פורומים » בישול

ספרי בישול, עוגות, מתכונים, עוגיות, קינוחים ועוד.

+ הוסף הודעה חדשה

» נצפה 2129 פעמים מאז תחילת הספירה.

  • לפני 12 שנים ו-2 חודשים מנה ראשונה לחג - לפום צערא אגרא. ארטישוק ממולא. אברהם

    • לפני 12 שנים ו-1 חודשים יש אפשרות לטגן את הארטישוק הממולא לפני הכנסה לסיר , בקמח וביצה , סופי

      • לפני 12 שנים ו-1 חודשים סופי -נכון .ככה המילוי נדבק לארטישוק . אני עושה זאת עם סלרי ולימון . לפי המתכון של קובי בר -ממולאים ככה הילדים אוהבים . חמדת (ל"ת)

        • לפני 12 שנים ו-1 חודשים ואף לקציצות מפרום עם קוסקוס , אוי מה יהיה עם כל האוכל הטעים הזה סופי (ל"ת)

        • לפני 12 שנים ו-1 חודשים תמשיכו ככה. בחיים לא ייצא לכם טעים כמו שלי. אפילו אחותי , ליטיסיה, שהיא הבת של יעקוט (אשתו של "חכם שלום") שהיא הבת של מרים הטבחית .. אברהם

          • לפני 12 שנים ו-1 חודשים נו -אז תשלח משלוח מנות לכבוד חג סוכות ??! חמדת (ל"ת)

            • לפני 12 שנים ו-1 חודשים את יודעת שאני לא יכול ואת יודעת גם למה. אברהם (ל"ת)

              • לפני 12 שנים ו-1 חודשים איזה כבד אתה !!!! חמדת (ל"ת)

                • לפני 12 שנים ו-1 חודשים את בן אדם טוב.......את הבאת ציטוט מעניין... אברהם






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ