|
1.
|
|
הגיע הזמן לארח את המשפחה ואין לכם מושג מאיפה להתחיל?
גם אתם רוצים להביא משהו לפיקניק עם החברים אבל אין לכם רעיון?
החלטתם לאכול בריא יותר אבל עוד לא השתכנעתם שירקות זה באמת אוכל?
הספר בית ספר לבישול האוסף החדש מציע עשרות מתכונים שיעזרו לכם להכין אוכל טוב וטעים ממש בקלות. ההנחיות הברורות, ההסברים, הצילומים והאיורים שעוקבים בצמוד אחר שלבי ההכנה, מאפשרים גם לבשלנים מתחילים או חסרי ביטחון להצליח ואפילו ליהנות מהתהליך. מהר מאוד תגלו שגם אתם יכולים להצטייד בתבשילי עוף ובשר לכל השבוע, להכין סלטים משודרגים, להגיש קינוחים קלים ומעולים ואפילו להפתיע במנות אהובות כמו חמין, חומוס ופיצה.
את המתכונים מלווים טיפים מצוינים של השפים המובילים שאול בן אדרת, איילת לטוביץ' ומיקי שמו, ובעזרתם תוכלו לגוון, לשדרג ולשכלל כמעט כל מנה.
הספר הזה, שני בסדרה, יוצא בעקבות ההצלחה של הספר בית ספר לבישול, וגם הוא מבוסס על המדור האהוב שהתפרסם במגזין "לאשה"....
|
2.
|
|
מעולם לא בישלתם? או שאולי ניסיתם ולא ממש הצלחתם? ואולי פשוט נמאס לכם להכין שוב ושוב את אותן מנות קבועות ומתחשק לכם להרחיב את הרפרטואר? הספר הזה מיועד בדיוק בשבילכם.
בספר בית ספר לבישול, המבוסס על מדור בשם זה שהתפרסם במגזין "לאשה", מחכים לכם עשרות מתכונים שיעשו לכם אחת ולתמיד סדר במטבח: נלווה אתכם כשתכינו את המנות הכי בסיסיות (אפילו חביתה!), הכי חיוניות (שניצל, אורז ועוגת שוקולד, למשל), והכי מהנות שיש (מאנטיפסטי ועד סטייק, ממרק כתום ועד פנקייקס). בכל מתכון יש הנחיות ברורות ומפורטות, הצעות לגיוונים ולשדרוגים, הסברים מעשירים וכן צילומים ואיורים שמפשטים מאוד את שלבי ההכנה. מהר מאוד תגלו שבעזרת הספר תוכלו להגיש בקלילות ארוחות שלמות לכל עונה, לכל מטרה ולכל הרכב של סועדים....
|
|