אולגה רז

אולגה רז

סופרת


1.
בספר מוצגת תפיסה חדשה, שונה ואולי אפילו סותרת את מה שמוכר לכם. על - פי תפיסה זו, כדי לרזות צריך לאכול, אסור להיות רעבים, מותר ורצוי לאכול לחם, חשוב לאכול מספר גדול של ארוחות ביום ומותר לאכול מאוחר בערב. והכי חשוב - דיאטת הלחם "עובדת" ומפיקה תוצאות. אולגה רז - דיאטנית קלינית, בעלת תואר שני בביוכומיה ותזונה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי תל - אביב ע"ש סוראסקי. כתבה ארבעה ספרים בנושאי ויטמינים, מינרלים, כולסטרול וקלוריות. ערכה ספרים בנושאי תזונה, מרבה לכתוב מאמרים, להרצות בפורומים מקצועיים בארץ ובחו"ל ובפני הציבור הרחב. את דיאטת הלחם, שהיא פיתחה, כבר יישמו בהצלחה רבה מאות אנשים שירדו במשקל בהנאה ובקלות יחסית....

2.
* האם כדאי לצום כדי לזרז ירידה במשקל? . * האם מותר לשתות בזמן הארוחה? * האם יש סכנה בשימוש בממתיקים מלאכותיים? * מה עושים כשהילד שמן? * אפשר להתמכר לשוקולד? * לחם משמין, לא? מה פתאום לחם בדיאטה? * לא כדאי פשוט לעשות ניתוח שאיבת שומן במקום דיאטה? * מה הנזקים שעלולים להיגרם מדיאטה קיצונית? אלה מקצת מהשאלות שאולגה רז, מחברת רב - המכר לאכול לחם ולרזות נתקלת בהן בעבודתה כדיאטנית קלינית. בספרה החדש היא עונה על השאלות המרכזיות בנושאי דיאטה, תזונה, הרזיה ואכילה. כמו - כן כולל הספר פרק על עקרונות דיאטת הלחם, שעמדה במרכז ספרה הקודם, ותפריטים ליישום הדיאטה. מגוון מתכונים לעצלנים, כאלה שגם סרבני בישול מובהקים יצליחו בהם, חותמים את הספר. אולגה רז, דיאטנית קלינית, היא בעלת תואר שני בביוכימיה ותזונה ומנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי תל - אביב ע"ש סוראסקי. אולגה חיברה את רב - המכר לאכול לחם ולרזות, כתבה ספרים בנושאי ויטמינים, מינרלים, כולסטרול וקלוריות וערכה ספרים רבים בנושאן תזונה. מרבה לכתוב מאמרים, להרצות בפורומים מקצועיים בארץ ובחו"ל, מופיעה באמצעי התקשורת ומנחה קבוצות הרזיה רבות. "דיאטת הלחם" שפיתחה יושמה בהצלחה על - ידי אלפי אנשים שירדו במשקל בקלות ובהנאה ומצליחים לשמור על משקלם החדש....

3.
אוסף מתכוני עוף והודו של בשלנים מפורסמים ואלמונים, מומחים וחובבנים, מכל רחבי הארץ, בליווי הערכים התזונתיים, טיפים ועצות לתזונה בריאה. כל - כך הרבה דברים אפשר לעשות עם בשר העוף וההודו, מהשניצל והגריל הקלאסיים ועד מטעמים ושילובים מדהימים. בשר ההודו נקלט יותר ויותר בארץ, ובהחלט לא כפסטרמה. הכול יודעים שעוף והודו טעימים וחשובים לבריאות, ואין להם תחליף. השתתפו בכתיבת המתכונים דניאלה שמי * השף חיים כהן * שרה, "קפה תמר" * פבלו רוזנברג *שרון חזיז * עפרה ואהוד מנור * ד"ר אלי לנדאו * שמרית אור* מסעדת "הסביח"* אלינוער רבין...

4.
אולגה רז - המומחית המובילה בתחום ההרזיה והתזונה הבריאה והמותג האישי המוביל בקטגוריה זו. מעמדה נובע ממומחיותה וכן מהצלחתה של "דיאטת הלחם" המהפכנית שפיתחה. אולגה רז הנה מנהלת את המחלקה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב, ראש המחלקה לתזונה במרכז האוניברסיטאי אריאל ומנכ"ל "מרכז רז להרזיה ולתזונה בריאה", המתמחה בייעוצים תזונתיים אישיים ומעביר קבוצות הרזיה בשיטת אולגה רז.אולגה רז הפריכה את המיתוס ש"לחם לא הולך עם דיאטה".בעקבות כך היא פיתחה את "דיאטת הלחם" שהפכה להצלחה גדולה בארץ ובעולם.יתרונות דיאטת הלחם:- מורידה משקל והיקפים בקלות וללא סבל, אסור להיות רעבים!- בנוסף ללחם, ממליצה על מגוון רחב של מזונות, כולל בשרים, עופות, דגים, ביצים, פסטה, אורז, ירקות ועוד.- משפרת את הבריאות: מורידה את רמות הכולסטרול, השומנים והסוכר בדם, משפרת משמעותית את מצבם של חולי סוכרת, מאזנת את לחץ הדם.- משפרת את השינה ופעילות המעיים.- מסייעת במניעת מחלות.- היחידה המבוססת מדעית ומוכחת במחקרים קליניים.- משפרת את מצב הרוח ומעניקה תחושת שובע ורוגע ע"י העלאת רמת הסרוטנין במוח. -מקטינה את הכמיהה למתוקים....

5.
6.
המזון הפך כבר מזמן להיות מילה נרדפת לבריאות, אך כיצד תדעו איך, כמה וממה לאכול כדי שהתפריט שלכם יהיה מאוזן ויכלול את כל מרכיבי המזון החשובים לבריאות טובה יותר? המדריך השלם לתזונה נכונה מאגד בתוכו את המידע החשוב הזה מפי דיאטניות מקצועיות, מוביל אתכם צעד אחר צעד בנבכי עולם התזונה המורכב ומביא, בין השאר, את החדשות והמחקרים העדכניים ביותר בתחום מדע התזונה. ...

7.
8.
9.
לאור הצלחת דיאטת הלחם המהפכנית איתה פרצה ד“ר אולגה רז לפני שנים בספרה רב המכר “לאכול לחם ולרזות” - שאף תורגם ופורסם בארצות הברית וברוסיה - מעניקה לנו אולגה רז ספר חדש ועדכני על אודות דיאטת הלחם המפורסמת שלה. בספרה החדש היא משלבת הסברים המאפשרים להפוך את הדיאטה לסגנון חיים, עם מתכונים מגוונים וטעימים. אולגה רז מציגה את תפיסתה הידועה והמקורית שכדי לרזות צריך לאכול - רעב הוא אויב גדול, ודיאטה אינה צריכה להיות סיבה לסבל. נוסף על מידע עיוני בהיר על השיטה, יש בספר דרכים יצירתיות, טעימות ופשוטות להחלפת סנדוויצ’ים בשלל מאכלים סופר־טעימים וקלים להכנה. המתכונים מלווים בתצלומים מרהיבים ובשפע של טיפים ועצות על אכילה בריאה וטעימה כחלק בלתי נפרד מסגנון החיים החדש, שבזכותו תוכלו להישאר במשקל תקין ובבריאות טובה....

10.
11.

שיטה לשמירה על משקל יציב וקבוע לאורך זמן ואו הפחתה במשקל , השיטה מתבססת על אכילת כמות קטנה של קלוריות בין 60 ל120 קלוריות כל כ 4 שעות : כך משיגי... המשך לקרוא
שיטה לשמירה על משקל יציב וקבוע לאורך זמן ואו הפחתה במשקל , השיטה מתבססת על אכילת כמות קטנה של קלוריות בין 60 ל120 קלוריות כל כ 4 שעות : כך משיגי... המשך לקרוא
1 אהבו · אהבתי · הגב





©2006-2019 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ