פורומים » בישול

ספרי בישול, עוגות, מתכונים, עוגיות, קינוחים ועוד.

+ הוסף הודעה חדשה

» נצפה 2286 פעמים מאז תחילת הספירה.

  • לפני 13 שנים ו-10 חודשים מרק עדשים כתומות לעצלנים אלון דה אלפרט

    • לפני 13 שנים ו-10 חודשים מרק עדשים ללא עצלנים panyola

    • לפני 13 שנים ו-10 חודשים מרק עדשים כתומות גרסת אמא חמדת

      • לפני 13 שנים ו-10 חודשים איבדת אותי באבקת המרק אלון דה אלפרט (ל"ת)

        • לפני 13 שנים ו-10 חודשים זה לא פשע להשתמש באבקת מרק .לפעמיים זה נראה לי פלצנות של שפים. חמדת (ל"ת)

          • לפני 13 שנים ו-10 חודשים נכון, זה באמת לא פשע. אבל עדיף בלי זה. זה לא קשור לשפים, לפחות לא אצלי. זה יותר קשור עם כימיקלים, מסרטנים למיניהם, מונוסודיום, שומנים וקלוריות מיותרות. זה לא שאני כזה צדיק, אבל אפשר להכין צירי עוף וירקות ששווים פי אלף מאבקות המרק וגם אין להם טעם לוואי שאנ אלון דה אלפרט (ל"ת)






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ