פורומים » בישול
ספרי בישול, עוגות, מתכונים, עוגיות, קינוחים ועוד.
» נצפה 2142 פעמים מאז תחילת הספירה.
-
לפני 12 שנים ו-2 חודשים מנה ראשונה לחג - לפום צערא אגרא. ארטישוק ממולא. אברהם
-
לפני 12 שנים ו-1 חודשים יש אפשרות לטגן את הארטישוק הממולא לפני הכנסה לסיר , בקמח וביצה , סופי
-
לפני 12 שנים ו-1 חודשים סופי -נכון .ככה המילוי נדבק לארטישוק . אני עושה זאת עם סלרי ולימון . לפי המתכון של קובי בר -ממולאים ככה הילדים אוהבים . חמדת (ל"ת)
-
לפני 12 שנים ו-1 חודשים ואף לקציצות מפרום עם קוסקוס , אוי מה יהיה עם כל האוכל הטעים הזה סופי (ל"ת)
-
לפני 12 שנים ו-1 חודשים תמשיכו ככה. בחיים לא ייצא לכם טעים כמו שלי. אפילו אחותי , ליטיסיה, שהיא הבת של יעקוט (אשתו של "חכם שלום") שהיא הבת של מרים הטבחית .. אברהם
-
לפני 12 שנים ו-1 חודשים נו -אז תשלח משלוח מנות לכבוד חג סוכות ??! חמדת (ל"ת)
-
-
-
-