ביקורת ספרותית על מהמטבח באהבה - כריכה קשה מאת רות סירקיס
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
הביקורת נכתבה ביום שלישי, 26 בינואר, 2010
ע"י סוחב בעליה


ילדים מבשלים גדלו והתחצ'קנו והנה הם כבר מסניפים אבקת מרק בשירותים של הקולוסיאום.. (האורגינאל מהאייטיז, לא החיקוי הזול והנובורישי של היום)
אבל הרמה רק עולה ועולה אצל סירקיס הדיווה
היא מכניסה לנו לפרצוף בהפוכה את כל האיטליז
לא מרחמת ומפציצה עם פסגות חדשות של קולינאריה עילאית...
ללא ספק, ספר הבישול הטוב ביותר שנכתב וספק אם יכתב שנית..
4 קוראים אהבו את הביקורת
אהבת? לחץ לסמן שאהבת




טוקבקים
+ הוסף תגובה
זרש קרש (לפני 15 שנים ו-8 חודשים)
ומה בעניין הפוליטיקלי קורקט? כבר שכחתי איך זה לבשל כשכל ההנחיות כתובות כך: "בשלי, חממי, הדליקי, כבי, סנני, ערבבי, נפי"
וכדומה.

אך רות רות,
הקימי גם את הזכר מן הכורסא
לצורך הבישול



4 הקוראים שאהבו את הביקורת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ