![]() |
|
|
תקציר הספר
הגיע הזמן לארח את המשפחה ואין לכם מושג מאיפה להתחיל?
גם אתם רוצים להביא משהו לפיקניק עם החברים אבל אין לכם רעיון?
החלטתם לאכול בריא יותר אבל עוד לא השתכנעתם שירקות זה באמת אוכל?
הספר בית ספר לבישול האוסף החדש מציע עשרות מתכונים שיעזרו לכם להכין אוכל טוב וטעים ממש בקלות. ההנחיות הברורות, ההסברים, הצילומים והאיורים שעוקבים בצמוד אחר שלבי ההכנה, מאפשרים גם לבשלנים מתחילים או חסרי ביטחון להצליח ואפילו ליהנות מהתהליך. מהר מאוד תגלו שגם אתם יכולים להצטייד בתבשילי עוף ובשר לכל השבוע, להכין סלטים משודרגים, להגיש קינוחים קלים ומעולים ואפילו להפתיע במנות אהובות כמו חמין, חומוס ופיצה.
את המתכונים מלווים טיפים מצוינים של השפים המובילים שאול בן אדרת, איילת לטוביץ' ומיקי שמו, ובעזרתם תוכלו לגוון, לשדרג ולשכלל כמעט כל מנה.
הספר הזה, שני בסדרה, יוצא בעקבות ההצלחה של הספר בית ספר לבישול, וגם הוא מבוסס על המדור האהוב שהתפרסם במגזין "לאשה".
גם אתם רוצים להביא משהו לפיקניק עם החברים אבל אין לכם רעיון?
החלטתם לאכול בריא יותר אבל עוד לא השתכנעתם שירקות זה באמת אוכל?
הספר בית ספר לבישול האוסף החדש מציע עשרות מתכונים שיעזרו לכם להכין אוכל טוב וטעים ממש בקלות. ההנחיות הברורות, ההסברים, הצילומים והאיורים שעוקבים בצמוד אחר שלבי ההכנה, מאפשרים גם לבשלנים מתחילים או חסרי ביטחון להצליח ואפילו ליהנות מהתהליך. מהר מאוד תגלו שגם אתם יכולים להצטייד בתבשילי עוף ובשר לכל השבוע, להכין סלטים משודרגים, להגיש קינוחים קלים ומעולים ואפילו להפתיע במנות אהובות כמו חמין, חומוס ופיצה.
את המתכונים מלווים טיפים מצוינים של השפים המובילים שאול בן אדרת, איילת לטוביץ' ומיקי שמו, ובעזרתם תוכלו לגוון, לשדרג ולשכלל כמעט כל מנה.
הספר הזה, שני בסדרה, יוצא בעקבות ההצלחה של הספר בית ספר לבישול, וגם הוא מבוסס על המדור האהוב שהתפרסם במגזין "לאשה".
פרסומת
לקט ספרים מאת רוני רבינוביץ
שם הספר |
---|
ספרטה |
בית ספר לבישול |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רוני רבינוביץ