מהלול בתיאבון - מתכוני עוף והודו / אולגה רז

מהלול בתיאבון

מתכוני עוף והודו

אולגה רז

יצא לאור ע"י הוצאת סטימצקי, בשנת 2002, מכיל 43 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
723 התעניינו בספר

תקציר הספר
אוסף מתכוני עוף והודו של בשלנים מפורסמים ואלמונים, מומחים וחובבנים, מכל רחבי הארץ, בליווי הערכים התזונתיים, טיפים ועצות לתזונה בריאה. כל - כך הרבה דברים אפשר לעשות עם בשר העוף וההודו, מהשניצל והגריל הקלאסיים ועד מטעמים ושילובים מדהימים. בשר ההודו נקלט יותר ויותר בארץ, ובהחלט לא כפסטרמה. הכול יודעים שעוף והודו טעימים וחשובים לבריאות, ואין להם תחליף. השתתפו בכתיבת המתכונים דניאלה שמי * השף חיים כהן * שרה, "קפה תמר" * פבלו רוזנברג *שרון חזיז * עפרה ואהוד מנור * ד"ר אלי לנדאו * שמרית אור* מסעדת "הסביח"* אלינוער רבין







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ