![]() |
|
|
תקציר הספר
מעולם לא בישלתם? או שאולי ניסיתם ולא ממש הצלחתם? ואולי פשוט נמאס לכם להכין שוב ושוב את אותן מנות קבועות ומתחשק לכם להרחיב את הרפרטואר? הספר הזה מיועד בדיוק בשבילכם.
בספר בית ספר לבישול, המבוסס על מדור בשם זה שהתפרסם במגזין "לאשה", מחכים לכם עשרות מתכונים שיעשו לכם אחת ולתמיד סדר במטבח: נלווה אתכם כשתכינו את המנות הכי בסיסיות (אפילו חביתה!), הכי חיוניות (שניצל, אורז ועוגת שוקולד, למשל), והכי מהנות שיש (מאנטיפסטי ועד סטייק, ממרק כתום ועד פנקייקס). בכל מתכון יש הנחיות ברורות ומפורטות, הצעות לגיוונים ולשדרוגים, הסברים מעשירים וכן צילומים ואיורים שמפשטים מאוד את שלבי ההכנה. מהר מאוד תגלו שבעזרת הספר תוכלו להגיש בקלילות ארוחות שלמות לכל עונה, לכל מטרה ולכל הרכב של סועדים.
בספר בית ספר לבישול, המבוסס על מדור בשם זה שהתפרסם במגזין "לאשה", מחכים לכם עשרות מתכונים שיעשו לכם אחת ולתמיד סדר במטבח: נלווה אתכם כשתכינו את המנות הכי בסיסיות (אפילו חביתה!), הכי חיוניות (שניצל, אורז ועוגת שוקולד, למשל), והכי מהנות שיש (מאנטיפסטי ועד סטייק, ממרק כתום ועד פנקייקס). בכל מתכון יש הנחיות ברורות ומפורטות, הצעות לגיוונים ולשדרוגים, הסברים מעשירים וכן צילומים ואיורים שמפשטים מאוד את שלבי ההכנה. מהר מאוד תגלו שבעזרת הספר תוכלו להגיש בקלילות ארוחות שלמות לכל עונה, לכל מטרה ולכל הרכב של סועדים.
קוראים עכשיו
התחילה לקרוא לפני 4 שנים ו-9 חודשים
|
לקט ספרים מאת רוני רבינוביץ
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רוני רבינוביץ
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים