בישול עם יין

כריכה רכה - כשר

רות סירקיס

יצא לאור ע"י הוצאת סירקיס, בשנת 1994, מכיל 96 עמודים, בישול ואפיה »


הוסף לסל
קנה חדש: ₪78.00 ₪70.20


קנה משומש: ₪25.00
הוסף לסל





ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4
100% בנים
2 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:33
555 התעניינו בספר

תקציר הספר
יין טוב ואוכל טוב הולכים יחד. יין הוא המלווה האידיאלי לארוחה והוא גם משפר את המאכלים בזמן הבישול. הוספת יין לרוטב, למרק, למישרה, לתבשיל ולקינוח מעלה את רמת הבישול ואת איכות האוכל. במשך השנים התפתחו באזורי היין בעולם מאכלים קלאסיים המכילים יין. רבים מהם מופיעים בספר זה: קוק או ון (תרנגול ביין), בף בורגינון (בקר בנוסח בורגונדי) ורוטב בורדלייז מצרפת, זאבאיונה (מיקצף ביצים ויין), בגירסה מלוחה ובגירסה מתוקה ואוסו בוקו מאיטליה, כדורי בשר ביין מספרד, פונדו גבינה משווייץ, ארטישוקים ביין מאזור הים התיכון ועוד ועוד. בנוסף למתכונים יש בספר בישול עם יין גם סקירות קצרות על תולדות היין, תהליכי ייצור היין, זני הענבים וסוגי היין, התאמת יין לאוכל, הכוסות המתאימות לסוגי היין השונים, טעימות יין, צבעי היין.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ