה בהן מופיע בישול עם יין - כריכה רכה - כשר

מושגי יסוד באקונומטריקה
האוניברסיטה הפתוחה
ספרים להחלפה | דנה בת 43 מתל אביב רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 שנים ו-5 חודשים




גג חמישים שקל : ארוחות ביתיות, מהירות וממש לא יקרות
ענבל קלין

גג חמישים שקל ארוחות ביתיות מהירות
ענבל קליין
בישול, אפיה, דיאטה, בריאות-ספרים להחלפה | דנה בת 43 מתל אביב רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 שנים ו-5 חודשים


פרסומת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ